Kendisinin IC bir durum üzerine bu denli kinlenmesine anlam veremedim, ufak miktarda bir ceza kestim diye sabahtandır peşimdesin. Sorun yok, rol bu.
Motorla yol üzerinden kanala uçup bu durumdan şikayetçi olmakta ayrıcalık tabii.. 1000CC motor olunca yoldan kanala atlanabiliyor mantığındasın sanırım.
Kanala giriş yaparken FBI Truck'ların girişte olduğunu gördüm, aradaki boşluktan geçmeye çalıştım. Kullandığım araca göre yol dardı, ben çoktan geçtiğimden aracın sağ tarafı eğik duvarda kaldı. Araç sola doğru yatarak ilerledi ve aradan geçti. Ben burada bir ihlal göremiyorum, takla mı atmışım? Bir yere mi çarpmışım? Hayır, aracım sola doğru yatmış çünkü geçtiğim kısım geniş değil. Eğik duvara sağ tekerleklerim çıkmış, ben ise oradan geçiyorum. Nancy Widmer adına hiçbir problem göremiyorum. Ben aradan geçince arkamdan geldi, o da aradan geçti. Üstelik onun altındaki Sultan model bir araç, daha elverişli. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. FBI Truck'lara çarptığımı düşünüyorsan yanılıyorsun, ya lagın vardır ya da başka bir durum. Videonda da gördüğün gibi bir an FBI Truck aşağı düşüyor fakat tekrar eski konumuna spawnlanıyor. Dar bir aradan geçerken aracın sağ kısmı eğik duvara çıktı, sola doğru yattı. (tam değil, yer ile temas olmadı) FBI Truck'lara da çarpma durumu olmadı. Bir sorun göremiyorum. Copbait yapıp iğneleyici konuşmanla bir yere varamazsın. Umarım 1000CC motoru arazi motoruyla karşılaştıracak kapasitede değilsindir.

Video 10 dakikadan uzun süre, sanırım öncesini de paylaşabilir. Mesela kanala 2 kere uçtuğunu
https://streamable.com/2zd5wcBu arada, merak etme. Beni üzebilecek kapasitede hiç değilsin, üzülmene gerek yok. Oyunumu oynuyorum.