Konu: Traswell_Quevann - Rolde Q  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 27.07.2023 19:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Traswell_Quevann @Pazzillien$
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Harden

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDE Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, bir brawl rolüne giriştik arkadaşlarla. Silah çektiler, ve karşılık olarak bizde silah çektik ve arkadaşlar düştü. İleriden polis geldiğini görüp silahlı arkadaş oyundan çıkarak silahının kaptırılmamasını istedi. SS'lerde her şey net olarak gözüküyor, arkadaşın silahının silinmesini ve z

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir. Adminler isterse videolu kanıt da atabilirim, sslerde her şey net olarak gözüküyor diye atma gereksinimi duymadım.

« Son Düzenleme: 27.07.2023 19:12 akadefeasy »

#1 - 27.07.2023 19:15
İki dakika bile geçmedi oyuna girmeme? komiksin.

#2 - 27.07.2023 19:15
Adam bir dakika içerisinde hemen oyuna girdi, rolde q olması için beş dakikadan fazla geçmesi gerekiyor diye biliyorum?

#3 - 27.07.2023 19:18
İki dakika bile geçmedi oyuna girmeme? komiksin.

Oyuna girdi, sonra tekrardan polisin olduğunu görüp q attın. Girip q atmadığına dair bir ss'in var mı?

#4 - 27.07.2023 19:19
Yan karakterlerinizle mahalleye gelip noobdm, troll gibi yaptığınız ihlallerde ayrı komik canoooo, onlara şikayet açmamıştık gözardı etmiştik demekki herşeye şikayet açmak gerekiyor bundan sonra.. :-\

#5 - 27.07.2023 19:19
Beyler siz neyin kafasındasınız? adam anında direk oyuna geri geldi sizdeki bu kuyruk acısı nedir böyle? harbi kahkaha attım yan hesabınızla gelip TROLL yapıyorsunuz buna ne demeli? 15 18 yaşında olan elemanlarsınız yaşınızı fazla gösteriyosunuz yapmayın böyle beyler rezil olan siz oluyorsunuz harbi diyorum yazık

#6 - 27.07.2023 19:20
Hepinizin konuşmasına gerek yok, biraz daha argolu konuşursan üslübumu bozmak durumunda kalacağım. Sadece kanıt istedim.

#7 - 27.07.2023 19:24
Adam anında geri geldi. Bu neyin kafası anlayamadım?

#8 - 27.07.2023 19:27
Dostlarım canlarım bende silah sıkmasını biliyorum iyide sıkarım ama ne gerek var her güzelim brawl rolleri dururken silah sıkmaya? Sıkıp düştükten sonra pd geleceğini bilip bilmemeniz normal ama gelmeyeceği de belli değil.

#9 - 27.07.2023 19:30
Videolu kanıtımıda atıyorum, arkadaşınız girdiğini idda ediyorsunuz fakat girdiğine dair bir kanıt atmıyorsunuz. Buradaki bağlantı koparma bilerek bağlantı koparma.

Video kalitesi için üzgünüm, fakat böyle bir olayda kalitenin pek bir önemi yok gibi. Zaten her şey apaçık ortada. Daha fazla ileti tarafımca gelmiyecek, ikili münaşakalara gerek yok.

https://streamable.com/069ru0
« Son Düzenleme: 27.07.2023 19:33 akadefeasy »