Konu: Dean_Foster ESP şühpesi  (Okunma sayısı 723 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2023 16:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean_Foster @ @ @A L P H A  
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video da belli olmakda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş zamanı arkadaş beni görmeden ateş açmaya başlıyor araçdan tanıdı desemde uyuşmuyor aracı yeni almıştım çünkü
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 19.06.2023 16:10 Uzgun »

#1 - 19.06.2023 16:08
Dediğim gibi sadece şüphe yanlış anlaşılmasını istemiyorum.

#2 - 19.06.2023 16:12
Merhaba, arkadaşla çatışmadan önce oyuna girdiğim gibi paintspray tarafında yanıma geliyor sonrasında ise sıkmadan yanımdan 2-3 kere geçiyor, en sonunda hamleyi yapıp ben sıkıyorum. ESP'lik bir durum göremedim, aynı skin aynı arabayla yanımdan geçti. Eğer ssini bulursam şikayete eklerim. Kolay gelsin. ;)

#3 - 19.06.2023 16:16
Merhaba, arkadaşla çatışmadan önce oyuna girdiğim gibi paintspray tarafında yanıma geliyor sonrasında ise sıkmadan yanımdan 2-3 kere geçiyor, en sonunda hamleyi yapıp ben sıkıyorum. ESP'lik bir durum göremedim, aynı skin aynı arabayla yanımdan geçti. Eğer ssini bulursam şikayete eklerim. Kolay gelsin. ;)

Yanlış anlama dediğim gibi Savaşın ilk 3 günü zaten pasifdim yani aracıda geldiğim zaman aldım bu yüzden kanıtın varsa sun daha sağlıklı olur.

#4 - 19.06.2023 18:19
Uzgun dostum buraya frame ve improved eklememişsin, dur ben yeni şikayet açarım deanıma  O:-)

#5 - 23.06.2023 12:01
Uzgun dostum buraya frame ve improved eklememişsin, dur ben yeni şikayet açarım deanıma  O:-)
12 yaş abine selam söyle

#6 - 23.06.2023 15:29
12 yaş abine selam söyle
öyle deme la obezite abisi sırt pozunu pp yapıp racon koyar falan korkarrsiiiniiizzz :(

#7 - 23.06.2023 16:12
12 yaş abine selam söyle
öyle deme la obezite abisi sırt pozunu pp yapıp racon koyar falan korkarrsiiiniiizzz :(
beni tehdit etti koyktum

#8 - 23.06.2023 21:05
O kadar IQ’nuz düşük ki sizle kaç dalaşına Bile girmiycem şikayet kanıtları pazar günü işden dönünce yeniliycem

#9 - 24.06.2023 00:27
Oğlum benim sizin gibi asosyallere ayıracak vaktim mi var lan? mete yaşı küçük çocuğun tekisin sağda solda bir daha bana salladığını görürsem senin o yamuk kafanı götünle yer değiştiririm tamam mı çakal oğlu çakal sunucuyu bırakmışım ama hala koyduğumun acısı geçmemiş sizde. isminden bir bir haber olduğumuz adamlar bize sallar olmuş
ayrıca bende ki vücudu senin sülalende yapacak adam yok mete, sen biraz büyü sonra bu konuları konuşursun abim
« Son Düzenleme: 24.06.2023 01:01 WulqueN »