0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlarım canlarım bende silah sıkmasını biliyorum iyide sıkarım ama ne gerek var her güzelim brawl rolleri dururken silah sıkmaya? Sıkıp düştükten sonra pd geleceğini bilip bilmemeniz normal ama gelmeyeceği de belli değil.
aslan kardeşim benim adam o esnada zaten oyuna geri geldi bunu atman birşeyi değiştirirmi? diyorsunki kanıt at adam her attığı adımı SS'mi alıcak?
Alıntı yapılan: enesavage - 27.07.2023 19:36aslan kardeşim benim adam o esnada zaten oyuna geri geldi bunu atman birşeyi değiştirirmi? diyorsunki kanıt at adam her attığı adımı SS'mi alıcak?Aktif rolde oyundan çıktıktan sonra girdiğinde almalı ki böyle şikayetlerde o ss'i atıp temize çıkabilsin, dediğin gibi her attığı adımı ss kimse almaz fakat böyle bir durumda oyuna girdiğine dair bir ss alması gerekiyor.
Alıntı yapılan: akadefeasy - 27.07.2023 19:38Alıntı yapılan: enesavage - 27.07.2023 19:36aslan kardeşim benim adam o esnada zaten oyuna geri geldi bunu atman birşeyi değiştirirmi? diyorsunki kanıt at adam her attığı adımı SS'mi alıcak?Aktif rolde oyundan çıktıktan sonra girdiğinde almalı ki böyle şikayetlerde o ss'i atıp temize çıkabilsin, dediğin gibi her attığı adımı ss kimse almaz fakat böyle bir durumda oyuna girdiğine dair bir ss alması gerekiyor. Böyle gereksiz bir şikayet açıcağınızı düşünmediğim için ss almadım, herneyse savunma yapıldı anında oyuna girdim herkeste gördü, sonuçlanabilir.