Konu: PİAZZA - MIXING & SPAWN KILL  (Okunma sayısı 1010 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 18.07.2023 17:13
Merhabalar haci abi. Öncelikle salamıalikim. Halin keyfin nasıldır. Umarıma iyidir. Benim iyiyim. Haci abi şuan allah diyen tırbişon gibiyim. Şey... Öhm gelelim konumuza o çatışma içerisinde can basan birini göremiyorum ve discord sesinde kendi sesimi duyamadım. Ki seste ben yoktum bile. Kanıtların yeterli değil. Haso diyen arkadaşı da tanımıyorum. Dünyada tek haso ben değilim ya.

#21 - 18.07.2023 17:42
Gevşek ağzından dökülenleri şikayeti sonuçlayacak yetkili göz önünde bulundursun. Ne burası Jurassic Park mı, insanlarla taşak geçebilecekleri bir konu altında mıyız? Yapmış son savunmalarını, sonuçlanabilir ek yanıt göndermeyeceğiz Poschevo olarak.
Spoiler: GösterGizle
Sonuçlanamaz kardeş bekleyecen

Merhabalar haci abi. Öncelikle salamıalikim. Halin keyfin nasıldır. Umarıma iyidir. Benim iyiyim. Haci abi şuan allah diyen tırbişon gibiyim. Şey... Öhm gelelim konumuza o çatışma içerisinde can basan birini göremiyorum ve discord sesinde kendi sesimi duyamadım. Ki seste ben yoktum bile. Kanıtların yeterli değil. Haso diyen arkadaşı da tanımıyorum. Dünyada tek haso ben değilim ya.

#22 - 18.07.2023 17:55
Niye kızdın ki abi pardon ya haci

#23 - 18.07.2023 17:56
Gevşek ağzından dökülenleri şikayeti sonuçlayacak yetkili göz önünde bulundursun. Ne burası Jurassic Park mı, insanlarla taşak geçebilecekleri bir konu altında mıyız? Yapmış son savunmalarını, sonuçlanabilir ek yanıt göndermeyeceğiz Poschevo olarak.
Spoiler: GösterGizle
Sonuçlanamaz kardeş bekleyecen

Burası senin evin değil merak etme.

#24 - 19.07.2023 22:37
@HacAbi oradaki vurulan üyelerin herhangi birisinde /hasarlar kısmının ssi varsa atabilir mi? Raphael Colombo'nun sıktığına dair veyahut hasar aldığınıza dair ekran görüntüsü bizim için yeterli olacaktır.

#25 - 20.07.2023 00:30
@itsbard vader /hasarlar mevcut değil fakat baskına dahil olduğunun videosu var, ekstra görüntü mevcut değil. Sonuçlayabilirsin.

#26 - 20.07.2023 13:23
puhahahahahahah. yapıyorlar yapıyorlar sonra suçu birbirlerine atıp ben orada yoktum diye ortalıktan çekiliyorlar.
mix, spawn kill, can fulleme ne ararsan var. güzel savaşıyorsunuz bol malzemos üyeleri  :garip:

#27 - 20.07.2023 15:43
puhahahahahahah. yapıyorlar yapıyorlar sonra suçu birbirlerine atıp ben orada yoktum diye ortalıktan çekiliyorlar.
mix, spawn kill, can fulleme ne ararsan var. güzel savaşıyorsunuz bol malzemos üyeleri  :garip:
sen ne anlatıyorsun rock özentisi olayla yakından uzaktan alakan yok sırf burayı toxicleştirmek için yaptığın şeylere bak  :minigun: senle ben kafes

#28 - 20.07.2023 23:56
Konuya toxic yazı yazan herkese forum üzerinden yaptırım uygulandı
Ratko Radoslav Spawnkill + Mixing
Federico Troshani Spawnkill + Mixing
NaQuian_Huerta Spawnkill + Mixing
Neoterio_Carloni Spawnkill sebebiyle cezalandırılacak