Şikayet üzerinde çocukça davranıp, deli deli hareketler sergileyen, birbirini toksikleyen kişiler hem forum hem de oyun üzerinden ceza aldı. Burası çocuk parkı değil.
>> Kullanılan yazışma dili Türkçe'dir. Türkçe harici dillere izin verilmez.
>> Küfürlü, tehdit içerikli ya da örf ve adetlere karşı nefret dolu iletiler göndermek; dil, din, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek: forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
Sevgili adminler gerekirse bana bu şikayete yanıt verdiğimden ötürü uyarı verebilirsiniz, (şikayetle alakası olmayan kimsenin yazmaması gerekmektedir) ancak buna rağmen yine de yazacağım.
Idlewood - Napoleon savaşında karşı tarafı nasıl ezdiysek ve ağladılarsa onlardan bağımsız şikayetlere bile yanıt verir olmuşlar. OOC kin tutmaya devam edebilirsiniz ve IC ortamlarda yendik tarzında konuşabilirsiniz, nasıl ezildiğinizi bilmeyen yok birliğine dışarıdan DM'ci alarak ancak savaşta ayakta durdunuz her neyse bu tarz olaylar IC de kalabilir ancak OOC ortamda ekibimden birisine kin tutmayın zaten tutsanız da çok önemsemeyiz bir avuç ergen topluluğusunuz, keyifli roller kindar çocuklar. 
- bu arada ekibinden istedigin kisiyle vs atabilirim madem yenmissiniz madem o kadar erkeksiniz ben teklifi sundum

mtadan gelip sürekli video ile gezen 150 kg olan obez bir yağ tulumu için fazla iddialı sözler
arada bir dışarı çık ve çimene bas dostum ya da seni macfit'e bir günlük alabilirim biraz kardiyo yaparak başlayabiliriz
Neden bu kadar gerginsin? Samp ne bilmiyorken ben samp oynuyordum. Kanalımı incelemen güzel oldu, hazır bakmışken abone de olsana dostum. Attığım video seni ve ekibini biraz incitmiş olabilir, bunun için üzgünüm. Ve sabahın sekizinde ben uyurken sokağıma tek başına gelip beni vuran çocuğa göre fazla iddialı sözler kullanıyorsun. Yapma yakarım.

Sen daha annenin karnından çıkmamışken ben 2011-2012 de Freeroam sunucularında Animatörlük yapıyordum ve kanka sen bana hiç bir şey yapamazsın umarım İstanbul'da yaşıyorsundur beni yakman için evimin adresini verebilirim

Adana'da oturuyorum biraderim, umarım aileme zarar vermezsin. Ama senin samp oynamaktan zamanın kalacağını pek düşünmüyorum, o yüzden kafa rahat.

Kanka uyurken bile bilgisayarın açık Nvida ile 10 saat klip alıp sürekli oyunda durman durumu özetler gibi Ailene hürmetim sonsuz. Senle ben bir odada kalsaydık o odada kaç saniye canlı durabilirdin merak ettim açıkçası

Evet usta, spor salonuna gidip bunu her yerde belirterek ilgi alıyorsun. 2011-2012 yılında freeroam animatörlüğü yapıyordun fakat savaşta olduğun adamın YouTube kanalını takip ediyorsun.
Adamın 10 saat boyunca Nvidia ile kayıt alması da oyunda durmasının asosyallikle alakası bile yok, valla. Away From Keyboard gibi bir terim de var fakat sen bilmiyorsun galiba.
Adamı tanıyıp senin 2011-2012 yılından bu seneye kadar MTA-SAMP platformlarında olup seni tanımaması değil de, senin onu tanıman daha komik oluyor. YouTube kanalı falan da takip ediyorsun, fancık olmuşsun.
Bir de motivasyon videoları izleyip gaza falan geliyon, yapma.

OLUM SİZ NE ÇEŞİT VARLIKLARSINIZ BU NE ADASJDOIPAWDAJHOIPDAQADASKDAOĞPDAKAOĞPDWS GEL TAMAM SENI TEKRAR DISCORDA ALALIM GEL KUÇU KUÇU GEL SENİ DE ALICAZ TEKRARDAN GEL
kanka birliğin tek dmcileri sizsiniz diyip bizi övücek kadar aciz elemansınız
Birlikten de kendimiz çıktığımızda neden çıktınız diye zırlayan kim biliyoruz, daha seni tanımıyorum kuçu kuçu olup ekranımdan herşeyi ssliyeceksin, loser eleman seni.

ah be hyp gerçekten bazı şeyleri görünce üzüldüm ufak kardeşim sanırım daha liseye yeni geçmişsin saçlarını hiç beğenmedim öncelikle fotoğraf çekileceksen snap efekletini kullanmamanı tavsiye ederim ayrıca seni tek elimle kaldırırım o yüzden bana bulaşma sana son uyarım 
Şikayet hile tarafından incelenmeye devam ediyor.