Konu: Cesar_Galindo Deathmatch, Emotesiz saldırı.  (Okunma sayısı 512 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 05.08.2023 12:18
Sonuçlansın arabiccat gerekli yazıyı yazdı daha fazla yazmıyorum.

#21 - 05.08.2023 12:22
Birincisi, Hood Onaylı bölgeden Turismo içerisinden MP-5 ile sarkarak ve önündeki adamı düşüreceğim diye bölgede yelekliler varken ateş ettiğin için,

silahla Chen'e doğru dönüyorsun ve sarı alevler çıkıyor silahın ucundan, ben ona yönelik hareket ettim

silahla Bölgeden AK ile yelekli üyeye sıkarak geçiyorsunuz,

Üç iletimde de belirttiğim gibi ortak bir payda var o da benim bölgemde ateş açılıp yeleklime silah doğrultulup ateşlendiğini bilmem. Normal bir insan silahla bölgesinden araçtan sarkarak geçen birini görse, o silah da kendi birlik üyesine doğrultusa ve ateşlendiğini farketse aynısını yapar. Aynısını yaptım, bir dahakine o zaman ya sarkacağınız zamanı belirleyin ya da sarksanız bile silahınızı bölge sakinlerine doğrultmayın.

#22 - 05.08.2023 12:23
la tamam boş yapma sus ya

#23 - 05.08.2023 12:24
Hala ateşlendi diyorsun kafayı yiycem hala. Dost birlik diyorsun ondan sıktım, sonra diyorsun yelekliye sıktın, sonra diyorsun ki yeleklinin olduğu bölgede sıktın. Ve sıkmadığım halde sıktın ekliyorsun hepsine. Yazmayım diyorum yazdırmak için elinden geleni yapıyorsun. Ayrıca ilk ateşi açan Chen video kaydında gözüküyor, senin yeleklin bize ateş açmaya çalışıyor. Ve hoodundan geçerken bile ateş etmiyorum ateş ettiğimin kanıtı yok. Bir ss var ondada arkama bakıyorum sadece.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 12:32 Rawzedna »

#24 - 05.08.2023 12:39
Kafa basmıyor herhalde, "yeleklinin olduğu bölgede sıktın" ile "yelekliye sıktın" zıt anlamlı cümleler mi? Öküzün altında buzağı aramayın, yazdığım gayet açık ve net, kendin de söylüyorsun kanıt olarak bir SS var, bir SS de yeterli suçlayan sensin savunan benim. Sana buraya otuz tane SS atmak zorunda değilim olayı anlattım kendi gözümden, ihlal yapmak için ihlal yapmadım, gördüğüm olay anlattığım gibiydi, aksiyona geçişim de ona bağlıydı. Sıkmasaydın bölgede.

#25 - 05.08.2023 12:40
Hala sıkmasaydın diyorsun sıkmadım zaten sıkmadım? "Sıkmasaydın bölgede" Yelekliye sıktın dersen yelekliye sıkmış olurum, ama yeleklinin olduğu yerde sıkarsam başkasına sıkmış olurum anlıyor musun? Attığın sstede sıkmıyorum onu kanıt olarak sayıyorsun hala. Video da sıkmıyorum, sana daha cidden yazmıyorum. Kafan basmıyor çünkü.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 12:43 Rawzedna »

#26 - 05.08.2023 12:42
Hadi diyelim sıkmadın, başkasına da sıkamazsın Hood Onaylı bölge orası, kredisi gözümüzde düşük bir birlik olarak kilolarca uyuşturucu ticareti yaptığımız bir ekibe de sıkamazsınız, basit matematik.

#27 - 05.08.2023 12:43
Lencarst sorunların mı var? Ne sana ne başkasına sıkıyorum bölgende anlıyor musun? Bölgenin dışında sıkıyorum. İçinde herhangi bir ateşte bulunmuyorum. Attığım videoda hoodunun dışına çıkana kadar sıkmıyorum zaten.

#28 - 05.08.2023 12:46
Sıktığını gördüm diyorum sen daha bana ne anlatıyorsun, SS attım. Bölgemde MP-5 ile sarkan bir adam geçiyor, silahını bize doğrultuyor, Efekt modum yok ama hadi seni mi kıracağım o da olsun, ateşlendiğini görüyorum, öncesinde zaten caddede sesler duyuyorum. Ne yapayım yolunuza güller mi sereyim? Bölgeyi benim korumam gerekiyor, kim olursa olsun sizin özelinizde değil.

#29 - 05.08.2023 12:47
Sıktığını gördüm diyorsun, videomda sıkmıyorum. Hala sıktın diyorsun hala. Sıkmıyorum bölgende anla şunu.

Videoyu başından sonuna kadar izle mermim azalmıyor.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 12:51 Rawzedna »