Merhaba, saçma bir olaydan bahsetmişsin. Öncelikle DM konusunu açıklayayım.
Onları alakadar etmeyen bir olay olmasına rağmen birliğinin r19u yanındaki adamla gelip bana silah çektiği için ikisini de vurdum. Bana silah çektiklerinde ne yapmamı bekliyordunuz?
Yaralı rolü yapmaktansa, savaşta olduğunu söyleyerek yaralıyken beni tehdit etmeye başladı. "Hood onaysız birlik hood onaylı birliğe ateş etmesi bile yasakken" Bunu tekrar düşünmeni öneririm, ilk hareketi yapan sizlersiniz. Savaş ilanı vermek sizin suçunuz, siz bana karşı bir savaş ilanı verip böyle konuşmalar yapıyorsanız katlanmak zorundasınız.
Karakterim Pellegrino'yu yeterince tanıyor, üstelik hoodundan çıktığın yok. Savaş başlatıp "Saçma bir neden, dm" gibi şeyler söylemen biraz komik olmuş. Bunu önlemek için birlik yöneticilerinin kendi başına savaş başlatmasını engellemen lazım.
Mix yapsam Alessia karakteri Piazza'da sistemsel olarak varmış, direkt sıkar düşürürdüm. Ben onu sadece hood bölgelerinde birçok kez gördüğüm için gidip konuşarak sizin numaralarınızı almaya çalıştım. Başarısız oldum ve Alessia karakterine bir kere bile silah sıkmadım.