Ne yazık ki kaza rolünün ss'i elimde olmadıgı için car dm'den şikayet açmadım, karakter benim alt karakterim ve bu olay yaşandıgı sırada Piazza birliğinin R19 u oldugunu ispatlayabileceğin bir kanıt varsa şikayet açabilirsin. (Bilmiyor olabilirsin, alt karakterlerle illagel rol yapmak sunucu kuralları gereği yasak.) Meta ve Mix dönmesi olayını gayet kısa ve net bir şekilde açıkladım, bu rolden 3 dakika sonra nasıl oluyorda aynı yerde oluyorsun ve benim alt karakterime sıkıyorsun, tesadüf olmadıgını düşünüyorum. Ekstra olarak Piazza birliğiyle savaş halindesin, benim birlik oyuncularım normal olarak sizleri takip edip ateş açacaklar. Anlamadıgım şey, sadece benim alt karakterim olduğunu ooc olarak bildiğin için mi, sıktın bunun savunmasını yapman. O rol sonrasında bulundugumuz bölgeyi zaten polis bastı, Anlam veremediğim şeylerden birisi bi anda o bölgede beliren Wheleer üyelerinin nasıl o bölgede belirdikleri ve süpermen gibi ölümsüz olmaları. (Bir taşıt yada araç kullanmadan, sivil olarak.) Bunlarla ilgili şikayetlerimi ayrı şekilde açacağım, birlik şikayeti açmak için üç beş nedenden fazla kanıtım var elimde. Sadece bu şikayete toxiclik yapmadan savunmanı yapmanı rica ediyorum ki, ilgilenecek olan yetkili daha öncekiler gibi problem yaşamadan rahatça sonuçlandırabilsin.