Konu: Jacques Leclerc esp aimbot şüphesi  (Okunma sayısı 576 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2023 22:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Variant Jacques Leclerc
Olaya dahil olan şahit karakter adı: n/a
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: n/a

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Videolarda dolanırken karşıma geldi, izlerken ekranı çok küçülttüğü için esp olabileceğinden şüphelendim bunu gizlemeye çalışmış sanırım, ek olarak arkadaş attığı 7 mermiden 6sı tutuyor buda beni ekstra şüphelendirdi, oturarak olsa eyvallah derim ama ayakta yapıyor bunu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

https://streamable.com/654m1l

Ek açıklamalar(varsa): Videonun tam hali varsa onu yüklemesini rica ediyorum, bütün birliği şikayete yormak yerine tek bir ağızdan temiz bir savunma yapılamasıda temennim, sadece şüphelendiğim için açtım, herhangi bir suçlamam yok.
« Son Düzenleme: 06.08.2023 22:39 hoon1gan242 »

#1 - 06.08.2023 23:19
?

#2 - 06.08.2023 23:55

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Videolarda dolanırken karşıma geldi, izlerken ekranı çok küçülttüğü için esp olabileceğinden şüphelendim bunu gizlemeye çalışmış sanırım, ek olarak arkadaş attığı 7 mermiden 6sı tutuyor buda beni ekstra şüphelendirdi, oturarak olsa eyvallah derim ama ayakta yapıyor bunu.

Ek açıklamalar(varsa): Videonun tam hali varsa onu yüklemesini rica ediyorum, bütün birliği şikayete yormak yerine tek bir ağızdan temiz bir savunma yapılamasıda temennim, sadece şüphelendiğim için açtım, herhangi bir suçlamam yok.
Normalde savunma bile yazmayacaktım ancak her neyse gönlün olsun. Video kırpılmış ne saat ne de herhangi kanıt sayılabilmesi için bir ibare bulunmuyor diyerek geçiştirebilirdim ancak bunu da yapmayacağım. Video bana ait olayın yaşandığı gün hitlerimi göstermek ve sadece hitlere odaklanmak için videoyu kesip birlik DC'sine atmıştım neden esp şüphesi oluşturdu anlamadım HDD'mde yer kalmadığı için orijinalini silmek zorunda kaldım maalesef onunla savunma yapmak isterdim ancak şartlar el vermedi :(. Hitlere gelecek olursak alan oldukça dar bir alan ve karşı da neredeyse beş adet oyuncu falan var yeterince dikkatli izlersen her hitim odaklandığım adama gitmiyor videoyu biraz yavaşlatırsan ilk hitim arkadaki kırmızı şapkalıya (Killion) değiyor ardından beş hit odaklandığım adama gidiyor herhangi bir kitlenme veya mermilerin bükülüp gitmesi gibi bir durum söz konusu değil, arka arkaya altı hit atan hiledir gibi bir ibare de bulunmuyor, herhangi bir şekilde mermilerin gidişinde bir sorun olsa veya aimimin sabit bir şekilde odaklandığım adamı takip etse şüphe oluşturması için hak verirdim fakat dikkatli incelersen bunlardan hiçbirinin bulunmadığının farkına varacaksın. Söylediğim gibi savunma bile yapmayacaktım ancak gece gece seni kırmayalım, iyi forumlar.

#3 - 07.08.2023 00:13

Normalde savunma bile yazmayacaktım ancak her neyse gönlün olsun. Video kırpılmış ne saat ne de herhangi kanıt sayılabilmesi için bir ibare bulunmuyor diyerek geçiştirebilirdim ancak bunu da yapmayacağım. Video bana ait olayın yaşandığı gün hitlerimi göstermek ve sadece hitlere odaklanmak için videoyu kesip birlik DC'sine atmıştım neden esp şüphesi oluşturdu anlamadım HDD'mde yer kalmadığı için orijinalini silmek zorunda kaldım maalesef onunla savunma yapmak isterdim ancak şartlar el vermedi :(. Hitlere gelecek olursak alan oldukça dar bir alan ve karşı da neredeyse beş adet oyuncu falan var yeterince dikkatli izlersen her hitim odaklandığım adama gitmiyor videoyu biraz yavaşlatırsan ilk hitim arkadaki kırmızı şapkalıya (Killion) değiyor ardından beş hit odaklandığım adama gidiyor herhangi bir kitlenme veya mermilerin bükülüp gitmesi gibi bir durum söz konusu değil, arka arkaya altı hit atan hiledir gibi bir ibare de bulunmuyor, herhangi bir şekilde mermilerin gidişinde bir sorun olsa veya aimimin sabit bir şekilde odaklandığım adamı takip etse şüphe oluşturması için hak verirdim fakat dikkatli incelersen bunlardan hiçbirinin bulunmadığının farkına varacaksın. Söylediğim gibi savunma bile yapmayacaktım ancak gece gece seni kırmayalım, iyi forumlar.

Senin yaptığın savunmayla gönlüm felan olmayacak dostum, ne düşünerek geldin buraya onuda hiç anlamadım, sadece şüphelendiğim için açtım, hitlerini belli etmek istesen bunu tüm sayfa olarakda atardın, ama niyeyse herkesin nametagi gözükmeyecek şekilde kesmişsin, ayakta 7 kez sıkıyorsun 6sı gidiyor, aimin sürekli adamın üzerinde titriyor, bundan şüphelendim ve açtım, savunman için teşekkürler,
« Son Düzenleme: 07.08.2023 00:25 hoon1gan242 »

#4 - 07.08.2023 00:45
Videoda ateş açılan kişi olarak ileti atmam gerektiğini düşündüm.

Alıntı
Hangi tozlardan kullanıyorsun da 7 hit yiyip düşmemeyi beceriyorsun anlamıyorum Mirmanu..  :D
Idlewood birliğine açılan şikayette böyle bir cümle kuruyorsunuz. O şikayette arkadaşının video kayıdının devamının olmadığını söylüyorsun. Bu yüzden bana god'dan şikayet açmadığınızı düşündüm. Ama bugün görüyoruz ki meğersem sende video kayıdındaymışsın. Ki hitleride sen atıyorsun ne kadar beni düşürememiş olsanda, god olduğum  iddianız varken. Ki elinde video kaydı varkende şikayet açmayıp sadece bu kısmı kırpıp youtubeye video attığına göre gerçekten ESP şüphesi doğurması normal.
Kendi açımdan görünen kısmı buraya yazma gereksiniminde bulundum, olayın aslının bilinmesi adına. Yoksa kaybettiğimiz dava yok evelallah  ;)

#5 - 07.08.2023 00:50
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147803.0

Bu videonun çekildiği gün açtığın şikayette bile kendi videonu kullanmak yerine arkadaşının videosunu kullanıyorsun, bu da şüpheleri bir hâyli arttırıyor. Üstelik olarak şikayetin ilk sayfasında da başka video kayıdının olmadığını falan söylüyorsunuz. ESP gözüküyor diye kendi kayıdından şikayet açmayıp arkadaşının kayıdından mı açtın?

#6 - 07.08.2023 00:56
Videoda ateş açılan kişi olarak ileti atmam gerektiğini düşündüm.

Alıntı
Hangi tozlardan kullanıyorsun da 7 hit yiyip düşmemeyi beceriyorsun anlamıyorum Mirmanu..  :D
Idlewood birliğine açılan şikayette böyle bir cümle kuruyorsunuz. O şikayette arkadaşının video kayıdının devamının olmadığını söylüyorsun. Bu yüzden bana god'dan şikayet açmadığınızı düşündüm. Ama bugün görüyoruz ki meğersem sende video kayıdındaymışsın. Ki hitleride sen atıyorsun ne kadar beni düşürememiş olsanda, god olduğum  iddianız varken. Ki elinde video kaydı varkende şikayet açmayıp sadece bu kısmı kırpıp youtubeye video attığına göre gerçekten ESP şüphesi doğurması normal.
Kendi açımdan görünen kısmı buraya yazma gereksiniminde bulundum, olayın aslının bilinmesi adına. Yoksa kaybettiğimiz dava yok evelallah  ;)

Ben sana god olduğunu falan söylemedim ki olsan şikayetini açardım bunu sen de biliyorsun, ben oldukça bireysel biriyimdir başka ithamları bana yöneltmenin gereği yok. Aynı şekilde videoyu yükleyen de ben değilim. Kendini kanıtlamak için şikayete dahil olmanın mantığı yok. IC bir olayı OOC'ye katmadığımı da bilirsin yoksa ben ne yapayım içeri kaçıp su içip geldiğini falan umurumda değil, bunlar benim için pek bir şey ifade etmiyor açıkçası. Savunmam yukarı da bulunuyor burayı kirletmenin pek bir mantığı yok, eklenecek bir şey yoksa sonuçlanabilir.

#7 - 07.08.2023 01:04
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147803.0

Bu videonun çekildiği gün açtığın şikayette bile kendi videonu kullanmak yerine arkadaşının videosunu kullanıyorsun, bu da şüpheleri bir hâyli arttırıyor. Üstelik olarak şikayetin ilk sayfasında da başka video kayıdının olmadığını falan söylüyorsunuz. ESP gözüküyor diye kendi kayıdından şikayet açmayıp arkadaşının kayıdından mı açtın?
Arkadaşımın kaydı daha geniş bir açıdan olayı temiz bir şekilde gösteriyordu videonun amacı gereğini yerine getiriyordu ve onu kullandık, başka bir video bulunmuyor evet söylediğim gibi hitleri alıp kestim ve bu şekilde discorda attım kanıtları değerlendirdiğimiz de onu kullanmanın amacını sağlayacağını düşündük dolasıyla bendeki videoyu yer açmak için sildim. Açık aramanın manası yok ayrıca şikayete dahil olmayan isimler ileti atmazsa sevinirim @Skipper gibi, tarafımdan ekstra bir ileti gelmeyecektir iyi forumlar.

#8 - 07.08.2023 11:33
Şikayet üzerinde çocukça davranıp, deli deli hareketler sergileyen, birbirini toksikleyen kişiler hem forum hem de oyun üzerinden ceza aldı. Burası çocuk parkı değil.

>> Kullanılan yazışma dili Türkçe'dir. Türkçe harici dillere izin verilmez.
>> Küfürlü, tehdit içerikli ya da örf ve adetlere karşı nefret dolu iletiler göndermek; dil, din, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek: forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

Sevgili adminler gerekirse bana bu şikayete yanıt verdiğimden ötürü uyarı verebilirsiniz, (şikayetle alakası olmayan kimsenin yazmaması gerekmektedir) ancak buna rağmen yine de yazacağım.

Idlewood - Napoleon savaşında karşı tarafı nasıl ezdiysek ve ağladılarsa onlardan bağımsız şikayetlere bile yanıt verir olmuşlar. OOC kin tutmaya devam edebilirsiniz ve IC ortamlarda yendik tarzında konuşabilirsiniz, nasıl ezildiğinizi bilmeyen yok birliğine dışarıdan DM'ci alarak ancak savaşta ayakta durdunuz her neyse bu tarz olaylar IC de kalabilir ancak OOC ortamda ekibimden birisine kin tutmayın zaten tutsanız da çok önemsemeyiz bir avuç ergen topluluğusunuz, keyifli roller kindar çocuklar. :manifdog
- bu arada ekibinden istedigin kisiyle vs atabilirim madem yenmissiniz madem o kadar erkeksiniz ben teklifi sundum  :-\ :-\
mtadan gelip sürekli video ile gezen 150 kg olan obez bir yağ tulumu için fazla iddialı sözler O:-) O:-) arada bir dışarı çık ve çimene bas dostum ya da seni macfit'e bir günlük alabilirim biraz kardiyo yaparak başlayabiliriz
Neden bu kadar gerginsin? Samp ne bilmiyorken ben samp oynuyordum. Kanalımı incelemen güzel oldu, hazır bakmışken abone de olsana dostum. Attığım video seni ve ekibini biraz incitmiş olabilir, bunun için üzgünüm. Ve sabahın sekizinde ben uyurken sokağıma tek başına gelip beni vuran çocuğa göre fazla iddialı sözler kullanıyorsun. Yapma yakarım.  ;) ;)
Sen daha annenin karnından çıkmamışken ben 2011-2012 de Freeroam sunucularında Animatörlük yapıyordum ve kanka sen bana hiç bir şey yapamazsın umarım İstanbul'da yaşıyorsundur beni yakman için evimin adresini verebilirim  :'( :'(
Adana'da oturuyorum biraderim, umarım aileme zarar vermezsin. Ama senin samp oynamaktan zamanın kalacağını pek düşünmüyorum, o yüzden kafa rahat.  :-\ :-\
Kanka uyurken bile bilgisayarın açık Nvida ile 10 saat klip alıp sürekli oyunda durman durumu özetler gibi Ailene hürmetim sonsuz. Senle ben bir odada kalsaydık o odada kaç saniye canlı durabilirdin merak ettim açıkçası  :vays: :nays:

Evet usta, spor salonuna gidip bunu her yerde belirterek ilgi alıyorsun. 2011-2012 yılında freeroam animatörlüğü yapıyordun fakat savaşta olduğun adamın YouTube kanalını takip ediyorsun.   ??? ???  ::) ::) Adamın 10 saat boyunca Nvidia ile kayıt alması da oyunda durmasının asosyallikle alakası bile yok, valla. Away From Keyboard gibi bir terim de var fakat sen bilmiyorsun galiba.  :D :D :D  Adamı tanıyıp senin 2011-2012 yılından bu seneye kadar MTA-SAMP platformlarında olup seni tanımaması değil de, senin onu tanıman daha komik oluyor. YouTube kanalı falan da takip ediyorsun, fancık olmuşsun.  ::) ::) ::) Bir de motivasyon videoları izleyip gaza falan geliyon, yapma.  ::) ::) ::)
OLUM SİZ NE ÇEŞİT VARLIKLARSINIZ BU NE ADASJDOIPAWDAJHOIPDAQADASKDAOĞPDAKAOĞPDWS GEL TAMAM SENI TEKRAR DISCORDA ALALIM GEL KUÇU KUÇU GEL SENİ DE ALICAZ TEKRARDAN GEL
kanka birliğin tek dmcileri sizsiniz diyip bizi övücek kadar aciz elemansınız  ::) ::) ::) ::) ::) ::) Birlikten de kendimiz çıktığımızda neden çıktınız diye zırlayan kim biliyoruz, daha seni tanımıyorum kuçu kuçu olup ekranımdan herşeyi ssliyeceksin, loser eleman seni.  ??? ??? ::) ::) ::)
ah be hyp gerçekten bazı şeyleri görünce üzüldüm ufak kardeşim sanırım daha liseye yeni geçmişsin saçlarını hiç beğenmedim öncelikle fotoğraf çekileceksen snap efekletini kullanmamanı tavsiye ederim ayrıca seni tek elimle kaldırırım o yüzden bana bulaşma sana son uyarım ::)

Şikayet hile tarafından incelenmeye devam ediyor.

#9 - 26.08.2023 20:16
Bir problem bulunmuyor.