Konu: Cesar_Galindo Deathmatch, Emotesiz saldırı.  (Okunma sayısı 373 defa)

#0 - 04.08.2023 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Galindo @lencarst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zacarias_Galvis @SrrMstr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, yaklaşık bir gün öncesine kadar Vann Ness birliği ile savaşa girdik. Onlar ile savaşırken sebepsiz yere Mongols üyelerinden bir kaçı Blythe birliği üyelerine ateş açmaya başladı, fakat rolsel bir kanıtları yok. Bu durumdan rahatsız olduk ateş açanlardan biri olan Cesar_Galindo birliğin r19'u. Emote de vermemiş, onun için de işlem görmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Tek kişinin savunma yapmasını istiyorum, şikayet uzatılıp adminlere iş çıkarmasın. O:-)

« Son Düzenleme: 04.08.2023 16:57 Redkeys »

#1 - 04.08.2023 17:57

Bölgeden AK ile yelekli üyeye sıkarak geçiyorsunuz, takip edip @Jacker ile düşürdük. Herhangi bir emote ihlali yok. Durumu IFM kanadından @itsbard vader'a açıkladık.

« Son Düzenleme: 04.08.2023 17:58 lencarst »

#2 - 04.08.2023 20:05
Sizin birlik üyenize sıkmadık, bizden kimse sıkmadı. Kovaladığımız kişi oraya kaçtı biz de onu kovalarken bu ss’i almışsın. Eğer sıktığımıza dair hasarlar logu veya daha net bir SS’in varsa bekliyorum dostum. O:-)

#3 - 05.08.2023 02:56
Sıkmadıgıma dair video gelicek.

#4 - 05.08.2023 03:33

Sen atmadan ben sıktığına dair fotoğraf atayım, savunmam bu kadardır başka açıklama gelmeyecek.

#5 - 05.08.2023 03:36

Bölgeden AK ile yelekli üyeye sıkarak geçiyorsunuz, takip edip @Jacker ile düşürdük. Herhangi bir emote ihlali yok. Durumu IFM kanadından @itsbard vader'a açıkladık.

kırmızı turismodan kimse düsmedi sizin bölgenizde de sıkılmadı zaten levelime göre silah tutamıyorum sadece araç sürüyorum sıkmadığımıza dair video gelecek

#6 - 05.08.2023 03:38

Algı yaratmaya çalışma @lencarst yapsana bunada bir açıklama :D Yetkiliyi kandırmaya çalışıyorsun

@itsbard vader gereken işlemi yapar hem ıfm de kandırıp hemde oyuncu şikayetinde kandırmaya çalışmak  :garip: Ayrıca @C3ycey sizin hoodunuza kaçıyor bende yemlediğini bilip ateş etmiyorum böyle bir şeyin başımıza geleceğini bildiğim için. Bu arada seste oldukları o kadar belli ki biz daha Chen'in önüne gelmeden kendilerine Ness ekibinin arabasına sıkıyor biz sanıp
« Son Düzenleme: 05.08.2023 05:40 Rawzedna »

#7 - 05.08.2023 11:01
Attığım görselde gözüktüğü gibi silahının ucundan mermi ateşleniyor ben de ona göre haraket ediyorum görüntümde de mevcut. Videonun devamı da var, daha net anlaşılır.

#8 - 05.08.2023 11:18
Sana video atıyorum ateş etmediğime dair hala diyorsun ki ateş ettin, ben senin o fotoğrafı editlemediğini nereden bilicem? Hala yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, bende ona göre hareket ediyorum diyorsun yani kafana göre net olmayan bir kanıttan. VİDEOYA BAKARSAN MERMİNİN AZALMADIĞINI GÖRÜRSÜN ZATEN, sıktığıma dair kanıt artık video kaydın var. Videodan ss alıp atma buraya direkt sıktığımın at.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 11:21 Rawzedna »

#9 - 05.08.2023 11:25

bu arada silahın ucuna bakılırsa o senin modundan kaynaklı bir şey MP5 ile kalkıyorum(aktif bir çatışma olduğu için in bin yapmıyorum sıktığımız için Ness ekibinden) AK-47 ile değil. Ayrıca orası Ness ekibinin hoodu olmadığı için sıkma hakkımda doğuyor. Ama ben yine de sıkmıyorum. Sıktığımız kişi videoda motoru süren kişi, bilerek Mongols önünden geçiyor.

« Son Düzenleme: 05.08.2023 11:36 Rawzedna »