Dostum hala boş savunmalar yapıp duruyorsun. Videoyu adminler izleyince zaten görecek ne olup ne bittiğini. Nasıl oluyorsa diğer videolarda yavaşlatınca öyle sıkıntılar olmuyor? Ama sende oluyor, hadi her dediğine bir savunman var. Yok yavaşlatınca öyle olmuş, şöyle olmuş. Sonda yaşanan olaya bir savunman var mı dostum? Yönetimi kandırmaya çalışmayı kes. Birde mavili zenciye vurmadım diyorsun, videonun ilerisinde sürekli body atıyorsun dostum? Nasıl oluyor o?
Ahahahaa hadi maviliye vurmadın mı olduk şimdi? Noldu aslan parçası videonun başında ikisinede ateş ediyordum ikisinede deli gibi hit atıyordum wallshot vardı şimdi videonun sonuna geldi olay oradada gayette kendi kabiliyetimle vuruyorum crosshair sürekli oynuyor ağlama aimbot felan diye şimdi. Bütün gün girmedi girmedi foruma gece vakti multiaccount hesabından çıkıp sanırım şikayet açtığın aklına gelmiş yine yazıyorsun.
Mavili zenciye mermiler gitmemiş gayette bir kişiye gitmiş diyorum, hasarları atmışım sana daha ne atıcam kanıt olarak ne anlatıyorsun kanka sen? Nasıl bir kuyruk acın var
Aimbot olsa kafaya gider lol 
Bu nasıl bir jargon ya? Ben senin sokak arkadaşın, sınıf arkadaşın mıyım? Baba mısın sen, mafya mısınız? Sanal zorbalığın hiçbir anlamı yok, yorumda aslan parçası falan yazarak sadece bilgisayar başında kendini tatmin edebilirsin, sokakta ki zorbalardan kaçıp oyun oynamaya geliyoruz, burada da kendisini bir şey sanan magandalarla karşılaşıyoruz, gerçekten durumumuz vahim, allah yardımıcımız olsun. Bu platformda senin gibi insanların neslinin tükenmesi dileğiyle, umarım hayatında bir şeyler başarıp bilgisayar başından biraz olsun kalkıp nefes alıp gerçek dünyaya karışır, senden daha güçlü kuvvetli insanların olduğunu görerek, kültürlere karışarak bu şekilde konuşmanın kimseye faydası olmadığını görürsün umarım, (tatlı dil) yılanı deliğinden çıkartır. Şikayette her şeye savunman var ve sonda yaptığına yok. Bileğimle yaptım diyorsun, adam düştüğü an ona kitleniyor aimbotun. İnternet üzerinden youtube'a girebilirsin, orada samp aimbot yazabilir, google üzerinden samp forumlarına dahil olup aimbotun nasıl çalıştığını görebilirsin. Sırf bilgin olmadığı konular hakkında yorum yapıyorsun direkt kafaya kitlenir tarzında vb. Samp'ın fiziği hakkında hiçbir bilgin yok profilini inceledim de, maşallah yıllardır oyun oynayıp oynadığı oyun hakkında bilgisi olmayan insanla karşılaştım, kendine iyi bakman dileğiyle, allahıma emanet ol.