Konu: Vory v Zakone: Poschevo's Connection Üyeleri - Dm, Birlik kural ihlali  (Okunma sayısı 661 defa)

#30 - 16.07.2023 15:27
Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsiniz
Replikanın mix yaparak  attığı dmi bizim dmimiz sayabilirsiniz.
la karşımızda kıvırta kıvırta konuşma türeme şebek git yt kanallarımızı fulle
gel discorda senle bir görüşelim oğlum
renaxcecen ekle akşam görüşelim paşam  ::)
« Son Düzenleme: 18.07.2023 20:35 renaxthefinest »

#31 - 16.07.2023 15:53
Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsiniz
çakalın özgürlüğü aslan ayağa kalkana kadardır :)

Spoiler: GösterGizle

#32 - 19.07.2023 01:26
SDKMGLÖWETÇSDLĞGEWSLTÜŞÇSDTKMÖWERFŞÜÇSDYHGKMPWSELŞTÜEFMLDSYÜHPŞLWESİĞTELÖĞMTGSPDÜLKŞŞFGŞ.ÜEWTLMSDŞÇGYWEKPRTFMSDLÖĞGHRWKPTGWELĞFEWSLKPGHMRSDÖPĞLYRESÜPTŞWEJOKGMDFLĞÖYHREWĞLTGDSKLFOEWÖTGDFSĞKMGYHERLTÖGDSFTKMĞEWTGLŞÜDFÇYHĞÖERYLÖRÜETEWĞLKRFDSMKÖGERŞÜÇYTWEĞLKMFÇDLŞSFGŞKLÖFDGÖŞÜWEFLĞSDMGHP-LWREÇTİSDMTGWEĞOLGFKDSHPGERÇLTĞWMEREWŞÜFDSKPLMTGPÜWŞERFSDMRFĞWERFĞŞLSDLGYMKTWEŞREWLĞDSÖFWELĞWEDSKPTGTWELĞRFSDÇRFEWLĞMRLSDĞLWEWELĞFSLDĞMTGWEOLREWLRFLÖEWĞFDSW

#33 - 19.07.2023 01:33
çakalın özgürlüğü aslan ayağa kalkana kadardır :)

#34 - 19.07.2023 21:53
Jaffar_Zakaria Birlik Kural İhlali gerekçesiyle cezalandırılacak.
Şikayette toxic yorum yapan herkese forum uyarısı verildi. Aynı kişiler forumun farklı noktalarında tekrar polemiğe girerlerse oyun içi ceza alacaklar.