Selamlar, şikayetin neden açıldığı hakkında bir bilgim yok fakat yinede savunmamı yapayım.
İlk sste zaten PM üzerinden mix belli olmakta, "İnteriordan çıkarmayacağız" yazmışsın. Arkadaşlarımın interiorda oldugunu nereden biliyorsun?

Arada en az 100 metre var ve oradaki evin önündelerdi, demekki ESP'den görüp ordaki eve girdiğini görmüşsün.
Beni vurma nedeninizi dahi bilmiyorum, araçtayken sürekli etrafımda maske takıp geziyordunuz, sıkacağınızı biliyordum ve uğraşmak istemediğimden karşılık vermedim.
/hasarlar kısmını kesinlikle kabul etmiyorum, ben vurulduktan sonra orada bekledim. Size ateş ettiğimi bile hatırlamıyorum, zaten afk kalacaktım.
Sana ateş ettiğimin net bir kanıtı elinde yok, sadece hasarları almışsın. Chatında emote yok, herhangi bir nametagım yok.
Ayrıca 54 de vurulmuşum. 56.28 de seni vurmam imkansız, RK süresi 3 dakika (180 saniye) ki, ben kaç defa oyundan düştüm yaralı sırasında. Ve olay yeri aynı yer değil, haritana baktığımda senin uzakta düştüğünü görüyorum. Discord'dan arkadaşıma sorduğumda seni
@Bolderann düşürmüş, öyle dedi.
Yinede günahınıza almak istemem, hasar bugu olabilir. Iyi forumlar.
PM üzerindeki mix değerlendirilip, hasarlar montajı (bugu) neyse artık ona göre işlem yapılırsa sevinirim.