Konu: Hile kullanımı (aim)- Raffaella_Maeda  (Okunma sayısı 1186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 18.09.2023 00:21
Son zamanlarda hemen hemen sunucu genelinin çok fazla hile açtığını görüyorum. Böyle kişilerin sunucuda barınmaması gereklidir. Şikayeti yetkili arkadaşlara bırakıyorum.
Vayyy, tespiti koymuşsun Skysurge. Sunucu genelinin çok fazla hile açtığını görüyorum falan fistan, buna bakıyorsak barınmaması gereken en başta senin arkadaşların sanırım. Belkide matematiğin zayıf olduğundan sunucuda fazla hile olduğunu düşünüyorsundur.  ::)

#41 - 18.09.2023 01:18
Son zamanlarda hemen hemen sunucu genelinin çok fazla hile açtığını görüyorum. Böyle kişilerin sunucuda barınmaması gereklidir. Şikayeti yetkili arkadaşlara bırakıyorum.
Vayyy, tespiti koymuşsun Skysurge. Sunucu genelinin çok fazla hile açtığını görüyorum falan fistan, buna bakıyorsak barınmaması gereken en başta senin arkadaşların sanırım. Belkide matematiğin zayıf olduğundan sunucuda fazla hile olduğunu düşünüyorsundur.  ::)
Barınmaması gerekiyorsa şikayet açarsın buraya boş boş ileti atarak kendini afiş etmeye çalışma. Kendi fikirlerini kendine sakla, aynı şeyleri şikayetinde tekrar edip durmuşsun. Şikayet sonuçlanabilir. Başka ileti gelmeyecektir. Mirmanu arkadaşımız istediği kadar yazabilir. Fazla takan yok zaten.  :garip:

#42 - 18.09.2023 01:21
Barınmaması gerekiyorsa şikayet açarsın buraya boş boş ileti atarak kendini afiş etmeye çalışma. Kendi fikirlerini kendine sakla, aynı şeyleri şikayetinde tekrar edip durmuşsun. Şikayet sonuçlanabilir. Başka ileti gelmeyecektir. Mirmanu arkadaşımız istediği kadar yazabilir. Fazla takan yok zaten.  :garip:
Kendimi afiş etmeye ihtiyacım var, izin ver boş boş ileti atayım.  ::)

#43 - 18.09.2023 23:38
Merhaba arkadaş videoda gözüktüğü üzere koşuyor koştuğu gibi kişiye nişan (nişanı kişiye sabitleniyor) alıyor. Bunu iki kere yapıyor. Birincisinde şans diyelim ikinciside mi şans? Videoda gözüktüğü üzere Rafaella karakterinin aimi Hisoka'ya kilitleniyor. Sol sağ yaptığı gibi aiminde (unlost) titremeler oluyor.

Şikayete gereksiz saçma sapan ileti atan kişiler dost veya arkadaş ahbabı kişilerdir. Şikayeti manipüle etmeye çalışıyorlar.

@Lia
Ya sen nasıl bir çocuksun olum :ASD:AdA Discord'tan insanlarla kavga edip kin besleyen tipleme oldun iyice. Şikayetle alakan yok niye atlıyorsun? Yorum yapmak sana mı kaldı neymiş rolde sana sıkıyormuş git ss al şikayet aç bide gelmişsin burda boş yapıp genel yetkili etiketliyorsun. Hayatın yalandan ibaret zaten sözde bundan 3 ay önce askerlik sınavlarına girmiştin asker oluyordun cart curt şu platformda barınmaması gereken kişi varsa oda sensin serhat gerçekten gereksizler listesinde ilk sıraya yazılacak tek adamsın.

Hileyle işlettiğin kumarhanede kastığın paralarıda herkes biliyor, gidip ERP yapmak için 100-150 k para verecek kadar abaza bir insansın tek elle samp oynuyorsun burda milletin geçmişine laf atıyorsun, ne bir dostun var nede bir sevenin herkesle sorun yaşamak tek derdin şimdi git İTA-AME rolleri bilmeyen abilerinle rol yapmaya çalış.....
« Son Düzenleme: 18.09.2023 23:42 YUCA THE GREAT »

#44 - 19.09.2023 01:08
Arkadaşlar, neden şikayet açılan kişilere bırakmıyorsunuz savunmayı? Sikayet açılan kişiden daha çok iletiniz var. Yetkili ekip gereksiz iletileri silerse iyi olur.