Konu: Parviz Qanbari , Bahram Bijan / ÜniBug  (Okunma sayısı 368 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 14:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @XYZBey @monst3r | Parviz Qanbari, Bahram Bijan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.08.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile çatışıyoruz, ikiside düşüyor daha sonrasında üni bugu atarak kaçıyorlar zaten kanıtlarda görülüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Bahram q attığına dair kanıt.

Parviz üni bugu.

Ek açıklamalar(varsa):Arada 1 dakika var, oradan buraya koşup düşemeyeceğine göre zaten herşey belli oluyor, iki arkadaşada ceza verilmesini istiyorum.

#1 - 01.08.2023 14:13
Beni düşürdüğüne dair bir kanıtın var mı?

#2 - 01.08.2023 14:32
Beni düşürdüğüne dair bir kanıtın var mı?
He yani düşmedin?

#3 - 01.08.2023 14:34
AJHSDAHSGDAKHLGDAKSGD benim seninle olan en ufak bir rolüm bile yok oyundan çıkmamın sana ne zararı olabilir, şikayet açmak için şikayet açmayın kanka ya. ::)

Parviz karakteri ben değilim ben Bahram

#4 - 01.08.2023 14:56
AJHSDAHSGDAKHLGDAKSGD benim seninle olan en ufak bir rolüm bile yok oyundan çıkmamın sana ne zararı olabilir, şikayet açmak için şikayet açmayın kanka ya. ::)

HE sende yani düşmedin hee? Siz kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz kanka? Admin isterse yeri yalarken senin ve diğer arkadaşının sslerini iletirim bu kadarı yeterli olur diye attım kafanı yorma aslanım sen

#5 - 01.08.2023 14:58

HE sende yani düşmedin hee? Siz kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz kanka? Admin isterse yeri yalarken senin ve diğer arkadaşının sslerini iletirim bu kadarı yeterli olur diye attım kafanı yorma aslanım sen

Üslubuna dikkat et at ssleri admin isterseymiş, seninle bir rolüm olmadı, admin zaten kanıtlar diye bölüm açmış oraya bütün sslerini atman lazım.

#6 - 01.08.2023 15:18
Üni bugı konusunda açıklamayı yapıp geçiyorum, çok uzun tutmayacağım. Skinlerimin hepsi silinmiş, pazar günü gece şehir dışından döndüm, oyuna giriş yapamıyordum. Dün gece bir buçuk civarı anca girebildim, kıyafet yazdığımda oyunum donuyor. Üç gün olacak neredeyse ticket açık bu konuyla alakalı. Skin değiştiremediğim için kendi skinimi ve birkaç kişinin skinini custom modelse kurdum. @dossx @N0SY @Dusty İlgili yetkililer bu durumdan haberdar.

#7 - 01.08.2023 15:59
Üni bugı konusunda açıklamayı yapıp geçiyorum, çok uzun tutmayacağım. Skinlerimin hepsi silinmiş, pazar günü gece şehir dışından döndüm, oyuna giriş yapamıyordum. Dün gece bir buçuk civarı anca girebildim, kıyafet yazdığımda oyunum donuyor. Üç gün olacak neredeyse ticket açık bu konuyla alakalı. Skin değiştiremediğim için kendi skinimi ve birkaç kişinin skinini custom modelse kurdum. @dossx @N0SY @Dusty İlgili yetkililer bu durumdan haberdar.

Yetkililere etiket atma kardeşim, savunmanı yap bekle. Ayrıca bu ne böyle? Admin mi kandırıyorsun sen? Madem oyuna giremiyorsun bla bla, neden savaşa gelip sıkıp düşüp üni bugu yapıyon kardeşim azıcık mantıklı savunma yap yaw.

#8 - 01.08.2023 16:01

Üslubuna dikkat et at ssleri admin isterseymiş, seninle bir rolüm olmadı, admin zaten kanıtlar diye bölüm açmış oraya bütün sslerini atman lazım.

Ne anlatıyorsun boolum ya?
Buradaki süpürge sen değil misin şimdi?

Okuyan admine sağ üste mermi sıkmama rağmen mermi azalmıyor benlik bir şey yok, zaten 1 dakika önce mermi aldığım kanıtını vs de atarım hiç sorun değil. 3 ıq lu arkadaşlar şimdi bunu hile zannedip şikayet felan açar boşa uğraşmasınlar diye söylüyorum.  :sampanya:

#9 - 01.08.2023 16:01
Arkadaşlara admin kandırmadan da ekstra eklenirse çok iyi olur, çok akıllı bunlar. :-X