0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuçlanamaz kardeş bekleyecen
Merhabalar haci abi. Öncelikle salamıalikim. Halin keyfin nasıldır. Umarıma iyidir. Benim iyiyim. Haci abi şuan allah diyen tırbişon gibiyim. Şey... Öhm gelelim konumuza o çatışma içerisinde can basan birini göremiyorum ve discord sesinde kendi sesimi duyamadım. Ki seste ben yoktum bile. Kanıtların yeterli değil. Haso diyen arkadaşı da tanımıyorum. Dünyada tek haso ben değilim ya.
Gevşek ağzından dökülenleri şikayeti sonuçlayacak yetkili göz önünde bulundursun. Ne burası Jurassic Park mı, insanlarla taşak geçebilecekleri bir konu altında mıyız? Yapmış son savunmalarını, sonuçlanabilir ek yanıt göndermeyeceğiz Poschevo olarak.Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: H4S4N - 18.07.2023 17:08Sonuçlanamaz kardeş bekleyecenAlıntı yapılan: H4S4N - 18.07.2023 17:09Alıntı yapılan: H4S4N - 18.07.2023 17:13Merhabalar haci abi. Öncelikle salamıalikim. Halin keyfin nasıldır. Umarıma iyidir. Benim iyiyim. Haci abi şuan allah diyen tırbişon gibiyim. Şey... Öhm gelelim konumuza o çatışma içerisinde can basan birini göremiyorum ve discord sesinde kendi sesimi duyamadım. Ki seste ben yoktum bile. Kanıtların yeterli değil. Haso diyen arkadaşı da tanımıyorum. Dünyada tek haso ben değilim ya.
puhahahahahahah. yapıyorlar yapıyorlar sonra suçu birbirlerine atıp ben orada yoktum diye ortalıktan çekiliyorlar.mix, spawn kill, can fulleme ne ararsan var. güzel savaşıyorsunuz bol malzemos üyeleri