Konu: DM - Aktif Rolde Bağlantı Koparma  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2023 01:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn Shaqwell @$uspect Kennard Grenwood @xqsxmih

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aka of criminal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

-Aktif Rolde Bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, arkadaşlarla sıradan bir sokak atışmasına giriyoruz evimizin önünde. Uzun bir süre siyahi karakterler atıştıktan sonra, Turner'in şortunu çekmesiyle kavganın başlaması bir oluyor. (?) Arkadaşlar, sste gördüğünüz gibi bizden üstün olarak **Dört kişiler** Biz ise iki kişiyiz. Evet, brawl giriyoruz sonucunda arkadaşlar iki kişi olmamıza rağmen silah çekip ateşliyorlar, karakterleri kendine güvenmiyor olsalar demek isterdim ama, arkadaşlar dört kişi ve hepside iri yapılı bir karatere sahip. Diğer arkadaş ise aktif rolde bağlantı kopararak, düşmüyor. Tekrarında oyuna girip bizi düşürüyor. Kanıtları sunacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
İki kişi olduğumuza dair kanıt, onların ise dört kişi. Kennard Grenwood adlı karakterin bağlantı koparması chatloglarda mevcut.

Arkadaşın brawl rolüne karşılık çektiği silahın ssi.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.07.2023 01:25
Böyle bir konunun açılmasını beklerdim  :) ben de bu şikayetin altına yazacağım, çünkü o rolde ben de vardım. İlk önce arkadaş /q atmıyor, oyunu çöküyor. Hemen kanıtlayayım :)
https://cdn.discordapp.com/attachments/1130877639570231307/1131712613915570367/image.png

#2 - 21.07.2023 01:26
Ve ayrıca, /q atsaydı "Kendi isteğiyle." yazısı çıkardı, değil mi?

#3 - 21.07.2023 01:27

Eklemeyi unutmuşum, bağlantı kopardığının kanıtı.

#4 - 21.07.2023 01:31
Böyle bir konunun açılmasını beklerdim  :) ben de bu şikayetin altına yazacağım, çünkü o rolde ben de vardım. İlk önce arkadaş /q atmıyor, oyunu çöküyor. Hemen kanıtlayayım :)
https://cdn.discordapp.com/attachments/1130877639570231307/1131712613915570367/image.png
Spoiler: GösterGizle

Bağlantı koparıyor

Hemen giriyor geri nasaya selam olsun  :manifdog

Reis hemen saldırmacaya devam

#5 - 21.07.2023 01:36
Mantıksal olarak düşünelim lütfen. /q attığın zaman "Kendi isteği." ile yazıyor. Hadi diyelim ALTF4 attı. Oyunu çökse bile yine aynı hızda girecek, ALTF4 atsa bile. Yeterli bir kanıt yok bence. Çünkü SA-MP clienti arkada açık oluyor, teşekkürler.  :-\

#6 - 21.07.2023 01:44
DM yok saldırı yapan taraf sizsiniz kendimizi korumaya almak için silah çektik.

#7 - 21.07.2023 01:46
siz niye agresif yapıp adamları kışkırtıyorsunuz? hadi bunu açıklayın @$uspect sizi iki kere alttan aldı siz hala daha agresif takıldınız gereksiz yere agresif takılırsanız sizi böyle düşürürler düştünüz diye şikayet açıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz şey gibi oluyor bu öğretmenden dayak yiyip evde babaya şikayet etmek gibi xd neyse fazla agresif rol yapmayın dikkat edin kendinize iyi roller

#8 - 21.07.2023 01:56
İlk öncelikle iyi geceler, iyi forumlar.

Kişiler mahallemize geliyor, dört kişi olmamıza rağmen fear rp yapmayıp agresif rol sergiliyor arkadaşımda bize güvenerek onun şortunu indirip rezil ediyor, kavga burada başlıyor arkadaşım kendini koruma amaçlı silahını çekince benim oynum crash yiyor bağlantım kopuyor, otuz saniye ardından girip, adama emotemi vererek dalıyorum, ikinizde yki yapmayıp direk ayağı kalkıp evinize doğru gidiyorsunuz bu mermiler size isabet ettiyse, neden yki yapmıyorsunuz yaralı durumunuzda bile sizi tekmeliyorum, ama siz ne fear rp, ne de Yaralı Rolü yapmıyorsunuz buda kanıtları;

Yaralı Kural İhlali

Diğer Arkadaş.

#9 - 21.07.2023 01:56
Ayrıca dm olmadı kardeşlerim benim siz DM olarak şikayet açmışsınızda hani DM ssleri? boşu boşuna gereksizce şikayet açmışsınız bu kadar yedirememezliğe gerek yok siz boşu boşuna agresif rol yaptınız sonrada hakkınızı aldınız bu kadar basit olay