Zaten Alpha adlı arkadaşlar hile kullanmaya yatkın, eskidende vice oynarken hile kullanan birisi. Hile geçmişi olan biri hileyi her zaman çekinmeden kullanır, aynı şikayette ki videoda yaptığı gibi.
Arkadaş halen savunma yapıcam diyip yapmaması'da ayrı konu
Öncelikle şu algı oyunları kafasından çıkmanız gerekiyor, discord platformu üzerinden bir ss alınmış kırpılarak üzerine ismi alphaa tag veya hesap hiç bir şey belli değil sıradan bir sunucuda bile profinili özelleştirip on saniye içinde isimini alphaa yapabilirsin. Bazı zeki arkadaşlar kendini akıllı sanıp, bunu kullanarak herkesi hileci olarak gösterebileceğini sanıyor fakat bu sadece o minik fındık beynini kullanmadığı anlamına geliyor o arkadaşların, geçmişten kalma kininize yenik düşüp, ben gidiyorsam yanımda şunuda götürmeyi denemeliyim kafasından çıkmalısınız. Oyun oynuyoruz arkadaşlar, farkına varın girin rolünüzü yapın çıkın. Oyunda düşünce ağzınızdan köpükler çıktığında, bu yöntemlere başvurulması/başvurması komik. Diğer şikayette savunmamı yaptım ESP kullanıyor demişsin, şüphe üzerine açıp sonrasında savunma yapsın diyorsun aynı sikinle bin kere çatışmaya giriyorsun, sonrasında dibime girdiğinde sana ateş açınca kimse ESP olmuyor uzgun maalesef, bugüne kadar yediremeyenler, yaptığımız rolleriye çekemeyenler elbet olacaktır, rol yapıyoruz herkes birbirini rakip olarak görebilir fakat dozunda iyi bazı şeyler. Diyeceğim bir şey yok, boş algı oyunlarınızı kendinize saklayın arkadaşlarınızın gazına gelip, asılsız ssler ile milleti kandırmamanın anlamı yok. İyi forumlar dilerim. 
SS bana başkası tarafında atıldı, şahsıma ait alınmış bir SS yok senin adına bu video hariç, başda dediğim gibi şikayeti açarkende, her hangi bir kinim yok, sadece Şüpheden ibaret.