0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beni düşürdüğüne dair bir kanıtın var mı?
AJHSDAHSGDAKHLGDAKSGD benim seninle olan en ufak bir rolüm bile yok oyundan çıkmamın sana ne zararı olabilir, şikayet açmak için şikayet açmayın kanka ya. Parviz karakteri ben değilim ben Bahram
Alıntı yapılan: monst3r - 01.08.2023 14:34AJHSDAHSGDAKHLGDAKSGD benim seninle olan en ufak bir rolüm bile yok oyundan çıkmamın sana ne zararı olabilir, şikayet açmak için şikayet açmayın kanka ya. Parviz karakteri ben değilim ben BahramHE sende yani düşmedin hee? Siz kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz kanka? Admin isterse yeri yalarken senin ve diğer arkadaşının sslerini iletirim bu kadarı yeterli olur diye attım kafanı yorma aslanım sen
Üni bugı konusunda açıklamayı yapıp geçiyorum, çok uzun tutmayacağım. Skinlerimin hepsi silinmiş, pazar günü gece şehir dışından döndüm, oyuna giriş yapamıyordum. Dün gece bir buçuk civarı anca girebildim, kıyafet yazdığımda oyunum donuyor. Üç gün olacak neredeyse ticket açık bu konuyla alakalı. Skin değiştiremediğim için kendi skinimi ve birkaç kişinin skinini custom modelse kurdum. @dossx @N0SY @Dusty İlgili yetkililer bu durumdan haberdar.
Alıntı yapılan: MuglaLee - 01.08.2023 14:56Alıntı yapılan: monst3r - 01.08.2023 14:34AJHSDAHSGDAKHLGDAKSGD benim seninle olan en ufak bir rolüm bile yok oyundan çıkmamın sana ne zararı olabilir, şikayet açmak için şikayet açmayın kanka ya. Parviz karakteri ben değilim ben BahramHE sende yani düşmedin hee? Siz kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz kanka? Admin isterse yeri yalarken senin ve diğer arkadaşının sslerini iletirim bu kadarı yeterli olur diye attım kafanı yorma aslanım senÜslubuna dikkat et at ssleri admin isterseymiş, seninle bir rolüm olmadı, admin zaten kanıtlar diye bölüm açmış oraya bütün sslerini atman lazım.