Konu: 31.08.2023//Bezan_Kapllani - Geben meine Tabanca  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.08.2023 04:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bezan_Kapllani - @Geben meine Tabanca

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP - Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhbar üzerine Dillimore üzerine gittim, arkadaşlar yaralı durumdaydı. Arkadaşı kelepçeleyip ASGH'a götürdüm tedavi rolleri için. ASGH içerisinde, olayı görenler tarafından ifade alırken arkadaş yataktan düşme rolü yaptı. Gidip kendisini kaldırdım ve "tekrardan yatabilmesi için" sistemsel olarak kelepçesini çözdüm, arkadaş bana kelepçesini çözdürüp kaçmaya başladı. Bu sırada ona taser uyguladım ve yere düşürdüm. Hiç bir şekilde role uymayarak, ne bir emote, ne bir acı, hiç bir şey olmadan kalkıp koşmaya devam etti. Hastaneden dışarı çıkıp direkt olarak araca koşmaya başladı, bu sırada tekrardan taserledim, toplamda iki defa taserlememe rağmen hiç bir şekilde role uymadı ve kaçış sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.08.2023 11:18
Olaya karışmak istemem ama arkadaşı dışarıda onu bekliyor, mixinge de girmiyor mu?

#2 - 31.08.2023 14:35
@Geben meine Tabanca 24 saat içerisinde savunma yapmalısınız.

#3 - 31.08.2023 14:50
Taseri attıktan sonra karakterim yere düştü, etkisinin bitmesini bekledim bittikten birkaç saniye sonra koşmaya başladım. Hastanenin içerisinde beni kaçırması için rol yaptığımız adamın aracına atladım, kişiyle bir tanışıklılığımız bulunmuyor rolde arabama atlarsan seni kaçırırım dedi atladım ve kaçırdı. Bu taser dediğiniz elektro şoklu tabanca vurduğu kişiyi komaya falan sokmuyor, şoklayıp bir süre yerde kalmasını sağlıyor bazılarını yere bile düşürmediği için ikinci defa ateşlenebiliyor. Beni yere düşürdükten sonra kelepçelememek tamamen senin hatan.
Taser ile ilgili birkaç örnek video;
Spoiler: GösterGizle

Kısacası polis beni hastanede şokluyor bir süre yerde kalıyorum, sistem 20/30 sn kadar yerden kaldırmıyor bu süre içerisinde polis hiçbir şey yapmayınca ben de süre bitiminde koşarak kaçıyorum, yaptığım rolde bir ihlal olduğunu düşünmüyorum polis elektro şok attı diye tamamen teslim olacak değilim, kelepçeleme rolü yapabilirdi tamamen kendi hatası.
« Son Düzenleme: 31.08.2023 14:56 Geben meine Tabanca »

#4 - 31.08.2023 15:09
Taser dediğimiz şey kısa sürelide olsa şoka sokan bir şey, attığın videolardaki adamlar gördüğün üzere yapılı bir vücuda sahip. Aktif bir aksiyon içerisindeler, sen hastanedesin, kavga etmişssin ve yaralı rolü yapıyorsun, yinede hiç bir şey olmamış gibi kaçabiliyorsun. Senin öyle bir vücuda sahip olmadığını görüyorum.
 İlk taser'den kaçtın diyelim, senin üzerindeki kartuşu söküyorum, sistemsel olarak direkt kelepçelemek yerine rolümü yapıyorum, me üzerinden emote veriyorum. Sen bunu görmezden gelerek kaçmaya başlıyorsun. Hastaneden çıktıktan sonra seni ikinci kere taserliyorum, üzerinde kartuşlar ile koşuyorsun, aracına biniyorsun. Attığın ss'den anlıyorum ki, kartuşlar üzerindeyken Üniversiteye kadar gidiyorsun, araçtan indikten sonra kartuşları söküyorsun. Olayı toplayacak olursak; Seni toplamda iki kez taserliyorum, ve sistemsel olarak kelepçelemek yerine, bunu emote ile yapmayı tercih ediyorum. Fakat sen yinede role uymayarak kaçış sergiliyorsun.  :)

#5 - 31.08.2023 15:14
Olaya karışmak istemem ama PD yedi ceddin yaratıcısı mı ki kimse onun elinden kaçamaz bir kişi pd nin elinden kaçarsa o rol non-rp dir gözüyle bakıyorsunuz biraz bakış açınızı genişletin.

#6 - 31.08.2023 15:16
Bana sadece bir tane taser atıyorsun, onun süresini bekledikten sonra kaçıyorum. Arabada attığın taserin işlememesi benim sorunum değil eski bir oyun oynuyoruz böyle şeyler olabiliyor. Yukarıya üç tane video bıraktım fakat bir tanesine takılı kalmışsın, taserin işlemesi için çok kaslı vs. sporcu olmana gerek yok. 50+ yaşındaki adam bile üzerindeki kabloyu söküp polise saldırabiliyor.
((videodaki adam yaşlı 50 yaşından büyük.))
Öncesinde olan rolde karakterim yaralıya düşmedi, rolsel olarak dövüştük (sistemsel yaralıya düşmedim) yaptığımız en ufak rolde bile sırf beni kelepçeleyemeyip kodese atamadığın için oyuncu şikayeti açmışsın, ben kurallara uyup rolümü yaptım. Sunucunun pluginleri zaten sana taser attığın adamın yerde kalmasını sağlayan bir sistem vermiş, o taseri attıktan sonra işlem uygulamaman senin sorunun. Üzerime atlama emotesini ben kaçarken veriyorsun, aramızda 5 metre mesafe var karakterin rengar veya warwick değilse bunu yapman pek mümkün değil dostum. Ben savunmamı düzgün bir şekilde yaptım daha fazla ileti atmazsan ilgili yetkili sonuçlandırır.

#7 - 31.08.2023 15:17
Olaya karışmak istemem ama PD yedi ceddin yaratıcısı mı ki kimse onun elinden kaçamaz bir kişi pd nin elinden kaçarsa o rol non-rp dir gözüyle bakıyorsunuz biraz bakış açınızı genişletin.
Dostum öyle bir şey demiyoruz zaten, tabikide kaçabilir. Benim burada desteklemediğim durum arkadaşın role uyum sağlamaması. Her şey role uygun olsa bir sorun yok. PD yedi ceddin yaratıcısı değil, elimizden kaçabilir, kaçanlarda oluyor zaten. Her girdiğimiz rolü kazanmıyoruz, bakış açımız var. Sende biraz empati duygunu geliştir, benim gözümden bakmaya çalış olaylara.

#8 - 31.08.2023 15:18
Bana sadece bir tane taser atıyorsun, onun süresini bekledikten sonra kaçıyorum. Arabada attığın taserin işlememesi benim sorunum değil eski bir oyun oynuyoruz böyle şeyler olabiliyor. Yukarıya üç tane video bıraktım fakat bir tanesine takılı kalmışsın, taserin işlemesi için çok kaslı vs. sporcu olmana gerek yok. 50+ yaşındaki adam bile üzerindeki kabloyu söküp polise saldırabiliyor.
SPOILER: GÖSTER
Öncesinde olan rolde karakterim yaralıya düşmedi, rolsel olarak dövüştük (sistemsel yaralıya düşmedim) yaptığımız en ufak rolde bile sırf beni kelepçeleyemeyip kodese atamadığın için oyuncu şikayeti açmışsın, ben kurallara uyup rolümü yaptım. Sunucunun pluginleri zaten sana taser attığın adamın yerde kalmasını sağlayan bir sistem vermiş, o taseri attıktan sonra işlem uygulamaman senin sorunun. Üzerime atlama emotesini ben kaçarken veriyorsun, aramızda 5 metre mesafe var karakterin rengar veya warwick değilse bunu yapman pek mümkün değil dostum. Ben savunmamı düzgün bir şekilde yaptım daha fazla ileti atmazsan ilgili yetkili sonuçlandırır.

Savunmamı yaptım, yeterince açık olduğumu düşünüyorum. Sonuçlanabilir, teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 31.08.2023 15:22 Geben meine Tabanca »

#9 - 31.08.2023 15:21

Emin ol öyle birisi değilim dostum, seni ha gözaltına almışım, ha almamışım. Benim için önemli olan bu değil, rol yaptığım zaman eğlenmek isteyen birisiyim sadece. Seni toplamda iki kere taserliyorum, bir hastenenin içinde, diğeri arabaya binmeden önce. Bana herhangi bir rol imkanı sağlamadan koştuğun için aramızdaki mesafe açılıyor. Malesef hızlı yazabilen birisi değilim, seni düşürdüğüm zaman direkt olarak yazmaya başlıyorum fakat sana yetişemiyorum. Sen taser'i yiyip, AAAAAA! diyip, iki saniye sonra koşmaya başladığın için, emotemi görememiş olman normal. Bir şey daha ekleyeceğim, rolün başlangıcıda yataktan düşme rolü yapıyorsun, ben senin rolde kelepçeni çözmüyorum, yardım edip yatağa geri oturtuyorum. Sadece sistemsel olarak çözüyorum, tekrardan yatağa çıkıp anim çekebilmen için, bunuda göz önünde bulundurabilirsiniz. Tarafımca ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.  O:-)
« Son Düzenleme: 31.08.2023 15:31 JameikaGold »