Konu: DM  (Okunma sayısı 670 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 17.07.2023 16:15
Şunlarıda atayımda ben, birincisi küfür ettiğin ss'in daha net görünür hali, admin hood bölgesinde olduğumuzu ve IC edilen küfürü rahatlıkla görebilir. İkinci ss ise sıktıktan sonra "hahaha sıktık rol bitti" demişlerdir dememeniz için rolü sıktıktan sonrada devam ettirdiğimiz ss'ler. Ayrıca orada verdiğimiz emoteler vs. hepsi var.

Sonuçlansın bakalım.

#21 - 17.07.2023 16:19
Ha, birde benim hoodum içerisinde elli kez fear rp kuralını çiğnediğin hakkında ne söylemek istersin? Gerekli bir ss daha vardı daha önceden kulüp barı içerisinde dediğin şeyler. :D :D

#22 - 17.07.2023 16:49
Ne konuşuyorsun Behzat Ç sonuçlansın dedim işte  O:-)

#23 - 17.07.2023 16:51
Bana kuraldan bahsetme on kez emotesiz silah doğrulttun, anladım gördüm Tec 9 un var gangsta shit tarzı diyosun kaptımmm, bu arada bir şey fark ettim, sen ne güzel terimler kullanıyorsun öyle ''icraat'' falan, rezillik üstüne rezillik  O:-)
« Son Düzenleme: 17.07.2023 18:14 Sude »

#24 - 17.07.2023 23:40
Selamlar, şikayetle çok bir alakam yok. Belicia karakterini mongols hooduna ben bıraktım, bu yüzden ufakta olsa bir alakam olduğunu düşünerek birşeyler yazma gereksinimi duydum. Öncelikle arkadaşlar, birisi size küfür etti diye veya bu tür davranışları sebebiyle birisini vurmak 2013 sampında kaldı. Bu olayı bende gerçekleştirdim ve 1200 dakika jailimi alıp babalar gibi yattım. Bir hatayı gizlemek için 50 tane kılıf uyduracağınıza ve forum üzerinden de agresif yapmaya devam edeceğinize hatalı olduğunuzu kabul edip her türlü yatacağınız o jaili en azından adamlık yapıp yatmış olursunuz. İstenirse belicia'a karakterini bıraktığım yeride atabilirim ''limuzin sizin mi?'' sözü de tanıdık gelmiştir arkadaşlara. Dm arıyorsanız gelip bana da sıkabilirsiniz dostlar, savunmasız ve bütün gün mekan açılışlarında sosyal rol yapan kişileri hedef almamanızı temenni ediyorum ((:

#25 - 17.07.2023 23:45
Selamlar, şikayetle çok bir alakam yok. Belicia karakterini mongols hooduna ben bıraktım, bu yüzden ufakta olsa bir alakam olduğunu düşünerek birşeyler yazma gereksinimi duydum. Öncelikle arkadaşlar, birisi size küfür etti diye veya bu tür davranışları sebebiyle birisini vurmak 2013 sampında kaldı. Bu olayı bende gerçekleştirdim ve 1200 dakika jailimi alıp babalar gibi yattım. Bir hatayı gizlemek için 50 tane kılıf uyduracağınıza ve forum üzerinden de agresif yapmaya devam edeceğinize hatalı olduğunuzu kabul edip her türlü yatacağınız o jaili en azından adamlık yapıp yatmış olursunuz. İstenirse belicia'a karakterini bıraktığım yeride atabilirim ''limuzin sizin mi?'' sözü de tanıdık gelmiştir arkadaşlara. Dm arıyorsanız gelip bana da sıkabilirsiniz dostlar, savunmasız ve bütün gün mekan açılışlarında sosyal rol yapan kişileri hedef almamanızı temenni ediyorum ((:
Agresif yapmadan doğru düzgün konuşuyoruz. Fakat alakan ne anlamış değilim, sana sıkmadık.Ama fikrin için teşekkür ederiz.

#26 - 17.07.2023 23:50
Bana kuraldan bahsetme on kez emotesiz silah doğrulttun, anladım gördüm Tec 9 un var gangsta shit tarzı diyosun kaptımmm, bu arada bir şey fark ettim, sen ne güzel terimler kullanıyorsun öyle ''icraat'' falan, rezillik üstüne rezillik  O:-)
Biz reziliz, sen çok düzgünsün. İşe bak, senin statün ne kanka? Şey Allah falan mısın? Ahahah..

#27 - 17.07.2023 23:57
Şu şikayet sonuçlanabilir mi artık? Arkadaş haddini yeterince aşmaya başladı.

#28 - 18.07.2023 01:33
Sen aşmadığını mı düşünüyorsun. Dünya senin etrafında mı dönüyor?

#29 - 18.07.2023 01:39
YAHU NE ALAKA NE ALAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! DÜZGÜN BİR ÜSLUPLA ŞİKAYET AÇTIM TOKSİKLEŞİP YOK YARATICI AKIL VERMİŞ, KULLANMAYI BİLENE FALAN FİLAN, BİR SENİN YAZDIKLARINA BAK, BİR DE BENİM VERDİĞİM KARŞILIĞA BAK. YETER ARTIK YAZMA ŞİKAYETE BURASI OOC CHAT YAPABİLECEĞİN BİR ALAN DEĞİL
Sen aşmadığını mı düşünüyorsun. Dünya senin etrafında mı dönüyor?