Bana sadece bir tane taser atıyorsun, onun süresini bekledikten sonra kaçıyorum. Arabada attığın taserin işlememesi benim sorunum değil eski bir oyun oynuyoruz böyle şeyler olabiliyor. Yukarıya üç tane video bıraktım fakat bir tanesine takılı kalmışsın, taserin işlemesi için çok kaslı vs. sporcu olmana gerek yok. 50+ yaşındaki adam bile üzerindeki kabloyu söküp polise saldırabiliyor.
SPOILER: GÖSTER
((videodaki adam yaşlı 50 yaşından büyük.))
Öncesinde olan rolde karakterim yaralıya düşmedi, rolsel olarak dövüştük (sistemsel yaralıya düşmedim) yaptığımız en ufak rolde bile sırf beni kelepçeleyemeyip kodese atamadığın için oyuncu şikayeti açmışsın, ben kurallara uyup rolümü yaptım. Sunucunun pluginleri zaten sana taser attığın adamın yerde kalmasını sağlayan bir sistem vermiş, o taseri attıktan sonra işlem uygulamaman senin sorunun. Üzerime atlama emotesini ben kaçarken veriyorsun, aramızda 5 metre mesafe var karakterin rengar veya warwick değilse bunu yapman pek mümkün değil dostum. Ben savunmamı düzgün bir şekilde yaptım daha fazla ileti atmazsan ilgili yetkili sonuçlandırır.