Konu: MİX -  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2023 14:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Nightmare @giray the kurdish mafia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.06.2923

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saçma ve nedensiz bir olaydan dm atıp, meta yapıyorlar, Piazza oluşumuna girip kim o birlikten diyip ateş ediyorlar, hood onaysız birlik hood onaylı birliğe ateş etmesi bile yasakken bunu yazmıyorum bile. FM gerekli incelemeye girecektir zaten.  Karakterler beni tanımıyor bile, nasıl numaramı isteyebiliyorlar? 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza

« Son Düzenleme: 29.06.2023 14:58 Juvas »

#1 - 29.06.2023 14:59
Dm durumunu icde çözeceğiz. Mix durumuna bakabilirsiniz.

#2 - 29.06.2023 18:26
Yukarıdaki hasarlar başka bir karakterin hasarları onu vurdum çünkü sizin birliğinizden, sizin hoodunuzda takılıyor

#3 - 29.06.2023 19:46
Merhaba, saçma bir olaydan bahsetmişsin. Öncelikle DM konusunu açıklayayım.
Onları alakadar etmeyen bir olay olmasına rağmen birliğinin r19u yanındaki adamla gelip bana silah çektiği için ikisini de vurdum. Bana silah çektiklerinde ne yapmamı bekliyordunuz?
Spoiler: GösterGizle

Yaralı rolü yapmaktansa, savaşta olduğunu söyleyerek yaralıyken beni tehdit etmeye başladı. "Hood onaysız birlik hood onaylı birliğe ateş etmesi bile yasakken" Bunu tekrar düşünmeni öneririm, ilk hareketi yapan sizlersiniz. Savaş ilanı vermek sizin suçunuz, siz bana karşı bir savaş ilanı verip böyle konuşmalar yapıyorsanız katlanmak zorundasınız.
Spoiler: GösterGizle

Karakterim Pellegrino'yu yeterince tanıyor, üstelik hoodundan çıktığın yok. Savaş başlatıp "Saçma bir neden, dm" gibi şeyler söylemen biraz komik olmuş. Bunu önlemek için birlik yöneticilerinin kendi başına savaş başlatmasını engellemen lazım.
Mix yapsam Alessia karakteri Piazza'da sistemsel olarak varmış, direkt sıkar düşürürdüm. Ben onu sadece hood bölgelerinde birçok kez gördüğüm için gidip konuşarak sizin numaralarınızı almaya çalıştım. Başarısız oldum ve Alessia karakterine bir kere bile silah sıkmadım.

#4 - 29.06.2023 20:20
Dm konusunda  şikayeti geri çektim zaten, mix konusunda konuşalım, Karakterin sanırım Pellegrino ile asker arkadaşı. Nasıl bu kadar yakın tanıyor, onu anlamadım sadece.

Karakterlerimizin birbirleri ile daha önceden rol yaptığına dair bir kanıt sunarsan şikayeti geri çekeceğim.
« Son Düzenleme: 29.06.2023 20:22 Juvas »

#5 - 29.06.2023 20:33

Bol bol okursunuz, size neden sürekli rolde uyarı geçtiğimizi anlamış olursunuz.

Silah çeken adam Piazza birliğinden birisi değil, Hajdari birliğinden, Carloni oraya durumu çözmek için geliyor, onu vuran sizsiniz. Savaş durumunu başlatan sizsiniz.

Ek olarak, birliğinizin illegal rol yasağı var olup olmadığı belirsizken sürekli olarak illegal rol yaptınız.
« Son Düzenleme: 29.06.2023 20:36 Juvas »

#6 - 29.06.2023 21:45
Dm konusunda  şikayeti geri çektim zaten, mix konusunda konuşalım, Karakterin sanırım Pellegrino ile asker arkadaşı. Nasıl bu kadar yakın tanıyor, onu anlamadım sadece.

Karakterlerimizin birbirleri ile daha önceden rol yaptığına dair bir kanıt sunarsan şikayeti geri çekeceğim.
elim f8 de gezmiyorum samet bana silah doğrultan adamın yanında nasıl oluyorsa r19un var vurmayıp ne yapacaktım? sözlü olarak savaşı başlatn sensin

#7 - 30.06.2023 17:12
Mix konusunda bir problem görülmedi. Riccardo Pellegrino karakteri sokaklarda tanınması normal olan bir karakter. DM konusu için gereken ceza dün yaşanan roller sonrası verildi.