Konu: Hile kullanımı (aim)- Raffaella_Maeda  (Okunma sayısı 960 defa)

#30 - 17.09.2023 02:34
Sonuçlanabilir.

#31 - 17.09.2023 14:50
Arkadaşın aimi iyi olmadığı için ve biraz olaya heyecan girdiğinden titremiş olay bundan ibaret, bu arada arkadaşı tanımıyorum sadece açıklamak istedim.  :palmiye:

#32 - 17.09.2023 19:12
Merhaba arkadaş videoda gözüktüğü üzere koşuyor koştuğu gibi kişiye nişan (nişanı kişiye sabitleniyor) alıyor. Bunu iki kere yapıyor. Birincisinde şans diyelim ikinciside mi şans? Videoda gözüktüğü üzere Rafaella karakterinin aimi Hisoka'ya kilitleniyor. Sol sağ yaptığı gibi aiminde (unlost) titremeler oluyor.

Şikayete gereksiz saçma sapan ileti atan kişiler dost veya arkadaş ahbabı kişilerdir. Şikayeti manipüle etmeye çalışıyorlar.

Son zamanlarda hemen hemen sunucu genelinin çok fazla hile açtığını görüyorum. Böyle kişilerin sunucuda barınmaması gereklidir. Şikayeti yetkili arkadaşlara bırakıyorum.

@Lia

#33 - 17.09.2023 19:28
bir boktan anladıgın yok kapa

#34 - 17.09.2023 19:47
Merhaba arkadaş videoda gözüktüğü üzere koşuyor koştuğu gibi kişiye nişan (nişanı kişiye sabitleniyor) alıyor. Bunu iki kere yapıyor. Birincisinde şans diyelim ikinciside mi şans? Videoda gözüktüğü üzere Rafaella karakterinin aimi Hisoka'ya kilitleniyor. Sol sağ yaptığı gibi aiminde (unlost) titremeler oluyor.

Şikayete gereksiz saçma sapan ileti atan kişiler dost veya arkadaş ahbabı kişilerdir. Şikayeti manipüle etmeye çalışıyorlar.

Son zamanlarda hemen hemen sunucu genelinin çok fazla hile açtığını görüyorum. Böyle kişilerin sunucuda barınmaması gereklidir. Şikayeti yetkili arkadaşlara bırakıyorum.

@Lia
Merhaba Serhat, Discord'dan yaptığın OOC kin gibi şimdide banlatmak için discorda aldığın 3-5 arkadaşın ile banlanmam için aklınızdan böyle cümleler uydurmayın, garanti olsun diye her oyuncu şikayetinin altına oyunculara hileden dolayı suç atıyorsun şu oyunda hile açacak kadar düşmedim gerekte yok zaten. Video'da gözüktüğü üzere hiç bir hile söz konusu değil sıktığım bir kaç elde karşıdaki karakterin canı bile düşmüyor hile olsam o mermilerinde isabet etmesi gerekirdi. Lütfen kinizi platformdan uzak tutun.
« Son Düzenleme: 17.09.2023 19:55 raffy »

#35 - 17.09.2023 19:54

@Lia
Merhaba Serhat, Discord'dan yaptığın OOC kin gibi şimdide banlatmak için discorda aldığın 3-5 arkadaşın ile banlanmam için aklınızdan böyle cümleler uydurmayın s, garanti olsun diye her oyuncu şikayetinin altına oyunculara hileden dolayı suç atıyorsun şu oyunda hile açacak kadar düşmedim gerekte yok zaten. Video'da gözüktüğü üzere hiç bir hile söz konusu değil sıktığım bir kaç elde karşıdaki karakterin canı bile düşmüyor hile olsam o mermilerinde isabet etmesi gerekirdi. Lütfen kinizi platformdan uzak tutun.

#36 - 17.09.2023 20:01
Kin tuttuğum felan yok. Hile açarak veya rollerde ihlal yaparak (önceki rollerinden) benden gül atmamı bekleme. Bende her oyuncu gibi ceza alman için şikayet oluşturuyorum. Hile açarak veya ihlal yaparak hiç bir oyuncunun rol zevkini bozamazsın, hakkın yok. Başka ileti gelmeyecektir. İyi toller. Şikayet sonuçlanabilir.

#37 - 17.09.2023 20:02
Kin tuttuğum felan yok. Hile açarak veya rollerde ihlal yaparak (önceki rollerinden) benden gül atmamı bekleme. Bende her oyuncu gibi ceza alman için şikayet oluşturuyorum. Hile açarak veya ihlal yaparak hiç bir oyuncunun rol zevkini bozamazsın, hakkın yok. Başka ileti gelmeyecektir. İyi toller. Şikayet sonuçlanabilir.
Hile falan açtığım yok, kesinlikle kin tuttuğunuz için açtığınız bir şikayet, üstelik video benim, olsa size atmam.  :manifdog

#38 - 17.09.2023 20:29
Merhaba, öncelikle objektif bir bakış açısıyla bakarak video'da ki görüntü üzerinden konuşacağım. Raffaella karakterinin ilk üç mermisinden bir (1) tanesi isabet ediyor. Görüntüde Hisoka_Hayashi karakterinin canının azalmasından belli oluyor, bu aşikar. Karakterinin aimin'in sabitlendiğinin bir fotoğrafını attınız, silahı sola dönük fakat mermi sağa gidiyor diye.
eğer aimbot olsaydı bu şekilde crosshairin'in sağa kayacağını düşünmüyorum, aimbot dediğimiz şey karşı tarafın modeline kilitlenen bir şey. Anlıyorum iyi triggerlanıyor diyerek atılan fotoğraf'a şöyle bir görsel atabilirim
bunda ise karakteri tam karşısında, fakat silahı sol tarafa dönük. Kullanılan mod'da kaynaklı olabilir, bütün çatışma sürecinde sola dönük oldu. Aimi titriyor dediniz, aim kilitlenip sağa sola aynatılırsa kilitlenir. Karakterin crosshairi sürekli sağına soluna düşüyor bu durum da kilitlenmediğine dönük oluyor.
« Son Düzenleme: 17.09.2023 20:31 Spectra1 »

#39 - 17.09.2023 20:33
Arkadaşlar, birde lütfen toxicleyici bir yorum yapmayın. Şikayete karşı çıkabilirsiniz normal, savunma yapabilirsiniz normal. Fakat toxicleyici yorum yapmak üzücü. Yetkililer zaten kararını verecektir, iki tarafta savunmasını yapıp kanıtlarını öne döktü.