Konu: DM  (Okunma sayısı 687 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2023 04:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chen Tversky @Countless Pedro Guerrero @zeusbaris 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterlerle aramızda bu raddeye gelmeyecek sürtüşme geçti, birliklerinin R20'si olan Dean Foster karakteriyle sorunları IC çözüp sonlandırmamız üzerine nasıl olduysa artık bilemiyorum, elleriyle koymuş gibi gelip DM attılar. Ki Dean karakteri olayın kapandığını karakterlere bildirmesine rağmen gerçekleşti.  (PM'ler konuyla alakasız olduğu için kapattım.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/iq6vura.png  https://streamable.com/uvf9at

Ek açıklamalar(varsa): Sabah direkt olarak silah çekmenizi zaten anlamlandıramamıştım, bir de üstüne bu yaşanınca göz ardı edilemezdi. Şikayet açma taraftarı hiçbir zaman olmadım, gereksiz bir gerginlik var çözebilmiş değilim  :)

#1 - 17.07.2023 04:34
pmleri aç mg olduğunu düşünüyorum.

#2 - 17.07.2023 04:35
savunma yarın gelicek  :vays: :vays: :vays: :vays: :vays:

#3 - 17.07.2023 04:38
Hood'a gelip, küfür edip gidiyorsun. Seni normal karşılamamı falan mı bekliyorsun?  :'(
 Çok komiksin, yarın kanıtlarımla beraber savunmamı yaparım zengin karakter sahibi dostum. O:-)

#4 - 17.07.2023 04:49
Bilmeden de yargı yapmanı önermem kanka, her şey videolu ve rollü. Countless dostum sana yarın gereken videoyu da atar. Elimizle koymuş gibi bulmadık, videoda da görürsün bir süre takip ettik. Dean karakteri de rolde gelip bize Belicia ile bir IC görüşme yaptım sıkmayın diye bir şey demedi. Tamamen kendi irademizle çıktık ve rolümüzü yaparak bir süre takip ettik. İşin içinde ne mix nede başka bir şey var. Gördüğünde anlarsın zaten, kılıklarımızı değiştirdik maske taktık, hiç bir şey anlaşılamaz. Dolayısıyla Dean karakterinin ve kulüpte ki (Chen dışında) hiç bir karakterin de sıktığımızdan haberi yok, olamaz. Yargılamadan önce keşke biraz düşünsen de öyle yargılayıp-öyle konuşsan. Ama bir şey diyemeyiz, yaratıcı akıl ve bu aklı yürütmek için bir organ vermiş. Nasıl kullanılacağı ve nasıl kullanıldığı hakkında bir kılavuz vermemiş. Kişinin kendi iradesine bırakmış, kişinin de iradesi doğrultusunda daha düzenli ve düzgün kullanması lazım. Herkesin kendi kararı. :)
İyi geceler.

#5 - 17.07.2023 04:54
Altmış dört level bir de üstüne yarı leveli olan kadar karakterin var, hoodunda selam vermeye gelen kişiye TEC-9 doğrultuyorsun, garipsiniz harbiden. R20'nin sözleri üzerine üsteleyip laf atmaya devam ediyorsun, senin bulunduğun hooda gelip sana laf atacak kadar ne yaşamış olabilirim? Dean karakteriyle rolledik sabah, alâkan olmayan role atlayıp CK öncesi kendini mi tatmin ediyorsun   O:-) Ayrıca şu MG diyen arkadaşı anlamadım, senin birliğinin kurucusuyla MG yapıp neden senin rolünün gidişatını bozayım? GARİPSİNİZZZZZZZZZZZZZZ
Hood'a gelip, küfür edip gidiyorsun. Seni normal karşılamamı falan mı bekliyorsun?  :'(
 Çok komiksin, yarın kanıtlarımla beraber savunmamı yaparım zengin karakter sahibi dostum. O:-)
« Son Düzenleme: 17.07.2023 05:23 Sude »

#6 - 17.07.2023 04:55
Çok havalısın dostum, TEC-9 unu suratıma doğrultmaya devam et. AFK MINER'LARI SIZI   :garip:  Ha bir de yaratıcıyı bu işin içine katma, bu şikayeti görmesin! IOWHQDIOQWHJDOIQWPUDAOPSIJDĞ0QPWUJDASJIIJXPOIWQYHD80QWUYDASIHD9WQ0IUDJIPSĞUJD9ĞQ0WUD90IĞASUJ0DU9QWDJASOIPDHY80PYHQ8W9YHRP80QUDIOPW
Bilmeden de yargı yapmanı önermem kanka, her şey videolu ve rollü. Countless dostum sana yarın gereken videoyu da atar. Elimizle koymuş gibi bulmadık, videoda da görürsün bir süre takip ettik. Dean karakteri de rolde gelip bize Belicia ile bir IC görüşme yaptım sıkmayın diye bir şey demedi. Tamamen kendi irademizle çıktık ve rolümüzü yaparak bir süre takip ettik. İşin içinde ne mix nede başka bir şey var. Gördüğünde anlarsın zaten, kılıklarımızı değiştirdik maske taktık, hiç bir şey anlaşılamaz. Dolayısıyla Dean karakterinin ve kulüpte ki (Chen dışında) hiç bir karakterin de sıktığımızdan haberi yok, olamaz. Yargılamadan önce keşke biraz düşünsen de öyle yargılayıp-öyle konuşsan. Ama bir şey diyemeyiz, yaratıcı akıl ve bu aklı yürütmek için bir organ vermiş. Nasıl kullanılacağı ve nasıl kullanıldığı hakkında bir kılavuz vermemiş. Kişinin kendi iradesine bırakmış, kişinin de iradesi doğrultusunda daha düzenli ve düzgün kullanması lazım. Herkesin kendi kararı. :)
İyi geceler.
« Son Düzenleme: 17.07.2023 04:58 Sude »

#7 - 17.07.2023 06:19
Bu da MG diyen arkadaşın dediğine kanıt olarak eklemek istediğim görseller:

Kişiler beni vurduğunda saat 03:34

Benim Dean karakteriyle olan PM durumum  03:35 Yani buradan bile MG'yle ilgili bir şey olmadığını anlaman gerekirdi, yine de @zeusbaris adlı kişinin bana dediği gibi Tanrı'nın bana bahşetmiş olduğu üstün ayrıcalığı kullanmak istedim, teşekkürler @zeusbaris

« Son Düzenleme: 17.07.2023 06:23 Sude »

#8 - 17.07.2023 13:49
Öncelikle merhaba;
Belicia Libertad isimli karakterin r14 olduğum birliğin hoodunda hakarette bulunuyor. Bundan öncede Pedro @zeusbaris isimli arkadaş ile bir kaç olay yaşıyorlar ve bunun bilincinde olduğumuz için biraz agresif çıkıyoruz. Dean isimli karakterin Belicia'nın gitmesi ardından bizi yanına çağırıyor ve onun yanındayken buluşma yerlerini söylüyor. Pedro ve Chen karakterleri ile kin tuttukları Belicia'a sıkma kararı alıyor, kıyafet değişikliğinin ardından Dean Foster ve Jonatan Tejedor'n motorlarının orada araba ile bekliyoruz ve uzaklaştıkça takiplemeye devam ediyor. Dean Foster ve Jonatan Tejedor karakterleri Belicia'nın yanından ayrıldıktan sonra ateş açıyoruz.

Küfür ssi
Spoiler: GösterGizle

Dean Foster karakterinin yer söylemesi ev ufaktan karakterleri görmemizin ss'i

Mixing yapmadığımızı kanıtlamak için silahlanma ssleri;

Dean Foster ve Jonatan Tejedorun motorlarını görüyoruz ve takipliyoruz;

Karakterler motoru kapalı bir şekilde Belicia karkaterini geçiriyor, duvar arkasında saklanıyoruz ve motorların gitmesini seslerinden anladıktan sonra icraate geçiyoruz;

#9 - 17.07.2023 14:17
Birincisi bu arkadaşların tutarsızlığı ve sunucuda DM aradıklarının acı gerçeği;

(Konumdan ayrılırken bir şey demememe rağmen kişilerin göstermiş olduğu gereksiz agresiflik)

Bu da kişilere inatla pozitif yaklaşmama rağmen sergilemiş oldukları tavır; (Hooduna gelen birinin suratına TEC-9 doğrultan heyecanlı eleman)

https://streamable.com/r0l6kf

Tekrardan gidip düzgünce sorduğum ama karakterin yine sapıttığı SS'lerden bir tanesi;

Ayrıca R14'üm diye geçiniyorsun, ben mafya oluşumunun R17'siyim senin gibi rol yapmıyorum, çok mu kapıldınız dizinin etkisine? Ayrıyetten senin karakterin tam olarak kim oluyorda Dean'in sözü üzerine üsteleyip duruyorsun? Dediğin her şeyi Dean'in yanında hoodun dibinde söyledin, attığın SS'lerde de Dean karakterinin dedikleri ortada, yine şikayete taşımak istemedim ama üsteleyip durdunuz. Size sürekli pozitif yaklaşan birine ''Siktir'' gibi söylemlerde bulunursanız o da size sizin yaklaşma biçiminiz doğrultusunda cevap verir, sen R14 olup ağzına geleni söyleyebiliyorsan ben de araçtan inip seni orada R17 olarak vurmasınıda bilirdim, DM'in anlamını biliyorsanız sorun yok, her şey Dean karakteriyle konuşup çözülmüşken sözsel tartışma üzerine gelip silah ateşliyorsunuz. Güzel takiplemişsiniz iyi hoşta sıkma sebebin tam olarak bu mudur yani?  O:-)

Daha fazla kanıt sunmayacağım, sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 17.07.2023 14:32 Sude »