0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canım kardeşim o araba sedan değil buritto kolay kolay yapamazsın o olayı o araçta anlamıyor musun? rolünüz saçma geldiği için sizi b den uyardım dinlemediniz rolden kaçtın şikayet açtım. Bak bendede hata var demem sürekli rol kavramı var orda hata ettim sadece?
Yolda geçerken motorla aracımın önünü kesiyorsunuz ardından size birşey demeden küfür ediyorsunuz? ayrıca aracın camı kapalıydı??
Alıntı yapılan: Marihuana - 06.07.2023 22:03Canım kardeşim o araba sedan değil buritto kolay kolay yapamazsın o olayı o araçta anlamıyor musun? rolünüz saçma geldiği için sizi b den uyardım dinlemediniz rolden kaçtın şikayet açtım. Bak bendede hata var demem sürekli rol kavramı var orda hata ettim sadece?Ben rolden kaçtım öyle mi? SSleri kontrol et derim.
Ben gayet anlıyorum güzel kardeşim sen yazdığına iyi bak rolden kaçtım ve şikayet açtım diyorsun.
Alıntı yapılan: veensey - 06.07.2023 22:11Ben gayet anlıyorum güzel kardeşim sen yazdığına iyi bak rolden kaçtım ve şikayet açtım diyorsun.Rolden sence neden kaçtım kanka sizin kötü rol yaptığınız için olabilirmi? bi düşün istersen.
Ayrıca başkalarından duyduğun şeyleri aban anlatma
Alıntı yapılan: Marihuana - 06.07.2023 22:12Alıntı yapılan: veensey - 06.07.2023 22:11Ben gayet anlıyorum güzel kardeşim sen yazdığına iyi bak rolden kaçtım ve şikayet açtım diyorsun.Rolden sence neden kaçtım kanka sizin kötü rol yaptığınız için olabilirmi? bi düşün istersen.Bizim yaptığımız roller seni ilgilendirmez ayrıca kötü rol yapan biz değil sensin bir bak derim.