Selam dostum,
Geçenler günlerde bunu düşündüm. Kendi içimde çeliştim. Sana yazarken gene çeliştiğim görülecektir ki bu bilerek oluyor, hayat böyle diye iki kelime ile sana cevap verebilirim. Ama konuşalım biraz bari, klavyenin tuşları da hazır çalışıyorken.
Varoş bölgelerde yaşanan bu saldıranlık/ırkçılık ve soğukluk diyebileceğimiz umursamazlık, insanların sadece çıkar ilişkisi içerisinde döndürdüğünü rollere katılıyorum. Tabii ama abartısına katılmıyorum. Katıldıklarım, anti ırkçılık olabilitesi mahallelerde çiçek beklememek gerekir. Saldırganlık ise psikolojik rol çerçevesinde insanları tehlike olarak görebilen uyuşturucu etkisi-bağımlılığı yüksek noktalarda, soğukluğu ise hayat mücadelesi içerisinde insanların sadece işlerine odaklanması olarak yoruyorum. Fakat gelgelelim her afro amerikanın yahut başka türlü illegal bir tipin bu soğukluğu rol bilmezliğinden geliyor. Çünkü genel amacı gerçek hayatta gerçekleştiremediğimiz aksiyonları/aktiviteleri gerçekleştirip sanal bir zevk sağlamak. Fakat gerçek bir oyun mantığı içerisinde takılacak bir insan için rol yapıp eğlenmek daha zevklidir, misal bendeniz Blozzy. Her iki tarafın düşüncesine de okayim, abartıya karşıyım. Tıpkı Tanrı'nın yeşil gözlü kızları yaratıp diğer insanlara haksızlık yapması gibi müthiş güzellikteki bir abartı. (Afedersin konu dışına çıktım, aklıma sevdiğim bir kız geldi.)
Vice'a gelirsek eğer Supportluk döneminde birçok oyunu bilmeyen insana kefil olup rol yaptırdım, ceza durumlarında devreye girerek rica minnet ceza aldırmadım kimseye. Tabii kendim ilgilendiğim vatandaşlara. 
Şöyle, sıcak kanlı ve soğuk kanlı bir insan diyelim bunlara. Bunlar ile karşılaşmak pek mümkün. Sana bir soru soracağım. Problemi tartışırken soru sormak harika bir şey. Alınma lütfen, seni tanımam etmem, sadece sorular soracağım.
Yaklaşımın nasıl? Nasıl bir ortamda nasıl birisine yaklaşıyorsun?(Bu bir gangster mi? Mafya üyesi mi? Sivil Polis mi?) Hepsi bunların birer soru, fakat OOC bilgiye sahipsin, sen kendi içinde tart.
Sen nasıl bir ruh halindesin? Alkollü müsün? İnsanlara yaklaşırken nasıl bir imaj sergiliyorsun ki insanlar seninle nasıl iletişime geçeceklerine-tepkilerini ona göre versinler.
Troll için oynayanlar olmazsa olmazdır.
Teşekkürler, şen ve esen kal.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim dost, minnetle sorularına cevap vereyim.
Q : Yaklaşımın nasıl? Nasıl bir ortamda nasıl birisine yaklaşıyorsun?(Bu bir gangster mi? Mafya üyesi mi? Sivil Polis mi?) Hepsi bunların birer soru, fakat OOC bilgiye sahipsin, sen kendi içinde tart.
A : Ben, rol olsun dış hayatım olsun, herkese ama herkese iyi davranırım, gözüme de benim gibi birisini kestirdim mi asla peşini bırakmam, en basitinden şöyle bir örnek vereyim, yolda geçerken birisine yardımcı olmak için kaldırımda koşan birisine "selam, seni bırakabilirim" gibi cümleler kurunca kasıntı yanıtlar alıyorum, tabii ki insan istemeyebilir fakat nazikçe reddedilebilir, ne de olsa kimseden üstün değiliz, daha geçen yaşadığım bir rol, sırf bagajının açık olduğunu bir arkadaşa söylemem üzerine /kendisi sonradan öğrendim bir hastanede doktor rolü yapıyormuş/ sana ne diyip üstüme çıkıştı, canını doldurup iki sokak sonra gelip kavga etmeye çalıştı, böyle rollerden bahsediyorum. Tabii, rolünü iyi yapanlar var, bundan bahsetmiyorum bir sokak çetecisi olabilir, bir sivil polis olabilir bir mafya üyesi olabilir, bu gibi kişiler benimle tersleşirse üstüne gitmem, benimle tersleşen herkese yaptığım gibi umursamayıp geçerim.
Q: Sen nasıl bir ruh halindesin? Alkollü müsün? İnsanlara yaklaşırken nasıl bir imaj sergiliyorsun ki insanlar seninle nasıl iletişime geçeceklerine-tepkilerini ona göre versinler.
A: Bir ortamda her zaman yenilikçi takılırım, yeni insanlar tanımayı severim, normal bir arkadaş ortamında rol çevirirken etraftan geçen insanlara "hey, bizimle takılmak ister misin" demekten çekinmem fakat insanlardan aldığım geri yanıt bu yönde almadığı için bu konuyu açtım. Alkol veyabenzeri şeyleri meyhane dışında kullanmıyorum, eğer davet edersen bir gün beraber bir 75lik deviririz

. Kendine iyi bak, yorumun için teşekkürler.