Konu: Cesar_Galindo Deathmatch, Emotesiz saldırı.  (Okunma sayısı 495 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.08.2023 11:35
Sonuçlanabilir, attığım kanıtta silahla Chen'e doğru dönüyorsun ve sarı alevler çıkıyor silahın ucundan, ben ona yönelik hareket ettim yönetimi kandırmak neresinde bunun? Ekranımda çıkan alevi ve silah seslerini duyunca saldırı düzenledim bu kadar basit. Sonuçlanabilir, daha savunma yapmaya gerek yok.

#11 - 05.08.2023 11:40
Chen sıktığı için sadece bakıyorum, oyun modundan sen sorumlusun. Oyun modun da ateş ediyorsam bu senin sorunun benim değil bir varsayım üzerinden gelip bize ateş açamazsın. Senin yaptığın yönetim kandırma bu ss üzerinden bize ateş açıp İFM'e hoodumuzda sıktılar demen. Oysaki ateş etmiyoruz? :D Oyun modun senin sorunun. Kİ VİDEOMA BAKARSAN ATEŞ ETMİYORUM MERMİM DÜŞMÜYOR? Kİ SSLERDE BİLE ATEŞ ETMİYORUM SENİN SİLAH MODUN O HALA ANLAMIYOR MUSUN?

#12 - 05.08.2023 11:41

SS'i video kaydından almışsın, sıktığıma dair videonu atarsan sevinirim. Ayrıca sarı ateşleri fotoğraf uygulamalarından editleyebilirsin bunu yapıp yapamayacağını bilemeyiz (sarı ateş yok silah modun) Bu arada Zacarias hoodundan bile geçmiyor bizden olduğunu nerden biliyorsun? Madem benim sıktığımı söylüyorsun beni düşürmen gerekiyor. Ateş etmememe rağmen.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 11:49 Rawzedna »

#13 - 05.08.2023 11:50
Gerekmediği sürece daha yazmayacağım, metadan da bakılabilir. Zacarias'ın hoodundan geçtiğine dair ss atarsa meta düşer.

#14 - 05.08.2023 12:08
Chen sıktığı için sadece bakıyorum, oyun modundan sen sorumlusun. Oyun modun da ateş ediyorsam bu senin sorunun benim değil bir varsayım üzerinden gelip bize ateş açamazsın. Senin yaptığın yönetim kandırma bu ss üzerinden bize ateş açıp İFM'e hoodumuzda sıktılar demen. Oysaki ateş etmiyoruz? :D Oyun modun senin sorunun. Kİ VİDEOMA BAKARSAN ATEŞ ETMİYORUM MERMİM DÜŞMÜYOR? Kİ SSLERDE BİLE ATEŞ ETMİYORUM SENİN SİLAH MODUN O HALA ANLAMIYOR MUSUN?

Birincisi, Hood Onaylı bölgeden Turismo içerisinden MP-5 ile sarkarak ve önündeki adamı düşüreceğim diye bölgede yelekliler varken ateş ettiğin için,
İkincisi, savaşınızı bölgemize taşıyıp dost birliğimizi vurduğunuz için vuruldunuz.

METAGAME mevzusu da gayet açık, aktif çatışma bölgesinde iki birlik çatışıyor Van Ness ve neyse artık birliğiniz siz, Van Ness birliğinden olanı tanıyoruz, bölge de sizinle birlikte Turismo'nun arkasından gelen kiralık Sanchez kullanan anonim skinli bir herif var. Aktif çatışma bölgesi olduğu için onu da vurduk.

@Emrehan Bu dallama da sizin resminizi çerçevelemiş, iyi oldu.
Spoiler: GösterGizle

#15 - 05.08.2023 12:12
Dalga mı geçiyorsun cidden anlamıyor musun? ATEŞ ETMİYORUM SENİN BÖLGENDE ALO VİDEOMA BAKIYON MU? İLK BAŞTA DİYORSUN Kİ YELEKLİME SIKTIN SONRA DİYORSUN Kİ  YELEKLİLER VARKEN ATEŞ ETTİN KENDİNLE ÇELİŞMEYİ BIRAK.

#16 - 05.08.2023 12:13
Sonuçlanabilir.

#17 - 05.08.2023 12:14
Sonuçlansın daha dayanamam ben buna, sıkmadığım halde sıktın diyor. Video kaydıma bakılırsa sıkmadığım gayet açık. Yine kendiyle çelişti, yelekliye sıktın dedi ilk başta sonradan yelekli varken sıktın dedi.

#18 - 05.08.2023 12:16
Bu yaştan sonra sana Türkçe öğretmeyeceğim, ne anlıyorsan o.

#19 - 05.08.2023 12:17
kanka kendinle çelişiyorsun ama senbilirsin kaç sebepten sıktın hâlâ anlamadım

önce yeleklilere sıktın diyon

sonra silah sesi duydum sıktım diyon

ondan da sonra dost birlikti sıktım diyon kaçarın yok boş muhabbet yapma