ea seçme, bu sene sınavda görece kötü sayılmayacak bir derece yapmama rağmen (25k) bölümlerin kötülüğü ve önünün kapalılığı yüzünden oturup ağlayacaktım. gerçekten çok az iş imkanı var, genelde de zaten network üzerine kurulu işler. e onlar için de iyi bir üniversiteye gitmen gerekiyor, ea'da iyi bir üniversite demek de matematik demek ve sen sayısal derslerim kötü diyorsun. kendine bunu yapmak yerine git sayısala biraz daha asıl ve önünde gerçekten seçenekler olsun. çünkü ea'da seçeneğin olmayacak. (eğer şu an kafana koyduğun ve yapacağım bir şey var demiyorsan geçerli bu söylediklerim) aynı zamanda şöyle çok büyük bir artısı da var sayısalın, zaten ea'da da sayısal'da da mat çalışmak zorundasın. daha fazla fene ağırlık vererek bir yandan sosyali de götürmeyi çalış, zor bir şey değil zaten. sınavda hangisi yüksek gelirse en azından oradan şansını denersin ama bu söylediğimi ea geçtiğinde yapamazsın. sayısalken sosyal çalışabilirsin ama ea iken fen çalışman gerçekten zor. dil kısımdaysa ingilizcem iyi o yüzden dil seçeyim kafasına da bence hiç girme. ha yine yukarıda belirttiğim gibi ben şu mesleği koydum kafaya diyorsan o zaman seçtiğin şeyin bir önemi yok, hayalini kovala.