Konu: Dean_Foster ESP şühpesi  (Okunma sayısı 724 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.06.2023 03:03
O kadar IQ’nuz düşük ki sizle kaç dalaşına Bile girmiycem şikayet kanıtları pazar günü işden dönünce yeniliycem
çalış

#11 - 24.06.2023 03:05
Oğlum benim sizin gibi asosyallere ayıracak vaktim mi var lan? mete yaşı küçük çocuğun tekisin sağda solda bir daha bana salladığını görürsem senin o yamuk kafanı götünle yer değiştiririm tamam mı çakal oğlu çakal sunucuyu bırakmışım ama hala koyduğumun acısı geçmemiş sizde. isminden bir bir haber olduğumuz adamlar bize sallar olmuş
ayrıca bende ki vücudu senin sülalende yapacak adam yok mete, sen biraz büyü sonra bu konuları konuşursun abim
ne anlatıyon be zargana

#12 - 24.06.2023 15:10
Oğlum benim sizin gibi asosyallere ayıracak vaktim mi var lan? mete yaşı küçük çocuğun tekisin sağda solda bir daha bana salladığını görürsem senin o yamuk kafanı götünle yer değiştiririm tamam mı çakal oğlu çakal sunucuyu bırakmışım ama hala koyduğumun acısı geçmemiş sizde. isminden bir bir haber olduğumuz adamlar bize sallar olmuş
ayrıca bende ki vücudu senin sülalende yapacak adam yok mete, sen biraz büyü sonra bu konuları konuşursun abim

aaa bak sirt fotosu olmadan racon koyuyon aliniyorum yazik sana vucudum var zannediyon iyi beslenmeyi dene büzzük seni

#13 - 24.06.2023 15:11

aaa bak sirt fotosu olmadan racon koyuyon aliniyorum yazik sana vucudum var zannediyon iyi beslenmeyi dene büzzük seni
mete seni ağlatacağım oğlum haberin olsun :D durduk yere hakaret etmen karşılıksız kalacak mı sanıyorsun

#14 - 24.06.2023 21:01

mete seni ağlatacağım oğlum haberin olsun :D durduk yere hakaret etmen karşılıksız kalacak mı sanıyorsun

sus la maymun boşalırım sana

#15 - 26.06.2023 21:13

#16 - 26.06.2023 22:25
@Countless @meteesz ikinizde sağlam soytarılarsınız, tanımıyorum etmiyorum ama sanki kız kardeşinizle bir şeyler yaşamışım gibi saldırıyorsunuz. Mete 2009'lu olduğunu biliyorum, anan baban sana insanlarla nasıl konuşacağını öğretmedi mi yavrum?

#17 - 28.06.2023 23:57

Zaten Alpha adlı arkadaşlar hile kullanmaya yatkın, eskidende vice oynarken hile kullanan birisi. Hile geçmişi olan biri hileyi her zaman çekinmeden kullanır, aynı şikayette ki videoda yaptığı gibi.

Arkadaş halen savunma yapıcam diyip yapmaması'da ayrı konu

#18 - 29.06.2023 14:32

Zaten Alpha adlı arkadaşlar hile kullanmaya yatkın, eskidende vice oynarken hile kullanan birisi. Hile geçmişi olan biri hileyi her zaman çekinmeden kullanır, aynı şikayette ki videoda yaptığı gibi.

Öncelikle şu algı oyunları kafasından çıkmanız gerekiyor, discord platformu üzerinden bir ss alınmış kırpılarak üzerine ismi alphaa tag veya hesap hiç bir şey belli değil sıradan bir sunucuda bile profinili özelleştirip on saniye içinde isimini alphaa yapabilirsin. Bazı zeki arkadaşlar kendini akıllı sanıp, bunu kullanarak herkesi hileci olarak gösterebileceğini sanıyor fakat bu sadece o minik fındık beynini kullanmadığı anlamına geliyor o arkadaşların, geçmişten kalma kininize yenik düşüp, ben gidiyorsam yanımda şunuda götürmeyi denemeliyim kafasından çıkmalısınız. Oyun oynuyoruz arkadaşlar, farkına varın girin rolünüzü yapın çıkın. Oyunda düşünce ağzınızdan köpükler çıktığında, bu yöntemlere başvurulması/başvurması komik. Diğer şikayette savunmamı yaptım ESP kullanıyor demişsin, şüphe üzerine açıp sonrasında savunma yapsın diyorsun aynı sikinle bin kere çatışmaya giriyorsun, sonrasında dibime girdiğinde sana ateş açınca kimse ESP olmuyor uzgun maalesef, bugüne kadar yediremeyenler, yaptığımız rolleriye çekemeyenler elbet olacaktır, rol yapıyoruz herkes birbirini rakip olarak görebilir fakat dozunda iyi bazı şeyler. Diyeceğim bir şey yok, boş algı oyunlarınızı kendinize saklayın arkadaşlarınızın gazına gelip, asılsız ssler ile milleti kandırmamanın anlamı yok. İyi forumlar dilerim.  O:-)

#19 - 29.06.2023 15:59

bu attığın görselle vice rp üzerinde hile kullandığına dair bir kanıt bile yok, ss'i editlemenin ne kadar kolay olduğunu umarım biliyorsundur @Uzgun