Konu: Daniel Wester, Nancy Widmer. @Lhansent @Gewf Power gaming şikayet.  (Okunma sayısı 652 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#30 - 14.06.2023 05:40
Kendisinin IC bir durum üzerine bu denli kinlenmesine anlam veremedim, ufak miktarda bir ceza kestim diye sabahtandır peşimdesin. Sorun yok, rol bu.
Spoiler: GösterGizle

Motorla yol üzerinden kanala uçup bu durumdan şikayetçi olmakta ayrıcalık tabii.. 1000CC motor olunca yoldan kanala atlanabiliyor mantığındasın sanırım.

Kanala giriş yaparken FBI Truck'ların girişte olduğunu gördüm, aradaki boşluktan geçmeye çalıştım. Kullandığım araca göre yol dardı, ben çoktan geçtiğimden aracın sağ tarafı eğik duvarda kaldı. Araç sola doğru yatarak ilerledi ve aradan geçti. Ben burada bir ihlal göremiyorum, takla mı atmışım? Bir yere mi çarpmışım? Hayır, aracım sola doğru yatmış çünkü geçtiğim kısım geniş değil. Eğik duvara sağ tekerleklerim çıkmış, ben ise oradan geçiyorum. Nancy Widmer adına hiçbir problem göremiyorum. Ben aradan geçince arkamdan geldi, o da aradan geçti. Üstelik onun altındaki Sultan model bir araç, daha elverişli. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. FBI Truck'lara çarptığımı düşünüyorsan yanılıyorsun, ya lagın vardır ya da başka bir durum. Videonda da gördüğün gibi bir an FBI Truck aşağı düşüyor fakat tekrar eski konumuna spawnlanıyor. Dar bir aradan geçerken aracın sağ kısmı eğik duvara çıktı, sola doğru yattı. (tam değil, yer ile temas olmadı) FBI Truck'lara da çarpma durumu olmadı. Bir sorun göremiyorum. Copbait yapıp iğneleyici konuşmanla bir yere varamazsın. Umarım 1000CC motoru arazi motoruyla karşılaştıracak kapasitede değilsindir.  :D

Bu arada, merak etme. Beni üzebilecek kapasitede hiç değilsin, üzülmene gerek yok. Oyunumu oynuyorum.
Alıntı
Ben burada bir ihlal göremiyorum, takla mı atmışım? Bir yere mi çarpmışım? Hayır, aracım sola doğru yatmış çünkü geçtiğim kısım geniş değil.
İhlal göremiyorum? ÖDSMASDÖDMDASÖZCXMZXC ben buna kahkaha patlattım, çarptığın bariz şekilde gözüküyor, ayrıca bana şikayetin varsa gidip şikayeti aç. Burada bana tatava yapma, sana kinli olduğum falan yok. İstediğim gibi şikayet açabilirim. Başka bir rolde olan ss'i de alıp buraya atman aşırı komik. Ayrıca dostum, evet aracını hiç çarpmamışsın. ÖDASMASDMCXZ https://cdn.discordapp.com/attachments/1099838632036147360/1118367952736108574/FSDDSAD.png, sonuçlanabilir. Ayrıca samp oynamaktan gözlerin görmüyor artık, bir doktora görün veya samp'a bu kadar vakit ayırma.  ::) ::) ::) ::) ::)
Asosyal esprisi falan, değil mi? İyiymiş, Lhansent#5232. Sosyalimdir aslında, tanısan seversin. Aracımın hasarlı olduğu orada FBI Truck'a çarptığımı kanıtlamıyor. Gördüğün gibi benim attığım video da aracım hasarlı. :) Videoda da göründüğü gibi, FBI Truck arkaya savruluyor fakat hemen geri spawlanıyor, neden? Çünkü çarpmadım, klasik SA:MP fiziği. Ben aradan geçtim, araç sola doğru yattı. Hepsi bu, size göre gelip FBI Truck'a kafa attım, güzel senaryo. İstersen uzatmayalım, hayırlı sabahlar dilerim. 6 sayfa gereksiz ileti geldi, yetkili kişilere saygımız olsun.
Hayırlı sabahlar, sonuçlansın.

#31 - 14.06.2023 07:09
Maymunluk mesainizi gidip discord sunucularınızda kendi arkadaş ortamınızda yapın. @inf @Tal2Easy

VCPD şikayetlerinde zamanında Thorin’n de belirttiği gibi her zaman %60 oyuncu - %40 PD lehine şikayet sonuçlandırdık, yine bu şekilde devam edebilmemiz için temiz bir şikayet konusu olması gerekiyordu ki her şey şu an tam tersi durumda, bundan dolayı şikayet açan oyuncunun da PD birliğine karşı olan tavrı göz önünde bulundurularak şikayet yakın zamanda sonuçlandırılacak.

Şikayet açıldığında konu altında o değerli vaktini PD’yi toxicleyerek geçiren arkadaşlar tekrarında siz de kalıcı olarak yasaklanacaksınız. Yapmayın değmez.

#32 - 15.06.2023 01:26
IC şikayet açın. Sonuçlandırıldı.