Konu: Damu_Ridas - @enesavage , Cesar_Queiroz - @adramelechs ve arkadaşları -NoobDM vb  (Okunma sayısı 440 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 04.09.2023 01:49
Orada sohbete yazanları ekledim fakat Damu ve Cesar hariç diğerlerinizde suç görmüyorum, üstünüze alınmayabilirsiniz.

#21 - 04.09.2023 01:56
Birisi olayda asıl suçlu olmamasına rağmen "Ss'lerle oynanılmış, edit yapılmış." Şeklinde bir savunma yapmış. Asıl suçlu olmamasına rağmen bu şekilde yalan söylemesi güzel değil. Ss'ler orijinal güzel kardeşim, istediğin gibi gelip savunmanı yapabilirsin.

#22 - 04.09.2023 01:56
Ss'lerde herhangi bir oynama yapılmadığına yemin ederim. Böyle bir yalan atılması bile kötü birşey.

#23 - 04.09.2023 02:12
bilader senin ne yaptigin belli degil hepimize sikayet acip sonrasinda ustunuze alinmayin diyorsun  çok konuşuyorsun kendi şikayetine surekli yorum yapıyorsun bu kadar inandırmana gerek yok bir kusurumuz varsa zaten admin gerekeni yapar konvoy falan yapmiyordun araca pit attın aracimiz devrildi sonrasinda patladi sokak ghetto rolu yapiyoruz agzimiz pis agresif rol yaptın karsilik verdik bu kadar adam yalanmi soyluyor yani? şaka gibisin cidden  rolune karsilik boyle bi rol uyguladık dahada yazmayacagim eger admin bir kusur gorurse jailimi yerim daha fazla cevap yazmayacagim iyi roller

#24 - 04.09.2023 02:24
Kardeşim hiçbir şeyle oynamadım çoğunluksunuz diye haklı çıkamazsınız haksızsın çünkü. Kaza rolü bile yapmadan direk bana dalıyosun bide haklıymış gibi üstten üstten konuşuyorsun. Daha rol dönmeden dalmanın bir anlamı yok kardeşim benim, eğer o kadar sokakta ghetto agresif büyüdüysen önce rolünü çevirirsin gidişata göre tartışma büyür ya da büyümez. Evet arkadaşın yalan söylüyor çünkü yemin ederim ki ss'lerde hiçbir oynama söz konusu bile değil. Arabanız takla bile atmadı beni bayılttıktan sonra bastınız gittiniz arkadaş. Yalan söylemenin bir lüzumu yok, eğer savunma yapacaksan dürüst bir şekilde yap ve dediklerini kanıtlamak için ya yemin et ya da ss at. Başka da cevap vermeyeceğim, sonuçlanabilir. İyi günler.

#25 - 04.09.2023 11:08
Açtığın şikayetin rezilligine bak, baktımda şikayet açtığın kişilerde bir suç, ihlal, nonrp göremedim, şikayet actigin kisiler dedim de şikayette önüne gelene açmışsın şikayeti :garip: :garip:

#26 - 06.09.2023 13:49
PM'den arkadaşların ile mix yapacağına role yanıt verseydin bu rolü yaşamayacaktık bile, /hasarlar'ı bile almamışsın, kimin saldırıp saldırmadığı anlaşılmıyor, Bobby'nin dediği gibi. Ekran görüntülerini de bir güzel kesmişsin güzel kardeşim, çözünürlüklerine ve beyazlıklara bakacak olursa admin bey, anlayacaktır.
Sadece yazmışsın, ekran görüntülerin(kanıtların) ile şuraya güzel bir şekilde sunsaydın daha güzel olurdu. Kanıt yok, sadece yazıyorsun.

#27 - 06.09.2023 16:00
Kanıtlar kırpılmış, düzenlenmiş ya da bozulmuş. Maalesef net değil, şikayet kapatıldı.

Alıntı
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)