Konu: Damu_Ridas - @enesavage , Cesar_Queiroz - @adramelechs ve arkadaşları -NoobDM vb  (Okunma sayısı 436 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.09.2023 20:40
Ki konvoy vs. değil, sadece kendisi geçiyordu, önüne kırmalık bir olay yok, yoldan geçerken arkadaş bizi gördüğü halde W tuşuna basılı tutmaya, üstümüze doğru sürmeye devam etti ki araç takla attı, bundan dolayı rol böyle gerçekleşti, arkadaşa rolde ne yaptığını soruyoruz, evet agresifçe, arkadaş hiç bir şekilde yanıt vermiyor, pm yoluyla arkadaşları ile konuşuyor.

#11 - 03.09.2023 20:53
SS'lerde hiçbir oynanılma yapılmadı, pit atan sizsiniz arkadaşlar. Hem de emote hatası yapıyorsunuz adama dalar diye emote mu var ?

#12 - 03.09.2023 20:57
Konvoy olayı mevcut, gerekirse şahit sunabilirim. Kendileri pit attı ve aracımdan indirdiler. Hiçbir agresif davranış sergilemedim, hem de hiçbir şey söylemeden direk bana daldılar, ss'lerde önceki sohbet gözüküyor. Arabadan indikleri gibi darp ettiler. Konvoy olarak da Michell_Daniel, forum adı @YasinEsenoğlu , ve Marcello_Sacletta forum adı @Thranduil . Konvoy yaparken önümüzü kestiler, birinde Sultan birinde de Lowrider bulunuyordu.

#13 - 03.09.2023 21:01
Arabadan inip direk üstüme yürüdüler, ben de sorun nedir baylar? dedim. Onlardan birkaçı şu cümleyi kurdu: "Gözlüklerini sikeyim mi oğluşum?" , "Sen ne yapıyorsun? Amını siktimin salağı?" , "Ne yapıyorsun sen?" şeklinde hitaplarda bulundular. Bu olay Idlewood tarafında gerçekleşti. Görsellerde oynanma yapılsaydı Damu_Ridas adlı şahıs yanımda bulunmazdı. Kaza RP'si bile yapmıyorlar, /do Sarsıldım şeklinde bir şey bile demeden dalıyorlar. Elimdeki colt da ben düştükten sonra elime geldi, hiçbir şekilde şahıslara sıkmadım. Ha sıkmış olsaydım onlar da kanıt olarak /hasarlar'dan ss olarak gösterirlerdi. Sıkmış olsaydım silahtaki mermi eksik olurdu fakat sıkmadığım için full mermide duruyor. Haksız olmalarına rağmen bir de yalan savunma yapıyorlar.

#14 - 03.09.2023 21:04
Aracınız takla atmadı, sapasağlam yerinde duruyordu. PM yoluyla en sonda söyledim ki onlar da gelmedi zaten gelselerdi savunmanızı ss yoluyla savunurdunuz. Gelselerdi META gaming'ten dolayı ceza alırlardı. Savunmalarını yalan olarak kabul ediyorum, çünkü dediklerinin hiçbir şeyi yaşanmadı. Cevap veremememin nedeni ise, beni arabadan attığınız gibi bayıltmanız. Bayılmış haldeyken ben size nasıl cevap verebilirdim?

#15 - 03.09.2023 21:30
Ben olayda nerdeyim onu anlamadım, adam bize çarptı arabadan indim rolledim ettim, sonra mahalle gittim zaten idlewood arasında oldu rol, benim vurduğumun ssleri nerede onu anlamadım.. Kardeşim şikayet açıyorsun, konuda sadece küfür yazmışım, Jarmal Nerede mesela? Sana vuran adamlar belli bizlik ne var onu çözemedim.

#16 - 03.09.2023 21:44
sokak ortasinda 6 kisiyiz ve fear rp yapman gerekirken gelip agresif davraniyosun olay bundan ibaret kısa bir first fight dondu oldu bitti kolunuza sinek konsa sinege sikayet acacaksiniz sonuclanabilir

#17 - 03.09.2023 21:47
Agresiflik yapmadım kardeşim agresif davranan sizdiniz sorun nedir dedikten sonra direk vurmaya başladın /me Adama dalar diye bir emote'u hayatımda ilk defa göeüyorum. Fear RP'yi beni direk dövmeseydiniz yapacaktım daha savunmanızı dürüstlükle yapıp gelin bir de yalan konuşuyorsun. Sonuçlanabilir.

#18 - 03.09.2023 22:12
Yalan söylemediğime dair de yemin ederim.

#19 - 04.09.2023 01:13
Peki dostum neden sadece sana agresif yapanları değilde tüm sokağı ekledin şikayete, Ne yapıyorsun dediğim için beni bile eklemişsin şikayete.  :garip: