Konu: DM - Aktif Rolde Bağlantı Koparma  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.07.2023 02:11
DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK YETKİLİLER BAKSIN SONUCU DEĞERLENDIRSIN ZATEN ACTIGINIZ ŞIKAYETDE SSLERDEDE BIRŞEY YOK BOSUNA KENDINIZINI YORDUNUZ

#11 - 21.07.2023 02:41
Brawl rolünde saldırı başlatan taraf sizsiniz ve kendimi korumak adına bende silahıma davrandım. Bu çok normal bir şey, sanırsam kuralları bilmiyorsunuz. Sicil kaydınıza baktığım zaman zaten her şey ortaya çıkıyor.

kişiler hiçbir şey olmamış gibi yürüdü ve gitti kavgada burnunu silip yürümekte retard rpye giriyor rolü kabullenmeden gidiyor direkt ve NONRP yede giriyor.

#12 - 21.07.2023 11:56
Ben şikayete gerekli iki kişiyi etiketledim, arkadaşları neden yazıyor? Şahit falanda eklediğimi düşünmüyorum, arkadaşların forum üzerindede puan almalarını talep ediyorum.

Kendinizi korumak için silah çektiğinizi söylüyorsunuz, evet. Saldırı bizim tarafımızdan gelse bile siz olayda **4** kişi bizden üstünsünüz rolde karakterleriniz bizden korkmuş olsa diyeceğim sayıca üstünüsünüz. Neye dayanarak bu silahı çekiyorsun?

Realistik bakılırsa, 18-19yaşında ki iki siyahiyi dört kişi rahatlıkla dövebilirsiniz.

Eğer YARALI KURAL İHLALİ yaptığımı düşünüyorsanız, benim size nasıl oyuncu şikayeti oluşturduğum gibi sizinde bana oluşturmanız gerekir.
« Son Düzenleme: 21.07.2023 12:00 Forza_g »

#13 - 21.07.2023 12:58

Yönetim kandırmaktan ban atılmasını istiyorum. Kişi hem şikayet açıyor bir gün sonra ateş açıyor, rol bilgisinin düşük olduğunu tahmin ediyorum, sicil kaydı bunu zaten doğruluyor.

#14 - 21.07.2023 15:09
SİCİL KAYDI BU KADAR KABARIK OLAN @Forza_g  yonetici kandırıyor bunun karşılığında birşeylerin yapılmasını rica ediyorum.

#15 - 21.07.2023 15:11
bu ne bro kimi kandırmışım şu capsı kapa öyle konuşalım ooc ıc katmaya gerek yok.

Karakterimi vurdunuz, şikayet açtığım için olay bitecek mi? Tabikide hayır, rol deletlenmedi bir şey olmadı bende geldim ve sizi vurdum. Rolde olanı ooc katmanız komik bir duruma düşürüyor sizi.

#16 - 21.07.2023 15:27
ooc kin? bunu hak edecek birisi değilsin bile bilader aptalca agresif rol yapıp yere düştünüz sonrasınds yere düştüğünüz icin yediremeyip sikayet aciyorsunuz şey işte bu öğretmenden dayak yiyip eve gidince babana şikayet etmek gibi birşey ne diyim zaten attiğın sslerde birşey yok boşuna ugrasiyosun dm kanıtın nerde hani? silahla sıktığın kanıtı nerde daha fazla yorum yapma yetkililer işi bitirsin sen çok fazla şikayet adamı olmuşsun yazık sana

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#17 - 22.07.2023 00:03
Allah kolaylık versin biraderlerim @Pazzillien$  @xqsxmih

#18 - 22.07.2023 00:10

Uğraştırıyolar be canom  :manifdog :manifdog

#19 - 22.07.2023 01:09
  birliğinden çıktık sakin ol flame dostum bıçaklanma yaşamadık, sanada birliğinede allah kolaylık versin
« Son Düzenleme: 22.07.2023 01:18 Forza_g »