Şikayete bakınca aşırı güldüm. Savunmama geçiyorum.
İşci sendikası reklamı atıyoruz, geliyorsun nereli olduğunu soruyoruz Japon diyorsun, Amerikan - İtalyan işci alıyoruz dediğimizde bize küfür edip saldırıyorsun? Peki....
Bir saat geçmeden aradan gelip /me creedleri döver emotesi atıp, tekrar gidiyorsun. Buna da neyse....
Yarım saat sonra tekrar gelip bana saldırıyorsun, benimde bir sabrım sınırım var ben buraya rol yapmaya geliyorum senin trollerinle değil diğer ssleri bulamadım, bir kaç kez saldırdığın. Ben yemekten ceza yiyeceksem yiyebilirim, arkadaşın yaptığı ihlallerin bir sınırı olması gerekli,
Aşşağı bir kaç ss bırakacağım, arkadaş yeşil sadleri ile gelip sadece emote atıp saldırıyor, ss de gördüğünüz gibi rapor bile atıyorum arkadaşı düşürünce geri çekiyorum.

Çok güzel rol yapıyorsun Mekanlarımızı Yakacaksın, evet dostum.

Bu sste gördüğünüz gibi arkadaşın o kadar gelmesinden sıkılmışım ki oyundan bile küfür ediyorum.

Sonra burada ise arabaya binip yaralı bir rol yapmadan kaçıyor, ağızı mı kanadı burnu mu kanadığına dair bir emote bile atmıyor.
Eğer ceza alacaksam alabilirim, her insanın sabrı olduğu gibi benimde var. Bir çok defa bu arkadaş için rapor attık ama bakılmadığı için geri çekiyorduk.
Sonuçlanabilir.