Konu: 28.08.2023 [Wayne_Morris, Eddie_Maller]  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.08.2023 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wayne_Morris @C3ycey Eddie_Maller @mastin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucas Baldwin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:20/15:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Wayne_Morris için şikayetçi olduğum ihlaller: deathmatch mixing
Eddie_Maller için şikayetçi olduğum ihlaller: Mix retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
1) Mongols birliğinin "hangaround" rütbesinde olan ve gittiğim yerlerde önümü bisikletiyle kapatan Eddie_Maller isimli şahısla yolda tartışıp daha sonrasında kendi göçebe ekibimizin  konaklama yaptığı yere dönüş yaptığımda hala takipte olduğunu gördüm.
Mongols birliğinin içerisine dahil olmamış,  birlikle bağı olmayan "hangaround" üyesi, göçebe birisinin önüne basit bir bisikletiyle önüne kırıp " Sen ne geziyorsun burada orospu çocuğu?" demesi ne kadar mantıklı?

2)Tüm bu olayların sonucunda kovalayıp konaklama yaptığımız yere kadar gelen  Eddie_Maller ile kavgaya girdiğimizde nerden geldiğini dahi bilmediğimiz Mongols üyesi olan Wayne_Morris sadece kulübünde takılan ve Mongols için bir hiç olan "hangaround"  için göçebelerin konaklama yaptığı yerde korkusuzca inip karşımıza dikiliyor ve Brawl rolüne dahil olduğunda silahını çekip yine aynı şekilde tek başına korkusuzca saldırıyor.
Brawl rolünde sıkmak için bir sebep yokken önce "MİX" yaparak yanımıza gelip bizi buluyor, daha sonrasında ise Brawl rolünde silahını kullanıp sebepsiz yere ateş açıyor (DM).
Özellikle belirtmek istiyorum, Wayne_Morris isimli Mongols üyesi henüz birkaç gün önce oylama yapılarak "Göçebe hayatından", kulübe dahil edildi. Buradan şunu çıkartacağım sanırım, Wayne_Morris isimli üye bizlere DM atmak için birliğe gelmiş gibi duruyor.  :garip:
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1) https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145715790994231398/samp_28_08_2023_15_21_53.png
https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145715791568846898/samp_28_08_2023_15_22_30.png
2) https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145715792395124736/samp_28_08_2023_15_24_16.png
https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145715820937351248/image.png
https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145715894895521912/image.png
https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145715793045229628/samp_28_08_2023_15_25_59.png

https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145720641371258991/image.png
https://media.discordapp.net/attachments/967948543027453982/1145721221581905940/image.png

Ek açıklamalar(varsa):
N/A
-
« Son Düzenleme: 28.08.2023 21:41 Bnefe »

#1 - 28.08.2023 20:56
Merhaba, herkese iyi roller ve iyi günler diliyorum.

Andrew Saunders'i telefondan aradığım zaman ekran görüntülerinde görülebilecek şekilde bir olaydan bahsetti ve "eve" geçtiğinden bahsetti. Sonrasında bulunduğumuz evin önüne doğru sürdüm ve iki kişiyi gördüm. Buraya kadar kişiler ve olay hakkında herhangi bir bilgiye sahip değildim. Motorumu park ettim ve tartışma evin önünde devam etti. Kişiler Andrew'i evin önüne kadar takip etmiş, ben geldiğimde ise kişiler benden önce oradaydı.
Spoiler: GösterGizle

Andrew haklı olarak role sonradan katılan Wayne Morris'in yanında Mongols OMG birliği üyesi ve Hangaround'u Eddie Maller'a yumrukla daldı ve kavga başladı. Bu sırada Wayne Morris motorundan indi ve silahını çekip ateş açtı. O ana kadar herhangi bir rolde etkileşimim bulunmamıştı ve kişi bana da ateş açmaya başladı. Şimdi gelelim burada ne olduğuna...

Öncelikle herhangi bir kulüp olabilir, bu fark etmez. Bir Hangie'nin olaya karışması, kulüp seviyesinde kendini kanıtlamış tam yamalı birisinin; ikili arasında brawl dönerken silahla ateş açması ne kadar mantıklı? Hangie dediğimiz kişi bir çaylak değildir, henüz bir işlevi bulunmaz ve sadece bölge içerisinde takılmayı sürdüren; kendini henüz kanıtlayıp çaylak açamasında geçmeye çalışan birisidir. Kulüp bünyesinde bile sayılmaz, kendini kanıtlamamıştır ve henüz çaylaklığa geçiş sürecindedir. Burada Hangie'nin başlattığı bir kavgada, Andrew'in verdiği agresif tepki haklıdır.

Glen Park bölgesinden geçmesi, o bölgeden geçemeyeceği anlamına gelmez.(henüz bunu anlatamadık) Glen Park bölgesi doğuda bile sayılmıyor, bölgelerine yakın bile değil ve arada neredeyse iki, üç sokak bulunuyor. Kişi geldiğinde ilk söylemi ise "Doğu yakasında ne arıyorsun or*sp* çocuğu?" olması da fazlasıyla saçma. (Ayrıca şöyle bir gerçek var ki Andrew karakteri bir göçebe.) :D

Andrew isimli kişinin başlattığı kavgada, karşıda bulunan Eddie Maller isimli kişi arasında dönen kavgaya karışmadım ve kavganın ikili arasında çözülmesini bekledim. Bu sırada Wayne karakteri bir anda motorundan indi ve ateş açtı. Wayne karakterinin yaptığı davranış mantığa aykırı, DM kapsamında değerlendirilmelidir.

Ayrıca Mongols OMG oluşumunun son zamanlardaki yediği cezalara bakacak olursak,(Dean Foster BKİ 400dk, son oluşum şikayeti) örnek bir pilot oluşumu olması gerekirken bu durumlar ne kadar mantıklı geliyor bilemiyorum. (takdirinize kalmış) Herkese istediği gibi ateş açabileceği yetisine nereden sahipler? Bunu sizin inisiyatifinize bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 28.08.2023 20:59 takasi »

#2 - 28.08.2023 21:31
Birlik üyelerim adına savunmayı ben yapacağım.

Oluşum şikayetinde de belirttiğim gibi.

Alıntı
Bu yapılan bir misilleme yani uyarıdır. Her misilleme de bir savaş başlangıcı değildir, size ateşli silahla karşılık vererek anlayacağınızı düşündük eğer bu misillememize cevap verirseniz sonraki aşamanın ne olacağını. Rol de tam olarak sunucu saatiyle bu noktada... Karşılık verirsiniz vermezsiniz, misillemeyi alıp oturur susarsınız ya da role gelip düzgünce kendinizi tanıtırsınız kimsenin ne rolü yapacağına karışmam. Oyuncular tercihlerini yaşar, siz de kendi tercihinizi yaşayın.

İlk olarak Eddie Maller'in birliğin Prospect V2 seviyesinde olduğu rolde bütün birlik üyelerimiz tarafından biliniyor, sistemsel olarak 65 kişilik birliğimiz olduğu için Hangie'de kalmış. Bunu da tanıtımımızı inceleyerek öğrenebilirsiniz neredeyse 5 aydır bizimle rol yapıyor. Aşağıya da bir rol SS'i bırakıyorum istenildiği takdirde tarih ve saat gözüken halini de atarım.

Görüldüğü üzere geleceğin Moğolusun dediğimiz bir karakter yelekliler olarak. Hangie ya da Supporter'u illegal role sokmayacağımız aşikar.

Gelelim Wayne_Morris DM için geldi iddialarına, kanıtlamak zorunda değiliz ama DM için adam alacak son birliğiniz ve son üç savaşta da bundan yakınıyoruz ilgili ve yetkililer durumdan haberdar.

Birliğe DM için gelmiş bir insan için bu kadar uğraşıp hikaye yazdırmayız, her şeyi kendinize mâl etmeyin dünya etrafınızda dönmüyor sürekli safsata yapıyorsunuz anlamış değilim nedeni ne? Herhangi bir bağımız da yok sizinle amacınız neyse umarım yakın zamanda ulaşabilirsiniz, biz buradayız.

MIXING mevzusu var denmiş, arkadaşın zaten bisikletle kendisini bulup takip ettiğini ağzıyla söylüyor MIXING nerede burada? Yeriniz belli yanınız belli. Müsamaha gösterdik Nomad kolusunuz diye ama ardından illegal yasağınızı delerek arada gerginlik çıktı ve silahlar ateşlendi, roller silinmedi ve hafızamızda. Ne dedik size? Doğu Yakası'ndan geçmeyeceksiniz dedik, normalde bir Nomad'a söylenmeyecek söz ama rolsel olarak haddinizi aştığınız için daha üst bir birlik olarak ultimatom verdik yersiniz yemezsiniz yukarıda da dediğim gibi oyuncular tercihlerini yaşarlar.

Son olarak bir sürü şikayet açılıyor ama aslolan şikayetlerin niceliği değil niteliği. Yoksa ben de kaşının üzerindeki gözden sana şikayet açarım çok kolay sadece centilmence oynuyoruz. Sen de biliyorsun ki o gün orada FearRP'den şikayet açsak cezanızı alacaksınız ama söylediğim gibi alıp veremediğiniz bir konu var gibi. Siz yine açın şikayetlerinizi de bu rol IC'de çözülecek bilginize...

İyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 28.08.2023 21:33 lencarst »

#3 - 28.08.2023 21:32
Merhaba, herkese iyi roller ve iyi günler diliyorum.

Andrew Saunders'i telefondan aradığım zaman ekran görüntülerinde görülebilecek şekilde bir olaydan bahsetti ve "eve" geçtiğinden bahsetti. Sonrasında bulunduğumuz evin önüne doğru sürdüm ve iki kişiyi gördüm. Buraya kadar kişiler ve olay hakkında herhangi bir bilgiye sahip değildim. Motorumu park ettim ve tartışma evin önünde devam etti. Kişiler Andrew'i evin önüne kadar takip etmiş, ben geldiğimde ise kişiler benden önce oradaydı.

glen park doguda degılse dıyarbakırda karadenızde canım kardesım benım

Andrew haklı olarak role sonradan katılan Wayne Morris'in yanında Mongols OMG birliği üyesi ve Hangaround'u Eddie Maller'a yumrukla daldı ve kavga başladı. Bu sırada Wayne Morris motorundan indi ve silahını çekip ateş açtı. O ana kadar herhangi bir rolde etkileşimim bulunmamıştı ve kişi bana da ateş açmaya başladı. Şimdi gelelim burada ne olduğuna...

Öncelikle herhangi bir kulüp olabilir, bu fark etmez. Bir Hangie'nin olaya karışması, kulüp seviyesinde kendini kanıtlamış tam yamalı birisinin; ikili arasında brawl dönerken silahla ateş açması ne kadar mantıklı? Hangie dediğimiz kişi bir çaylak değildir, henüz bir işlevi bulunmaz ve sadece bölge içerisinde takılmayı sürdüren; kendini henüz kanıtlayıp çaylak açamasında geçmeye çalışan birisidir. Kulüp bünyesinde bile sayılmaz, kendini kanıtlamamıştır ve henüz çaylaklığa geçiş sürecindedir. Burada Hangie'nin başlattığı bir kavgada, Andrew'in verdiği agresif tepki haklıdır.

Glen Park bölgesinden geçmesi, o bölgeden geçemeyeceği anlamına gelmez.(henüz bunu anlatamadık) Glen Park bölgesi doğuda bile sayılmıyor, bölgelerine yakın bile değil ve arada neredeyse iki, üç sokak bulunuyor. Kişi geldiğinde ilk söylemi ise "Doğu yakasında ne arıyorsun or*sp* çocuğu?" olması da fazlasıyla saçma. (Ayrıca şöyle bir gerçek var ki Andrew karakteri bir göçebe.) :D

Andrew isimli kişinin başlattığı kavgada, karşıda bulunan Eddie Maller isimli kişi arasında dönen kavgaya karışmadım ve kavganın ikili arasında çözülmesini bekledim. Bu sırada Wayne karakteri bir anda motorundan indi ve ateş açtı. Wayne karakterinin yaptığı davranış mantığa aykırı, DM kapsamında değerlendirilmelidir.

Ayrıca Mongols OMG oluşumunun son zamanlardaki yediği cezalara bakacak olursak,(Dean Foster BKİ 400dk, son oluşum şikayeti) örnek bir pilot oluşumu olması gerekirken bu durumlar ne kadar mantıklı geliyor bilemiyorum. (takdirinize kalmış) Herkese istediği gibi ateş açabileceği yetisine nereden sahipler? Bunu sizin inisiyatifinize bırakıyorum.
glen park doguda degilse dıyarbakırda karadenızde canım kardesım benım

#4 - 28.08.2023 21:42
Kulübünüz şehiriçinde. Yani Trabzon, Karadeniz'de diye tamamına sahip olamaz. Sizler de şehiriçini tercih eden bir kulüp olduğunuza göre Doğu'nun tamamına sahip olamazsınız. Doğu sizinse bu kadar birlik neden var? Doğunun tamamı size aitse dokuz aylık oluşumunuzun onaylı hoodunun kapsadığı yer neden bir cadde? Mutlaka genişletilirdi.

#5 - 28.08.2023 21:45
Merhabalar güzel kardeşim, öncelikle boş şikayetlerle ağlamamanı tavsiye ederim. Bir rol yapıyorsan arkasında dur, gelip doğu yakasında kulüp evinin sokağında bizi izlersen seni takip edip yeleğini gördüğümüzde agresif çıkan taraf sen olursan ve sonrasında ise, ortada olan bir düşmanlık sebebiyle vurulduğunda burada duyar kasmanın anlamı yok tekrar tekrar vurulup aynı yere geliyorsun. Şikayetinin bir sebebi bile yok sadece agresif rolüne agresif şekilde karşılık alıyorsun. Bölgemize uğradığın için iki yeleklinde daha öncesinde vurulup kaçırıldı bunu bile bile yapıp kışkırtıp ihlal diye manüpile etme çabanız komik. Şimdi gelirsek detaylara;

Tekrar aynı durum söz konusu ve kışkırtmaya devam ediyorlar. Sokağıızda direkt yeleğiyle gezmeye devam edip kışkırtıyor, üzerine yetmezmiş gibi durup role girmeye çalıştığımızda ise, doğu yakası sınırlarında yani Mongols bölgesinde, no color uygulamayıp fear rp yapmayıp aynı döngüyü devam ettiriyorlar. Şimdi olayı kanıtlarla anlatayım.

Köşeye geliyorlar motorla, yeleği üzerinde. Yeleği üzerinde konusunu nereden öğrendiniz derseniz devamında atacağım sslerde kendisi do'dan bunu söylüyor.

Burada birlik üyeleri konuşmak için takip ediyor, sonrasında sokaktan birlik üyelerinin çıktığını görünce direkt olarak çıkmaya yelteniyor sınırlarımızdan. Sonrasında ise gördüğünüz gibi dur dediği gibi birliğimdeki karaktere agresif çıkışa bakın, Sonrasında Glen park köşedinden kenara dönüp ChinaTown'da duruyorlar ve arkadaşın agresifliği kışkırtıcılığı devam ediyorsun yani yaptığın rolün sebebinde vuruluyorsun sonrasında forumda insanları meşgul ediyorsun, komik.

Sonrasında yine rol ortada silahlı olduğunu bilmelerine rağmen üyelerimi kışkırtıp böyle rollere devam edip şikayette ağlamaya devam ediyorlar.
Yani burada elden ne gelir? Kültürü kullanarak kışkırtmaya bir kez daha devam ediyorlar.

Not; Glen park ve bizim hood bölgesine doğu yakası diye adlandırmayan bir ekip karşıda, üzerine ek olarak şu göçebe bahanesini ortadan kaldırman gerekiyor dostum, bildiğin gibi Nomad chapter'ları günümüzde yaygın bir hale geliyor ve bir çok şube sadece göçebelerden oluşabiliyor. Bunun en iyi örneği Jormungandr MC ona bakılırsa o arkadaşlar neden no color uygularken siz göçebeyiz ayağında algı oyunları yapıyorsunuz? Bu kadar basit bir konu. İtsbard isimli admin bu konuyu yakından takip ediyor hatta bu vurulma rolünü izliyordu bir kısmını. Yaptığın saçma göçebe rolündeyim ayağının ve ben daha yeni bölgeye geldim ayaklarından kurtulmalısın, saçmalıktan ibaret bir sebep şikayet açabilmek için uydurduğun bir şeyi kendine sakla.  Ek olarak mix savunması kendi ağzınla kendin söylüyorsun takip etmişler diye yazdığın ilk paragrafta, sanırsam biraz garip birisin anlamış değilim. Yönetimi ve adminleri kandırman seni komik duruma dürşürür glen parktan geçtin öyle mi? Bak şu işe bizim hood sokağında bizi ilerken her şey yerinde, şikayete gelince ufak bir çocuğun annesinin eteğinin arkasına saklandığı gibi yalanlarınla saklanıyorsun. Oluşum şikayetini değerlendiren admin konuya fazlasıyla hakim ve yapılacak rollerin farkında, onunla kontak halindeyiz. Böyle IC olayları ihlal gibi yansıtıp her seferinde şikayet açman ger rolümüzde komiğime geliyor açıkcası.

#6 - 28.08.2023 21:46
Her şeyi sistemsel olarak düşündüğün için hatayı burada yapıyorsun "adam sistemsel olarak Hangie" "bölgeniz az yeri kaplıyor" bunlar rol yapma kavramının dışında bakış açıları. Bölgemiz küçük gözüküyor olabilir ama oyundaki etkimiz öyle söylemiyor. Kaldı ki sen de gayet iyi biliyorsun Doğu Yakası'na bir Jefferson Bandits, Chorro Garage, Mongols MC ya da bir mobster birliği sığabilir, biz onlara bu zamana kadar hiçbir şey söylemedik. Ama bir MC söz konusu olduğunda hakimiyet alanı daha da genişliyor. Sunucuda 10 tane MC yok ve büyük lige oynuyoruz bu konuda da inisiyatif alarak taviz vermeye niyetli değiliz konumumuzdan. Konu yüzde bir yamasını taşıyan motor kulüplerinin renklerini yaymasına geldiğinde evet bütün Doğu Yakası'na sahibiz. Yoksa isteyen istediği birliği açsın, komşularımız çoğaldıkça rolden aldığımız keyif de çoğalıyor bu konuda istisnamız "başka bir kulübün renkleri" anlatabilmişizdir umarım.

#7 - 28.08.2023 21:48
Son zamanlarda evde olmadığım için savunma yapamıyordum, şimdi geldim. Olayları izlediğimde yapmadığımız şeyler hakkında yorumlanıp Türk Siyasetçileri gibi üzerimizde "algı" oyunları yapmayı bırakmalısınız arkadaşlar. Kendinizi sütten çıkmış ak kaşık olarak göstermeyi, kafanızda bizi eksiye düşürmek için plan proje tasarlamayı bırakın.

Burada bırakacağım ekran görüntüsünde, hood bölgemizin içinde olduğu adamın aşikar. Glen Park dediğin yer, bizim bir arka sokağımız olmamalı karalama kampanyaları adına bu sefer tedbirimizi almışız. Ekran görüntüsü mevcut.

Göçebe Karakterin Bölgemizden Geçme Görüntüsü: GösterGizle

Henüz kendinizi bize tanıştırmadınız, tek yaptığınız şey göçebeyiz diyip 5 göçebenin aynı evde kalması motorlarını aynı yere park etmesi. Göçebe olduğunuz için gelmediyseniz, sizin renklerinizi tanımıyoruz. Bölgemde renklerini sergileyen, tanımadığım bir kulübün göçebesi var. Ne yapabilirim? Eddie karakteri konuşmak için takip ediyor, yanına gittiğinde arkadaşın aldığı tavır ortada. Bu bağlamda "Hey" diye yaklaşan bir çocuğa "Boğazını sıkıp sikeceğim şimdi, Defol git başımdan, Doğu yakasında anneni sikeceğim" demen olayların iyice kızışmasına neden oluyor. Eddie karakteri yeleğinin ters çevrili olup olmadığını öğrenmek için "/do" kanalıdan sana bir soru bile yöneltmiş.

Agresif Rol: GösterGizle

Burada ise kendi karakterinin saldırıldığı gösteriliyor. Bu kendi ekran görüntünde mevcut, Brawl rolünde silah çekilmediğini ilk defa senden duyuyorum. Bunun kanıtı bir çok oyuncu şikayetinde var, anlaşmalı bir brawl rolü olmadığı sürece silah çekme hakkı mevcut.

Brawl Başlangıcı: GösterGizle

Artık, rollerinizi yapmak yerine kafanızda bizi nasıl tongaya düşürürüz diye karalama kampanyaları başlatmayı bırakmalısınız. Biz aylar öncede rolümüzü yapıyorduk, aylar sonrada rolümüzü yapıyoruz. Birlik açıldığından beri 8 aydan fazladır birlikteki herkes rol için bir arada. Kafanda "DM için adam çektiler, oha hangie nasıl ateş eder" diye kurgulamak yerine karakter tanıtımlarımıza veya oluşum tanıtımımızdaki karakter rollerine baksanız iyi edersiniz. Savunma bu kadar, herşey oldukça net.

#8 - 28.08.2023 21:58
Birlik üyelerim adına savunmayı ben yapacağım.

Oluşum şikayetinde de belirttiğim gibi.

Alıntı
Bu yapılan bir misilleme yani uyarıdır. Her misilleme de bir savaş başlangıcı değildir, size ateşli silahla karşılık vererek anlayacağınızı düşündük eğer bu misillememize cevap verirseniz sonraki aşamanın ne olacağını. Rol de tam olarak sunucu saatiyle bu noktada... Karşılık verirsiniz vermezsiniz, misillemeyi alıp oturur susarsınız ya da role gelip düzgünce kendinizi tanıtırsınız kimsenin ne rolü yapacağına karışmam. Oyuncular tercihlerini yaşar, siz de kendi tercihinizi yaşayın.

İlk olarak Eddie Maller'in birliğin Prospect V2 seviyesinde olduğu rolde bütün birlik üyelerimiz tarafından biliniyor, sistemsel olarak 65 kişilik birliğimiz olduğu için Hangie'de kalmış. Bunu da tanıtımımızı inceleyerek öğrenebilirsiniz neredeyse 5 aydır bizimle rol yapıyor. Aşağıya da bir rol SS'i bırakıyorum istenildiği takdirde tarih ve saat gözüken halini de atarım.

Görüldüğü üzere geleceğin Moğolusun dediğimiz bir karakter yelekliler olarak. Hangie ya da Supporter'u illegal role sokmayacağımız aşikar.

Misilleme savaş başlangıcıdır. Savaş başlangıcı olmadığını söylemek sadece sizlerin şikayet üzerinde olumsuz bir noktaya düşmemeniz adına uğraştığınız bir çabadan ibarettir, o kadar.

Eddie Maller'ın Prospect olduğunu anlarım da Prospect V2'nin ne olduğunu bir türlü anlayamadım. Sanırım Probation demeye çalıştınız ama rehberler biraz problemli olmuş... (bkz...Hang Around I, Hang Around II, Hang Around III  :garip:) 65 kişilik birliğinizde rütbe vermeyi unuttuğunuz için ve bizim de bundan dolayı bu şekilde bir tavır almış olduğumuz için hiç üzgün değiliz. Aksine, beş ay önce Prospect olmayı başarmış birisini beş aydır Prospect rütbesine çekmemiş olmanız sizin hatanız. Gerçi siz beş ay öncesine kadar 150 kişi sayısına kadar ulaştıysanız bilemiyorum... Akıl karıştırıcı olabilir, haklısınız.

Rol olarak sunduğunuz yerde Prospect namına bir şey yok. Eddie yine yeleksiz, sırtında bir yama yok ve siz de sadece hakettiğini söylüyorsunuz ama çaylaklığına dair hiçbir şey yok. Geleceğin Moğolu demiş olmanız bu adamın Prospect olduğunu ne yazık ki göstermiyor.

Gelelim Wayne_Morris DM için geldi iddialarına, kanıtlamak zorunda değiliz ama DM için adam alacak son birliğiniz ve son üç savaşta da bundan yakınıyoruz ilgili ve yetkililer durumdan haberdar.

Birliğe DM için gelmiş bir insan için bu kadar uğraşıp hikaye yazdırmayız, her şeyi kendinize mâl etmeyin dünya etrafınızda dönmüyor sürekli safsata yapıyorsunuz anlamış değilim nedeni ne? Herhangi bir bağımız da yok sizinle amacınız neyse umarım yakın zamanda ulaşabilirsiniz, biz buradayız.

MIXING mevzusu var denmiş, arkadaşın zaten bisikletle kendisini bulup takip ettiğini ağzıyla söylüyor MIXING nerede burada? Yeriniz belli yanınız belli. Müsamaha gösterdik Nomad kolusunuz diye ama ardından illegal yasağınızı delerek arada gerginlik çıktı ve silahlar ateşlendi, roller silinmedi ve hafızamızda. Ne dedik size? Doğu Yakası'ndan geçmeyeceksiniz dedik, normalde bir Nomad'a söylenmeyecek söz ama rolsel olarak haddinizi aştığınız için daha üst bir birlik olarak ultimatom verdik yersiniz yemezsiniz yukarıda da dediğim gibi oyuncular tercihlerini yaşarlar.

Son olarak bir sürü şikayet açılıyor ama aslolan şikayetlerin niceliği değil niteliği. Yoksa ben de kaşının üzerindeki gözden sana şikayet açarım çok kolay sadece centilmence oynuyoruz. Sen de biliyorsun ki o gün orada FearRP'den şikayet açsak cezanızı alacaksınız ama söylediğim gibi alıp veremediğiniz bir konu var gibi. Siz yine açın şikayetlerinizi de bu rol IC'de çözülecek bilginize...

İyi oyunlar.
Üç savaştır aynı durumdan şikayet aldığınıza göre DM için girecek birisine hikâye yazdıracak kadar akıllı olduğunuzu düşünerek bu tarafı yanıtlıyorum. Kendimize mâl ettiğimiz bir şey yok, sadece dışarıya yansıttığınız işleyiş politikanız üzerinden fikirler üreterek doğru olduklarınızı bizzat görüyoruz. Bu kadar hikaye yazmış adam kendi rolünü ilerletmek yerine gelip üyeliğinin ilk gününde çatışmaya giriyorsa bunun başka bir açıklaması olamaz. Hikaye yazsa ne, yazmasa ne? Artık ChatGPT üzerinden bile hikâye uyduruluyor.

Yine de iyi davranarak arkadaşımızın uğraşarak hikaye yazdığını (okumadım, tebrik edip geçtim) düşündüm diyelim. Üye oluşunun ilk gününde gerçekten bu duruma düşmesine gerek var mıydı? Belinde tabanca taşımasına gerek var mıydı? Misillemeler savaş başlangıcı değil, siz ve biz savaşta değiliz... O zaman göçebeliğini bırakmış bir adam neden belinde bir tabancayla durmadan El Corona'dak iki haftalık göçebelerin evinin önünde turlayıp turlayıp duruyor ve daha sonrasında gelip ateş açıyor?

Doğu yakasını yasaklayamayacağınız oluşum şikayetinde zaten size belirtildi. Mixing kısmı takip eden arkadaş için değil, silahıyla sıkmaya gelen arkadaş için -ki bunu anlamış olman gerekirdi, bu kadar yazı yazabiliyorken bunu unutman ne kadar üzücü- söylemiş ve bunu bile başka fikirlere empoze etmek ve görülmemesi adına uydurduğun şeylerle perdelemişsin. Tebrik ederim.

Şikayetierin niceliğinden öte niteliğine bakalım, haklısınız... IC olayları OOC'ye şikayetle taşımayın dediğiniz her şikayetten ceza alıyorsunuz ve size açılan yeni bir şikayette aynı cümleyi kullanıp kendinizi temize çıkartmaya, ihlalle yaptığınız rollerin hâla geçerli olması için uğraş verdiğinizi gösteriyorsunuz. Cem Yılmaz bir SA-MP oyuncusu olsaydı muhtemelen oluşumunuzun bir üyesi olurdu.

Fear RP ihlali varsa şikayet açabilirsin bu arada. Bununla böbürlenmek yerine daha çok işe yarar. Arkadaşlarım ihlâl yaptıysa ceza alabilir, bilmukâbele sizler de öyle, dostlar.

#9 - 28.08.2023 22:03
Yine on yirmi satır yazıp algı oyunu yaratmayı bırakın, sade ve güzel bir dille yazın ardı ardına 6 ileti atıp adminleri daha fazla yormayın. Savunmamızı yaptık, karakter doğu bölgesinde renklerini sergiliyor. Saygısızlık sonucu birliğimizden birisi onu durdurmaya çalışıyor, arkadaşın telefonda küfürler savurup nalları kıçına vura vura hood bölgenize doğru kaçıyor. Orada ise Eddie karakterine saldırıyor. Anlaşmalı bir Brawl rolü olmadığından dolayı silah ateşleniyor ve vuruluyorsunuz. Ardından forum kapısını açıp, "bunlara ne yaparız? Eksiye nasıl düşer, yönetimin gözünde nasıl bir kara perde indiririz" diye düşünüp şikayet açmaya karar veriyorsunuz. Ama unuttuğunuz bir nokta var bu sefer savunmayı ben yaptım. Yanlış kayaya tosladınız, iyi forumlar. Daha fazla ileti gelmeyecek.