Adam Poschevo'da değilse neden Poschevo oluşum şikayeti açtığınızı sorabilir miyim? Ayrıca gayette Poschevo içerisinde, en azından SİZİN attığınız ssde bu gözüküyor.
Alıntı yapılan: Antioch - 13.07.2023 23:57Adam Poschevo'da değilse neden Poschevo oluşum şikayeti açtığınızı sorabilir miyim? Ayrıca gayette Poschevo içerisinde, en azından SİZİN attığınız ssde bu gözüküyor.İşte sonradan poschevoya girip sizinle birlikte dm attığı için açtık şikayeti, mesela örnek sen renax ve giray neden bana sıktı mesela bunun için
Ben bu karakteri Poschevoya girmek icin actim, THORİN isimli adminimiz ile de konusmalarimiz mevcuttür. Lutfen karalama ve yalan kampanyalarinizi birakin, sizi durustluge teşvik ediyorum. REPLIKA ADINA DAHA YORUM GELMEYECEKTIR!
Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsiniz
Alıntı yapılan: renaxthefinest - 14.07.2023 02:37Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsinizReplikanın mix yaparak attığı dmi bizim dmimiz sayabilirsiniz.
Alıntı yapılan: Lawarence - 14.07.2023 03:39Alıntı yapılan: renaxthefinest - 14.07.2023 02:37Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsinizReplikanın mix yaparak attığı dmi bizim dmimiz sayabilirsiniz. la karşımızda kıvırta kıvırta konuşma türeme şebek git yt kanallarımızı fulle