Üstelik demeden edemeyeceğim, crash yediğim halde oyuna girdiğim gibi kafama kafama m4 mermisi sıktınız. Benim görüşüm bu çok hatalı bir hareket, pm den falan yazdım ona da cevap vermediniz. Çok fazla oyuna kapıldınız sanırım, crash yediğiniz an oyuna girip size vursak yemediğimiz şikayet kalmazdı bence. Khalin eğer yapmışsa bir ihlal, bence kendinizde yaptığınız ihlali düşünün. ben size şikayet açmadım çünkü eriniyorum. iyi veya kötü rol yapmıştık zaten, göz ardı edilebilir hatalar. 
Zaten yüksek riskli silahlı saldırı zanlısının / etrafına zarar vereceği kesin olan bir zanlının, kaçması durumunda, durdurulması için ateşli silah kullanma yetkimiz var.
Arkadaşın basit bir direnme zanlısı değil. Kolluk kuvvetlerine saldırı sebepli etkisiz hale getirildi.
Eğer sen Amerika'da gerçek hayatta çatışma ortasında, polislerin arasına girip silahlı saldırı şüphelisini kaçırmaya çalışsan nasıl tepki alacaktın?
Dur lütfen kaçırma diye uyaracaklar mıydı veya seni ateşli silahla etkisiz hale mi geçireceklerdi?
Discord üzerinden sesli konuşarak veya başka bir yol ile oraya geldiğin belli oluyor.
Ayrıca Fear-Rp kurallarına uymayarak çatışma ortasına kiralık sanchez ile tek başına giriyorsun 4 polisin arasına.
Ayrıca arkadaşın Khalil, yaralı olmasına rağmen ve kelepçeli olmasına rağmen, emote vermeden araçtan inip motora biniyor.
Üstelik arkadaşın daha seni görmeden, polis arabasından kelepçeli şekilde inmesi, sesli konuşmada olduğunuzu belli ediyor.
Hoon1gang'in attığı videodan belli.