Konu: John_Argent Aubrey_Kennedy Hatalı Emote- Non RP Agresif RP  (Okunma sayısı 327 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 06.07.2023 22:19
Son olarak arkadşın Sürekli RP ve Fear RP'den ceza almasını istiyorum.

#21 - 06.07.2023 22:19
SSlerin iyi incelenmesini istiyorum, sonuçlanabilir.

#22 - 06.07.2023 22:20
Son olarak arkadşın Sürekli RP ve Fear RP'den ceza almasını istiyorum.
İkimizde haksızız ama yinede sen bilirsin :)

#23 - 06.07.2023 22:22
Yolda geçerken motorla aracımın önünü kesiyorsunuz ardından size birşey demeden küfür ediyorsunuz? ayrıca aracın camı kapalıydı??
:D Kardeşim selam, biz savaş halindeyiz ve sen bizim garajımızı ihbar ediyorsun, ben buna şahit oluyorum, sonrasında garaj önünde tekrar karşılaşıyoruz ve seni durduruyoruz, sen role uymuyorsun, /b bölüp rolden kaçıyorsun, saçma saçma /do lar atıyorsun, /do öyle bir şey yapamazsın; Bu nasıl bir emote ya? :D

#24 - 06.07.2023 22:25
Sslerimide bırakayım şöyle

Spoiler: GösterGizle

#25 - 06.07.2023 22:27
Ayrıca Aubrey_Kennedy'nin boyu cama kadar, içeri eğilip anahtarı alabilir, sonuçta anahtar ondan 20cm uzakta 10 metre değil ya :D

#26 - 06.07.2023 22:30
Ayrıca Aubrey_Kennedy'nin boyu cama kadar, içeri eğilip anahtarı alabilir, sonuçta anahtar ondan 20cm uzakta 10 metre değil ya :D
Kanka bak tamam haksızım haksız değilim demiyorum ama sizde haksızsınız savaş halinde olduğunuzu bilmiyordum içerde silahlı adam gördüm ve aradım bu kadar olayı çok büyütüyorsunuz?

#27 - 06.07.2023 22:32
Kanka bak tamam haksızım haksız değilim demiyorum ama sizde haksızsınız savaş halinde olduğunuzu bilmiyordum içerde silahlı adam gördüm ve aradım bu kadar olayı çok büyütüyorsunuz?
Şikayet sonuçlanabilir, Fear Rp, /b bölme, Sürekli Rp'den ceza almasını istiyoruz.

#28 - 06.07.2023 22:33
Şikayet sonuçlanabilir, Fear Rp, /b bölme, Sürekli Rp'den ceza almasını istiyoruz.
Bende ceza almanızı istiyorum bana ceza verdirtcekseniz.
Agresif Rp Non Rp'dende onların ceza almasını istiyorum.

#29 - 06.07.2023 22:37
Bende ceza almanızı istiyorum bana ceza verdirtcekseniz.
Agresif Rp Non Rp'dende onların ceza almasını istiyorum.
Afedersinde Non Rp nerede Aubrey'in boyu senin attığın ssde cama kadar, oradan alabilir, sistemsel olarak camın kırık, kilitli olması bir şeyi değiştirmez :D ? Agresif bir şekilde yaklaşıyoruz çünkü silahlı adamlarımızı polise şikayet ediyorsun ahbap.