Konu: Meta - Mix Riccardo Moreson  (Okunma sayısı 292 defa)

#0 - 11.09.2023 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Riccardo Moreson-Hükümsüz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2023 - 20:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meta - Mix - DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncesinde bir trafik kazası rolümüz oluyor, rol devamı için pm üzerinden şahısa yazıyorum hoodunda oldugunu söylüyor. Ardından helikopter kiralamak için kiralama bölgesine gidiyorum, 3 dakika sonra şahıs silahlı bir şekilde oraya geliyor ve DM atıp karakterimi düşüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Sslerde herşey gayet açık.

Ek açıklamalar(varsa): Küçük bir söz eklemek istiyorum, arkadaşlar bir oyun oynuyoruz bu kadar ciddiye alıp ooc kin haline dönüştürmeniyin. Alt karakterime DM atmak sunucunun eski birliklerinden birisi olmanıza rağmen gerçekten yakışmıyor.
« Son Düzenleme: 11.09.2023 01:16 Red Army Prime »

#1 - 11.09.2023 00:41
Öncelikle selamlar iyi akşamlar, şikayet çok iyi. Kaza rolü yaptığımıza dair kanıtlarını alabilir miyim? Savunma açısından söylüyorun.

Ayrıca mix meta yazmışsın alakası yok, oraya geliyoruz helikopter kiralamak için ardından seni görüyoruz, hatta anlamayıp dostum uçağını çeker misin? diye soru soruyoruz, sonra senin Piazza R19'u olduğunu fark ediyoruz ve haraket edip seni vuruyoruz. Ardından ben sana çok güzel bir daha yöneltmek istiyorum?

Hiç bir mesajlaşman yokken bütün adamların nasıl olduda oraya geldi ve bana saldırdı? Madem meta ve mixe çok önem veriyorsun bunuda bize açıklar mısın lütfen?

#2 - 11.09.2023 04:06
Ne yazık ki kaza rolünün ss'i elimde olmadıgı için car dm'den şikayet açmadım, karakter benim alt karakterim ve bu olay yaşandıgı sırada Piazza birliğinin R19 u oldugunu ispatlayabileceğin bir kanıt varsa şikayet açabilirsin. (Bilmiyor olabilirsin, alt karakterlerle illagel rol yapmak sunucu kuralları gereği yasak.) Meta ve Mix dönmesi olayını gayet kısa ve net bir şekilde açıkladım, bu rolden 3 dakika sonra nasıl oluyorda aynı yerde oluyorsun ve benim alt karakterime sıkıyorsun, tesadüf olmadıgını düşünüyorum. Ekstra olarak Piazza birliğiyle savaş halindesin, benim birlik oyuncularım normal olarak sizleri takip edip ateş açacaklar. Anlamadıgım şey, sadece benim alt karakterim olduğunu ooc olarak bildiğin için mi, sıktın bunun savunmasını yapman. O rol sonrasında bulundugumuz bölgeyi zaten polis bastı, Anlam veremediğim şeylerden birisi bi anda o bölgede beliren Wheleer üyelerinin nasıl o bölgede belirdikleri ve süpermen gibi ölümsüz olmaları. (Bir taşıt yada araç kullanmadan, sivil olarak.) Bunlarla ilgili şikayetlerimi ayrı şekilde açacağım, birlik şikayeti açmak için üç beş nedenden fazla kanıtım var elimde. Sadece bu şikayete toxiclik yapmadan savunmanı yapmanı rica ediyorum ki, ilgilenecek olan yetkili daha öncekiler gibi problem yaşamadan rahatça sonuçlandırabilsin.

#3 - 11.09.2023 07:50
Maalesef ki orada iki kişiydik @AntiCrips ve ben vardık ben düştüm o düşmedi ayrıca savaş alanına adamlarım girmedi, departman girdi. İllegal rol yapamayan alt karakterini illegal birlige r19 olarak sokman benim sorunum değil. Ayrıcaki yok meta yaptınız gibi olaylara düşmen saçma olur. Sonucunda 61 tane üyenin yüzünü hatırlayıp savaşacak hâlimiz yok değil mi? Bize yaptığınız gibi Wheeler'da kim varsa sıkıyorsunuz. Bizde aynı şekilde Piazzada.

#4 - 11.09.2023 09:13
Fazla savunma yapılacak birşey yok. Piazza userleri kuralları tam bilmiyor birliğinde çoğu kişi iki karakter ile birliğe girmiş. Savaş sırasında alt karakter ile helikopter kiralamak mı? Saçmalıyorsunuz gerçekten arkadaşlar, belki de oluşum yönetirken biraz kurallara bakmak gerekiyor.

#5 - 11.09.2023 09:30
Alt karakterimin dün bu olay yaşanırken birlikte oldugunun bir kanıtı varsa buraya göndermen daha açıklayıcı olur. Geçerli bir kanıtın olmadığını bildiğim için rahatça şikayetimi açtım. Benimle kaza rolüne girdikten, 3 dakika sonra nasıl benim oldugum yere gelip DM attıgının ve Meta'nın savunmasını yapmam daha açıklayıcı olacaktır. Soyut şeyler üzerinden değil, somut şeyler üzerinden savunmanı yap ve lütfen bu sayfa üzerinden ikili diyaloğa girmeyim ki yetkililerin işlerini zorlaştırmayılım.

#6 - 11.09.2023 09:37
Alt karakterim kontrol edilebilir, 7 seviye helikopter kiralamak için oraya gidiyorum ve uçuş lisansım olmadığı için helikopteri çalıştıramıyorum. Olay yaşanırken hali hazırda hood bölgemde 3 adet helikopter hazır olarak bekliyor bu arada sslerini atıp kanıtlayabilirim. 5 adet helikoptere kadar limiti var ekibimin bu arada.
Alt karakterimle bir story rp rol için helikopter kiralamaya gidiyorum ve kiraladıktan sonra çalıştıramadıgımı gördükten sonra aracıma yönelirken şikayette adı geçen şahıs beliriyor ve ss'lerde görüldüğü üzere Metagaming ve Dm atarak yapmam gereken rolümüde yapmama engel oluyor. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 11.09.2023 09:40 Red Army Prime »

#7 - 11.09.2023 10:05
Alt karakterimin dün bu olay yaşanırken birlikte oldugunun bir kanıtı varsa buraya göndermen daha açıklayıcı olur. Geçerli bir kanıtın olmadığını bildiğim için rahatça şikayetimi açtım. Benimle kaza rolüne girdikten, 3 dakika sonra nasıl benim oldugum yere gelip DM attıgının ve Meta'nın savunmasını yapmam daha açıklayıcı olacaktır. Soyut şeyler üzerinden değil, somut şeyler üzerinden savunmanı yap ve lütfen bu sayfa üzerinden ikili diyaloğa girmeyim ki yetkililerin işlerini zorlaştırmayılım.

Benimle ikili diyoloğa girebilicek birisi değilsin. Oyun oynadığını unutuyorsun tıpkı geçen ay "DM Ekibi topluyorum yardıma gelin herkese savaş açıcam" diye seste çıldırdığın vakit. Yukarıda ki sste gördüğün üzere karakterin R19 olarak birliğinde bulunuyor diğer arkadaşları çıkartmışsın helal. Üstüne birde yönetimi kandırıyorsun? Utanmıyor musun? Oyun oynadığın farkına var, alt karakterin ile heli kiralayıp baskın mı atıcaksın? Çok akıllısın gerçekten.

#8 - 11.09.2023 11:11
Öncelikle selamlar eğer ben kanıtla videolarla konuşmaya başlarsam herkes rezil olur, wheelerada savaş acıcam wheelerada savaş açacam! Kendini rezil etme cevat ya inceldiği yerden kopart at, yada laf cambazlığına devam et

#9 - 11.09.2023 11:49
Akşam üstü konuya açıklık getireceğim, yılmaz ben videolar ile şikayetlerime devam edeceğim. Sende ispatın veya videon varsa şikayet açmakta özgürsün. İyi forumlar.