Konu: Vory v Zakone: Poschevo's Connection Üyeleri - Dm, Birlik kural ihlali  (Okunma sayısı 659 defa)

#20 - 14.07.2023 00:08
Adam Poschevo'da değilse neden Poschevo oluşum şikayeti açtığınızı sorabilir miyim? Ayrıca gayette Poschevo içerisinde, en azından SİZİN attığınız ssde bu gözüküyor.
İşte sonradan poschevoya girip sizinle birlikte dm attığı için açtık şikayeti, mesela örnek sen renax ve giray neden bana sıktı mesela bunun için

#21 - 14.07.2023 00:52
Adam Poschevo'da değilse neden Poschevo oluşum şikayeti açtığınızı sorabilir miyim? Ayrıca gayette Poschevo içerisinde, en azından SİZİN attığınız ssde bu gözüküyor.
İşte sonradan poschevoya girip sizinle birlikte dm attığı için açtık şikayeti, mesela örnek sen renax ve giray neden bana sıktı mesela bunun için
Dostumun düşmanı düşmanımdır. Gerekli savunma yapıldı zaten. Yönetici kararını beklemekte fayda var.

#22 - 14.07.2023 01:31
Ben bu karakteri Poschevoya girmek icin actim, THORİN isimli adminimiz ile de konusmalarimiz mevcuttür. Lutfen karalama ve yalan kampanyalarinizi birakin, sizi durustluge teşvik ediyorum.
REPLIKA ADINA DAHA YORUM GELMEYECEKTIR!

#23 - 14.07.2023 02:37
Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 16.07.2023 16:52 renaxthefinest »

#24 - 14.07.2023 03:38
Ben bu karakteri Poschevoya girmek icin actim, THORİN isimli adminimiz ile de konusmalarimiz mevcuttür. Lutfen karalama ve yalan kampanyalarinizi birakin, sizi durustluge teşvik ediyorum.
REPLIKA ADINA DAHA YORUM GELMEYECEKTIR!
Hileden ban yemissin kanka, sen üzerimde silah yokken bana sıkmaya devam et. yeni hesap ac gel  ::)

#25 - 14.07.2023 03:39
Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsiniz
Replikanın mix yaparak  attığı dmi bizim dmimiz sayabilirsiniz.

#26 - 14.07.2023 03:42
Şikayet edildi, savunmalar da yapıldı fakat hala kışkırtma çabalarınız bitmiyor. Dostum eğer amacın kışkırtmaksa çok yanlış yerdesin.

Örnek r20  :(

#27 - 16.07.2023 12:59
Ben de dahil olmak üzere yanımdaki arkadaşlarım Tyrone karakterinin kişisel husumetinde yanında olarak size ateş açtı. Replika'nın savunmalarını bizim savunmamız sayabilirsiniz
la karşımızda kıvırta kıvırta konuşma türeme şebek git yt kanallarımızı fulle
« Son Düzenleme: 16.07.2023 13:06 renaxthefinest »

#28 - 16.07.2023 13:12

#29 - 16.07.2023 14:27
la karşımızda kıvırta kıvırta konuşma türeme şebek git yt kanallarımızı fulle
gel discorda senle bir görüşelim oğlum