Konu: Kurt Havertz - Yuca  (Okunma sayısı 1001 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2023 00:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kurt_Havertz  @Yuca The Great
Olaya dahil olan şahit karakter adı:videoyu gören herkes
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaş hotlineda hile açarak kendi birliğini kazandırıyor. Üstelik bu videoyu youtubea yükleyip birlik duyurularına atıyor. Aşağıda bıraktığım videoda hile olduğu bariz bir şekilde anlaşılıyor. Arkadaş birlik R19'u. Birlik R19'u böyle hileler kullanıyorsa birlik üyelerini düşünemiyorum. Dakika 0.14'ü izlerseniz wallshotu net bir şekilde görebilirsiniz. Dakika 0.18'de duvarı tarıyor ama nasıl oluyorsa hitler adama gidiyor. 0.18'den 0.47'e kadar silent devam ediyor. 0.47'de ise wallshot atıyor. Birde esp gizlemek için d3dgear kullanmış, ama 0.51'de espyi çok belli ediyor. Bunu anlayabilirsiniz. En sonda zaten hem spread, no recoil ve aimbotu net bir şekilde görüyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
Yavaşlatılmış bir şekilde.
https://streamable.com/6tox81
Editsiz halini burada görebilirisiniz.

Ek açıklamalar(varsa):Birlik R19'u olarak hiç uygun bir davranış değil. Kişi bu videoyu gördükten sonra mal varlıklarını aktarmak isteyecektir, kontrol edilmesini istiyorum. Üstelik birliğinin cezalandırılmasını talep ediyorum, bu hileye göz yumuluyor.

#1 - 07.07.2023 00:30

#2 - 07.07.2023 01:49
Nomame kankam, multine girip şikayet açmışsın sorun yok acele etme kaçmıyorum savunmamı yaparım csgo maçım bitsin şuanda seninle boş muhabbet yapamam.

#3 - 07.07.2023 01:55
Nomame kankam, multine girip şikayet açmışsın sorun yok acele etme kaçmıyorum savunmamı yaparım csgo maçım bitsin şuanda seninle boş muhabbet yapamam.
Cs maçı sırasında paralarını aktaracak birilerini bulursun umarım. Her şey net, bu kadar belli etmemeliydin. Umarım birlik üyelerin paralarını almayı kabul eder.

#4 - 07.07.2023 02:22
0.14'ü açıyoruz araca mermi atıyorum adamın canı gitmiyor? Wallshot ne alaka kanka hit yemiyor bir kere zaten onu sen bir geç.

0.18'de nerede hitler gidiyor kanka? Ne yaşıyorsun duvarın arkasında adam gözükmüyor bile nasıl canının gittiğini görebildin oradan şaşırtıcı.

0.18 ve 0.47 arası Slient var diye belirtmiş. Kafasız arkadaşım çok cahilsin ona yanıyorum Noname hesap ile hile şikayeti açıyorsun ama Slient gibi bir durum olsa o binanın arka duvarına atladığım zamanda önümde çok yakından insanlar var onlara gider mermilerim, zaten bir kere daha açtığın şikayetteki hilelerin ne işe yaradığını öğrenmelisin. Kısacası Slientlik bir durumda yok devam edelim bakalım.

0.47'de Wallshot atma gibi bir durum yok maşallah videoyu 0.01 hızına aldın galiba ''ADAM AÇIKTAYKEN SIKIYORUM VE HİTMAKER İŞLEVE GELİYOR.'' daha sonrasına arkaya kaçıyor zaten video yavaşlatılmış olduğu için hitmaker açık gözüküp adama vuruyormuşum gibi gözüküyor.

0.51'de espyi çok belli ediyormuşum vah vah çok yazık. 165 hz ekranla 1920x1080 ile oynarken oradaki adamı görebiliyorsun kanka 800x600 oynamaktan zihniyetin beynin her şeyi hile olarak görmeye başlamış. Bak sana aşağıda bir sürprizim olacak orada adamın olduğunu oraya girerken görmüştük zaten kafanı fazla bu tarz şeylere yorma.

İçeriye girerken çatıdakini gördüğümün kanıtı:

Buda daha oraya girmeden çatıda birisinin olduğunu gördüğüm yer.

Aaaaa, nasıl olur ya WH ile görüyorum kanka ben seni oradaki kafa ne? Vah vah arkadaş editli videoyu gördüğü için sanırım yukarıdan videonun kırpıldığını beyni düşünememiş buda yukarıdaki kişiyi gördüğümün kanıtı. Garip olan durumda o kişi galiba LİA :ASDASDAS:

Rolde zaten @Lia vardı eğer bir kusur bir hata olsaydı kendiside farkedip gerekeni yapardı. Hatta vurulan karakterlerden biriside Lia'ın karakteridir. Noname arkadaşın benim açığımı arayıp boş muamele yapmasından kaynaklanıyor. Büyük ihtimalle zamanında benim yüzümden banlanmış Probation'a eklenmiş insanların ailevi Datalarını yaymaktan suç işlemiş kişiliksizin multiaccount hesabı.

Şunuda eklemek istiyorum. Araçta sadece ben Drive-by atmıyorum sadece benim hasarımla düşmüyorlar kısacası. Şikayete bakacak yetkili ayrı bir savunma isterse yapabilirim diğer türlü farklı bir ileti gelmiyecek.

#5 - 07.07.2023 02:46

Kişinin kayıt tarihinden bu yana ''1 TANE İLETİSİ VAR :ASDAS:DASDAS:'' onuda bana şikayet açmakla kullanmış, karın ağrısı fazlasıyla var belli açık aradığıda ortada bunlarıda göz önünde bulundurursak sevinirim. Ki kesin Multiaccount onunda kontrolü sağlanırsa sevinirim. Birlik tanıtım kanalında atıldığını biliyor DC'den demek ki farklı bir hesabıda var.

Editli videodan kanıt çıkartmakta farklı bir olay. :manifdog

Kişininde multi account olduğunu düşündüğüm diğer hesabı burada:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=10841

Şuanda şikayet açtığı hesaba ilk başlarda bakan kişi Giray :D Hiç iletisi olmamış bir forum hesabına nasıl olurda ulaşıp bakma gereği duyar sanırım kendi hesabını kontrol etti. @giray the kurdish mafia
« Son Düzenleme: 07.07.2023 03:07 YUCA THE GREAT »

#6 - 07.07.2023 03:34
"0.14'ü açıyoruz araca mermi atıyorum adamın canı gitmiyor? Wallshot ne alaka kanka hit yemiyor bir kere zaten onu sen bir geç."
Kanka kafan mı iyi? Aim aldığın yere ve merminin gittiği yere bir bakmanı öneririm, diğerine geçelim.

"0.18'de nerede hitler gidiyor kanka? Ne yaşıyorsun duvarın arkasında adam gözükmüyor bile nasıl canının gittiğini görebildin oradan şaşırtıcı."
Kanka insanları cahil sanman çok komiğime gitti. Crosshair'in etrafında çıkan şeye hitmarker diyoruz, bu hitmarker denen şey de sadece birisine sıktığın ve canını götürdüğün zaman ortaya çıkar.  Bak bunu yeni fark ettim, 00:27 saniyesinde crosshairini duvara tutuyorsun fakat iki kişiye birden sıkıyorsun. Bileğin sağlammış.

"0.18 ve 0.47 arası Slient var diye belirtmiş. Kafasız arkadaşım çok cahilsin ona yanıyorum Noname hesap ile hile şikayeti açıyorsun ama Slient gibi bir durum olsa o binanın arka duvarına atladığım zamanda önümde çok yakından insanlar var onlara gider mermilerim, zaten bir kere daha açtığın şikayetteki hilelerin ne işe yaradığını öğrenmelisin. Kısacası Slientlik bir durumda yok devam edelim bakalım."
Ahahahahahaha, kanka hileyi kapattığın zaman işlemez zaten. İnsanları aptal sanmaktan vazgeç. Videonun tamamı silent ve aimbot.

"0.47'de Wallshot atma gibi bir durum yok maşallah videoyu 0.01 hızına aldın galiba ''ADAM AÇIKTAYKEN SIKIYORUM VE HİTMAKER İŞLEVE GELİYOR.'' daha sonrasına arkaya kaçıyor zaten video yavaşlatılmış olduğu için hitmaker açık gözüküp adama vuruyormuşum gibi gözüküyor."
Videonun yavaşlatılmamış halini de izledik kardeşim, bir daha izlemeni öneririm. Yukarıda hitmarker'in işlevini bahsettim.

"0.51'de espyi çok belli ediyormuşum vah vah çok yazık. 165 hz ekranla 1920x1080 ile oynarken oradaki adamı görebiliyorsun kanka 800x600 oynamaktan zihniyetin beynin her şeyi hile olarak görmeye başlamış. Bak sana aşağıda bir sürprizim olacak orada adamın olduğunu oraya girerken görmüştük zaten kafanı fazla bu tarz şeylere yorma."
Şansa bak, ben de "165 hz ekranla 1920x1080" oynuyorum fakat senin gibi vuruşlar yapamıyorum ve adamları göremiyorum. Sadece ESP kullansan eyvallah, video içerisinde birçok hile var.

"Aaaaa, nasıl olur ya WH ile görüyorum kanka ben seni oradaki kafa ne? Vah vah arkadaş editli videoyu gördüğü için sanırım yukarıdan videonun kırpıldığını beyni düşünememiş buda yukarıdaki kişiyi gördüğümün kanıtı. Garip olan durumda o kişi galiba LİA :ASDASDAS:"
Bu tür şeyler yazarak kendini kurtarmaya çalışıyorsun güzel kardeşim, rol içerisinde bir adminin olması senin hile olduğunu anlamasını sağlamaz.

Her yazdığıma bir şey yazmışsın, peki sonda kullandığın aimbot? Ona bir savunman var mı dostum? Samp ile alakası olmayan biri bile burada bir sıkıntı olduğunu anlayabilecek derecede dostum. Şikayetin sonucunda her şeyi göreceğiz.

Yaptığın savunmadan hiçbir şey anlamadım doğrusu, gerektiği kadar kanıtı sundum. Galiba kendi videonu izlemişsin sadece, attığım streamable linkini izlemedin mi? https://streamable.com/6tox81 İzle tüm diyeceklerim yavaşlatılmış şekilde burada. Hasarlar falan saçmalamışsın fakat gerçekten seni anlamadım, hile olduğunu saklamayıp söylesen daha az dalga konusu olurdun. Videonun yavaşlatılması sadece hileni daha çok ortaya çıkarmak için, bunu hitmarker'a bağlamak da ayrı bir kafaymış. Kişinin savunmasına karşılık böyle bir yanıt gönderdim, devamını yetkililere bırakıyorum. Galiba rol yaparak girdiğim birlik ile arkadaşların var. Bu yüzden birlikten attırmışsın beni, Multi falan olduğum yok, yıllardır samp oynuyorum. Vice'a yeni yeni başladığım için bana multi diyorsun. Hile olduğunu yeni başlayan bir Vice oyuncusu dahi anladığı için titrediğini hissedebiliyorum. Kendine iyi bak dostum. Bakalım bunlara diyebilecek sözlerin var mı? Tarafımdan gerekmedikçe başka bir yanıt gelmeyecek, iyi forumlar.

#7 - 07.07.2023 03:43
"0.14'ü açıyoruz araca mermi atıyorum adamın canı gitmiyor? Wallshot ne alaka kanka hit yemiyor bir kere zaten onu sen bir geç."
Kanka kafan mı iyi? Aim aldığın yere ve merminin gittiği yere bir bakmanı öneririm, diğerine geçelim.

"0.18'de nerede hitler gidiyor kanka? Ne yaşıyorsun duvarın arkasında adam gözükmüyor bile nasıl canının gittiğini görebildin oradan şaşırtıcı."
Kanka insanları cahil sanman çok komiğime gitti. Crosshair'in etrafında çıkan şeye hitmarker diyoruz, bu hitmarker denen şey de sadece birisine sıktığın ve canını götürdüğün zaman ortaya çıkar.  Bak bunu yeni fark ettim, 00:27 saniyesinde crosshairini duvara tutuyorsun fakat iki kişiye birden sıkıyorsun. Bileğin sağlammış.

"0.18 ve 0.47 arası Slient var diye belirtmiş. Kafasız arkadaşım çok cahilsin ona yanıyorum Noname hesap ile hile şikayeti açıyorsun ama Slient gibi bir durum olsa o binanın arka duvarına atladığım zamanda önümde çok yakından insanlar var onlara gider mermilerim, zaten bir kere daha açtığın şikayetteki hilelerin ne işe yaradığını öğrenmelisin. Kısacası Slientlik bir durumda yok devam edelim bakalım."
Ahahahahahaha, kanka hileyi kapattığın zaman işlemez zaten. İnsanları aptal sanmaktan vazgeç. Videonun tamamı silent ve aimbot.

"0.47'de Wallshot atma gibi bir durum yok maşallah videoyu 0.01 hızına aldın galiba ''ADAM AÇIKTAYKEN SIKIYORUM VE HİTMAKER İŞLEVE GELİYOR.'' daha sonrasına arkaya kaçıyor zaten video yavaşlatılmış olduğu için hitmaker açık gözüküp adama vuruyormuşum gibi gözüküyor."
Videonun yavaşlatılmamış halini de izledik kardeşim, bir daha izlemeni öneririm. Yukarıda hitmarker'in işlevini bahsettim.

"0.51'de espyi çok belli ediyormuşum vah vah çok yazık. 165 hz ekranla 1920x1080 ile oynarken oradaki adamı görebiliyorsun kanka 800x600 oynamaktan zihniyetin beynin her şeyi hile olarak görmeye başlamış. Bak sana aşağıda bir sürprizim olacak orada adamın olduğunu oraya girerken görmüştük zaten kafanı fazla bu tarz şeylere yorma."
Şansa bak, ben de "165 hz ekranla 1920x1080" oynuyorum fakat senin gibi vuruşlar yapamıyorum ve adamları göremiyorum. Sadece ESP kullansan eyvallah, video içerisinde birçok hile var.

"Aaaaa, nasıl olur ya WH ile görüyorum kanka ben seni oradaki kafa ne? Vah vah arkadaş editli videoyu gördüğü için sanırım yukarıdan videonun kırpıldığını beyni düşünememiş buda yukarıdaki kişiyi gördüğümün kanıtı. Garip olan durumda o kişi galiba LİA :ASDASDAS:"
Bu tür şeyler yazarak kendini kurtarmaya çalışıyorsun güzel kardeşim, rol içerisinde bir adminin olması senin hile olduğunu anlamasını sağlamaz.

Her yazdığıma bir şey yazmışsın, peki sonda kullandığın aimbot? Ona bir savunman var mı dostum? Samp ile alakası olmayan biri bile burada bir sıkıntı olduğunu anlayabilecek derecede dostum. Şikayetin sonucunda her şeyi göreceğiz.

Yaptığın savunmadan hiçbir şey anlamadım doğrusu, gerektiği kadar kanıtı sundum. Galiba kendi videonu izlemişsin sadece, attığım streamable linkini izlemedin mi? https://streamable.com/6tox81 İzle tüm diyeceklerim yavaşlatılmış şekilde burada. Hasarlar falan saçmalamışsın fakat gerçekten seni anlamadım, hile olduğunu saklamayıp söylesen daha az dalga konusu olurdun. Videonun yavaşlatılması sadece hileni daha çok ortaya çıkarmak için, bunu hitmarker'a bağlamak da ayrı bir kafaymış. Kişinin savunmasına karşılık böyle bir yanıt gönderdim, devamını yetkililere bırakıyorum. Galiba rol yaparak girdiğim birlik ile arkadaşların var. Bu yüzden birlikten attırmışsın beni, Multi falan olduğum yok, yıllardır samp oynuyorum. Vice'a yeni yeni başladığım için bana multi diyorsun. Hile olduğunu yeni başlayan bir Vice oyuncusu dahi anladığı için titrediğini hissedebiliyorum. Kendine iyi bak dostum. Bakalım bunlara diyebilecek sözlerin var mı? Tarafımdan gerekmedikçe başka bir yanıt gelmeyecek, iyi forumlar.
Aynen kanka haklısın, 2022 yılında kayıtlı forum 1 sene 1 ay olmuş sadece 6 seviye hesap var foruma ait 1 ileti var oda bana açtığın şikayet çevir kazı yanmasın. Yavaşlatılmış videoda zaten hasar attığım şeylerde hitmaker hemen giden bir şey değil yavaşlattığın içi crosshairimi çevirdiğim yerlerde durduruyorsun videoyu. Daha fazla ileti gelmiyecek hiç bir şey yok videoda tertemiz kudurmaya devam edebilirsin. Wallshot dediğin şey duvardan hit atmaktır. İlk gösterdiğin şey zaten oraya girerken taramaya başlıyorum Wallshot olsa o sıktığım mermide adama gider ne hikmetse gitmiyor? Kendi hayal dünyanda bir şeyler yapmışsın. Ayrıca sunucuya yeni başlamış olma ihtimaline sen % kaç verirsin bilmiyorum ama ben %1 bile vermiyorum. Birlik duyularından hotline yazısında videonun paylaşıldığına kadar bilgin var sen git yaşıtlarını kandır hadi. Giray the keko mafiaaaa daha fazla ileti gelmiyecek yönetim bir soru sormadığı taktirde.

#8 - 07.07.2023 04:11
Gereksiz iletiler silindi. Burası sohbet edebileceğiniz bir yer değil.

#9 - 07.07.2023 17:10

Şu yukarıdaki ss'i ekliyeyim, arkadaş bir şeylerden bahsediyor Wallshot varmış yok işte duvarın arkasındayken vurmuşum. Bu ilk içeriye girdiğimizde taradığımız kişi Zenci karakter olan mavi kıyafetli karakter. Karakterin üzerinde benim hasarım bile yok  ::) Yani demek ki ortaya sıkıyormuşumda her ikisinede mermim gidiyormuşta falanmış filanmış hikayelerini geçiyoruz. Crosshair küçük olduğu için öyle zaten gözüküyor her şeyi geçtim eğer arkadaşın bahsettiği gibi bir ''SLİENT'' bir ''AİMBOT'' olma ihtimali olsa orada bu adamın kafasına gider bütün mermiler. Araçta tek drive by atanda ben yokum zaten bu karakterden kan çıkıyor diye ben vurdum sanıyor aslında yan tarafımda bulunan uzi ile drive by atan kişininde hasarı var.

Hitmaker denilen şey hemen gitmiyor, ne yazık ki arkadaş videoyu yavaş biçimde kanıt olarak sunduğu içinde yavaş izlenildiğinde eğer hasar attığımda crosshair'ı etrafa çevirdiğim için mecburiyetten hitmaker o anda açık kalıyor hemen gitmiyor. Video'un orjinal halinde her şey açık ve net zaten.

Yetkili arkadaşın kafasına takılan bir yer olursa veyahut savunma yapmamı beklediği kısım olursa tabiki yaparım, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.07.2023 17:11 YUCA THE GREAT »