0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birincisi bu arkadaşların tutarsızlığı ve sunucuda DM aradıklarının acı gerçeği;(Konumdan ayrılırken bir şey demememe rağmen kişilerin göstermiş olduğu gereksiz agresiflik)Spoiler: GösterGizle Bu da kişilere inatla pozitif yaklaşmama rağmen sergilemiş oldukları tavır; (Hooduna gelen birinin suratına TEC-9 doğrultan heyecanlı eleman)https://streamable.com/r0l6kfAyrıca R14'üm diye geçiniyorsun, ben mafya oluşumunun R17'siyim senin gibi rol yapmıyorum, çok mu kapıldınız dizinin etkisine? Ayrıyetten senin karakterin tam olarak kim oluyorda Dean'in sözü üzerine üsteleyip duruyorsun? Dediğin her şeyi Dean'in yanında hoodun dibinde söyledin, attığın SS'lerde de Dean karakterinin dedikleri ortada, yine şikayete taşımak istemedim ama üsteleyip durdunuz. Size sürekli pozitif yaklaşan birine ''Siktir'' gibi söylemlerde bulunursanız o da size sizin yaklaşma biçiminiz doğrultusunda cevap verir, sen R14 olup ağzına geleni söyleyebiliyorsan ben de araçtan inip seni orada R17 olarak vurmasınıda bilirdim, DM'in anlamını biliyorsanız sorun yok, her şey Dean karakteriyle konuşup çözülmüşken sözsel tartışma üzerine gelip silah ateşliyorsunuz. Güzel takiplemişsiniz iyi hoşta sıkma sebebin tam olarak bu mudur yani? Daha fazla kanıt sunmayacağım, sonuçlanabilir.
Evet sıkma sebebim tam olarak o, IC olarak kulübün önüne limuzin ile gelip karakterleri tilt ettikten sonra söylediğin laflar ve Pedro ile aranda yaşanan tatsız olaylar sonucunda mermi yedin.
Dean karakterinin bana yaklaşma biçimi https://i.hizliresim.com/s2wr9bd.png bu şekildeyken gelip hâlâ beni vurma peşinde misin? Ve bu rolün başlangıcı bu şekildeyken gelip vurdunuz. Ayrıca bak IC chatten sürekli anlayabileceğiniz bir şekilde uyarıyorum emote vermeden silah doğrultup duruyorsunuz suratıma. Alıntı yapılan: Countless - 17.07.2023 14:30Evet sıkma sebebim tam olarak o, IC olarak kulübün önüne limuzin ile gelip karakterleri tilt ettikten sonra söylediğin laflar ve Pedro ile aranda yaşanan tatsız olaylar sonucunda mermi yedin.
Dean karakteri senin R20'in ve sana uzak durman gerektiğini söylüyor sürekli?