Konu: Chaos RK  (Okunma sayısı 396 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2023 03:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alkhi_Tschkenow / etiketlenmiyor

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @_alpeerr @Eswiper

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'ler de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK ihlali

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bir sürtüşme sonrası böyle bir rol dönüyor Alkhi_Tschkenow (selam M.A'lı wulquen) karakteri RK ihlali yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/zUI9j4VO1jKR düştüğü tarih
ayağı kalkıp ateş ettiği tarih

Ek açıklamalar(varsa): en ihlalsiz sizsiniz kanka  O:-) sunucuyu dm serverına çevirmişsiniz

« Son Düzenleme: 29.07.2023 13:32 n0thingV »

#1 - 29.07.2023 03:24
Çok ayıp, buraya yakışmayan hareketler. Bu tarz kafalarına göre takılan ihlal üstüne ihlal yapan arkadaşlar baska sunucuda oynamalı bence.  >:( >:( >:(

#2 - 29.07.2023 03:52

#3 - 29.07.2023 11:09
Çok ayıp, buraya yakışmayan hareketler. Bu tarz kafalarına göre takılan ihlal üstüne ihlal yapan arkadaşlar baska sunucuda oynamalı bence.  >:( >:( >:(

;)

#4 - 29.07.2023 13:00
Dostum öncelikle daha kaliteli bir oyun oynaman için /headmove yazabilirsin.   😕

sste pm karalı, bu yüzden kanıtın oynanmamış hali gelince savunma gelecektir.

/hasarlar kısmını ss alıp atmışsın? ben orada bile degildim seni nasıl vurayım neyden bahsettiğini hiç anlamadım.

SSlerin kırpılmamış/karalanmamış hali gelince savunmam gelecektir.

[spoiler]Chaosun adına yapılmış bir savunmadır, mutesi olduğundan yazamadı.[spoiler]

#5 - 29.07.2023 13:10
Dostum öncelikle daha kaliteli bir oyun oynaman için /headmove yazabilirsin.   😕

sste pm karalı, bu yüzden kanıtın oynanmamış hali gelince savunma gelecektir.

/hasarlar kısmını ss alıp atmışsın? ben orada bile degildim seni nasıl vurayım neyden bahsettiğini hiç anlamadım.

SSlerin kırpılmamış/karalanmamış hali gelince savunmam gelecektir.

[spoiler]Chaosun adına yapılmış bir savunmadır, mutesi olduğundan yazamadı.[spoiler]
-Orada değildin ama harita konumları düştüğün konumun biraz ilerisinde aynen.

-Karalanan 2 kelime var bro, adminler log kontrolü yapabilir meta,mix söz konusu değil biz discord'dan "KANKAA SIKIYORLAR, OF DÜŞTÜM" tarzı sohbetler döndürmüyoruz  O:-)

-/headmove konusunda MGOĞQWMGOĞWQMOGĞQWMGĞWQMGOĞQWGMWQĞOGMQW
teşekkürler

#6 - 29.07.2023 15:28
Olay yerinde vurulmuşsun ss'i var, ha illa yoktum diyorsan radara bakabilirsin kimseyi kandırmaya çalışmaya gerek yok. Bir buçuk dakika sonra kalktığın gibi ateş açmışsın.
/hasarlar saati buglu sanırsam, yaralıdan kalktığın gibi ateş açmışsın.

#7 - 31.07.2023 14:05
@chaos no equivalent Savunmanızı yapın lütfen.

#8 - 31.07.2023 15:58
Selamlar, şikayetin neden açıldığı hakkında bir bilgim yok fakat yinede savunmamı yapayım.

İlk sste zaten PM üzerinden mix belli olmakta, "İnteriordan çıkarmayacağız" yazmışsın. Arkadaşlarımın interiorda oldugunu nereden biliyorsun?  ::)
Arada en az 100 metre var ve oradaki evin önündelerdi, demekki ESP'den görüp ordaki eve girdiğini görmüşsün.

Beni vurma nedeninizi dahi bilmiyorum, araçtayken sürekli etrafımda maske takıp geziyordunuz, sıkacağınızı biliyordum ve uğraşmak istemediğimden karşılık vermedim.

/hasarlar kısmını kesinlikle kabul etmiyorum, ben vurulduktan sonra orada bekledim. Size ateş ettiğimi bile hatırlamıyorum, zaten afk kalacaktım.

Sana ateş ettiğimin net bir kanıtı elinde yok, sadece hasarları almışsın. Chatında emote yok, herhangi bir nametagım yok.

Ayrıca 54 de vurulmuşum. 56.28 de seni vurmam imkansız, RK süresi 3 dakika (180 saniye) ki, ben kaç defa oyundan düştüm yaralı sırasında. Ve olay yeri aynı yer değil, haritana baktığımda senin uzakta düştüğünü görüyorum. Discord'dan arkadaşıma sorduğumda seni @Bolderann düşürmüş, öyle dedi.

Yinede günahınıza almak istemem, hasar bugu olabilir. Iyi forumlar.

PM üzerindeki mix değerlendirilip, hasarlar montajı (bugu) neyse artık ona göre işlem yapılırsa sevinirim.

#9 - 31.07.2023 17:51
Selamlar, şikayetin neden açıldığı hakkında bir bilgim yok fakat yinede savunmamı yapayım.

İlk sste zaten PM üzerinden mix belli olmakta, "İnteriordan çıkarmayacağız" yazmışsın. Arkadaşlarımın interiorda oldugunu nereden biliyorsun?  ::)
Arada en az 100 metre var ve oradaki evin önündelerdi, demekki ESP'den görüp ordaki eve girdiğini görmüşsün.

Beni vurma nedeninizi dahi bilmiyorum, araçtayken sürekli etrafımda maske takıp geziyordunuz, sıkacağınızı biliyordum ve uğraşmak istemediğimden karşılık vermedim.

/hasarlar kısmını kesinlikle kabul etmiyorum, ben vurulduktan sonra orada bekledim. Size ateş ettiğimi bile hatırlamıyorum, zaten afk kalacaktım.

Sana ateş ettiğimin net bir kanıtı elinde yok, sadece hasarları almışsın. Chatında emote yok, herhangi bir nametagım yok.

Ayrıca 54 de vurulmuşum. 56.28 de seni vurmam imkansız, RK süresi 3 dakika (180 saniye) ki, ben kaç defa oyundan düştüm yaralı sırasında. Ve olay yeri aynı yer değil, haritana baktığımda senin uzakta düştüğünü görüyorum. Discord'dan arkadaşıma sorduğumda seni @Bolderann düşürmüş, öyle dedi.

Yinede günahınıza almak istemem, hasar bugu olabilir. Iyi forumlar.

PM üzerindeki mix değerlendirilip, hasarlar montajı (bugu) neyse artık ona göre işlem yapılırsa sevinirim.

-Yukarda anlattıklarımı tekrar anlatacağım sana. Ben 2 hit yiyorum yukarda /hasarlar kaydı zaten bulunmakta 124 canım var bana son hiti sen uzaktan atıyorsun, radar kontrolü  sağlandığında bunu zaten adminler farkedebilir.

-Seni ilk vurduğumuz zaman interior önündesin interior girip q atmaya kalktığın için öyle bir muhabbet dönüyor ama giremiyorsun kanıtın varsa esp şikayeti açabilirsin 2 kere hileden ban yemen biraz garip

-ESP'siz kanıtın varsa eğer DM üzerinden şikayet açabilirsin xD

-
çekmedim bu arada utanmıyor musunuz admin kandırmaya olm  O:-)

-İstenirse SS'in tam halini atarım. Elimde bulunuyor
« Son Düzenleme: 31.07.2023 18:20 n0thingV »