Konu: Daniel Wester, Nancy Widmer. @Lhansent @Gewf Power gaming şikayet.  (Okunma sayısı 653 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 14.06.2023 04:58
Savunmamı şablonu düzeltene kadar yapmayacaktım fakat yapayım, ilgili yetkili müdahale edecektir.

3 sayfa boş ileti kirliliği yapıp arkadaşlarını burada toplamana gerek yok. Savunmamı yapacağım, üzülme.

#21 - 14.06.2023 04:58
Spoiler: GösterGizle
Selam. Arabanın hasar almasını göze alarak oradan geçebiliriz. Yani bu durum IC ihlale bağlanıyor. Araba zaten oradan geçmiş yani imkansız değil.
Sen süper kahraman mısın? Nasıl oradan geçip hiç bir şey olmadan devam ediyorsun? Saçma bir savunma.

Uçarak geçmiyorum ya oradan, yavaş bir şekilde yanımdaki araca çarparak geçiyorum. Bu durumda sadece arabamın hasar alması gerek, değil mi? Benim değil.
Evet dostum, yavaş ve yanındaki araca çarparak.  ::) :- ::) ::)
https://cdn.discordapp.com/attachments/752154935952539698/1118353679532175420/xzcxzcc.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/752154935952539698/1118353679825764362/zcxxzc.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/752154935952539698/1118353680094212106/dsazxc.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/752154935952539698/1118353680693985280/dasxcz.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/752154935952539698/1118353680396193833/dsadczx.png

Bu sstekiler benim karakterim değil ama sen bilirsin dostum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/1099838632036147360/1118357530381393930/asdxzc.png https://cdn.discordapp.com/attachments/1099838632036147360/1118357530641448991/dasdzxc.png
Düzgün savunmanızı yapana kadar ileti yok, iyi forumlar.

Gayet düzgün bir savunma yaptığımı düşünüyorum zaten. Her şeyi kural ihlaline bağlıyorsak senin NRG ile atladığın yerler, girdiğin yollar vb. şikayet açardık. Ama daha çok IC olarak ilerlemek istediğimiz için bu tür şeyler yapmıyoruz.
Şikayet açabilirsin, teşekkürler. Gerçekten öbür arkadaşın savunma yapana kadar ileti atmıyacağım, sıkıcı olmaya başladı. İyi forumlar

Bunu her söylediğinde tekrar ileti atmış oluyorsun. Yetkiliyi uğraştırmaya gerek yok, savunmayı bekle.

hyp

*
v3 Oyuncusu
#22 - 14.06.2023 05:00
Savunmamı şablonu düzeltene kadar yapmayacaktım fakat yapayım, ilgili yetkili müdahale edecektir.

3 sayfa boş ileti kirliliği yapıp arkadaşlarını burada toplamana gerek yok. Savunmamı yapacağım, üzülme.
Sana verilicek cezaya üzülüyorum, arkadaşlarımı topladığımı falan yok. Ben hariç ileti atan kimseyi tanımıyorum, savunmanı yapmayarak asıl yetkiliyi uğratırıcak sensin.

#23 - 14.06.2023 05:14
Kendisinin IC bir durum üzerine bu denli kinlenmesine anlam veremedim, ufak miktarda bir ceza kestim diye sabahtandır peşimdesin. Sorun yok, rol bu.

Motorla yol üzerinden kanala uçup bu durumdan şikayetçi olmakta ayrıcalık tabii.. 1000CC motor olunca yoldan kanala atlanabiliyor mantığındasın sanırım.

Kanala giriş yaparken FBI Truck'ların girişte olduğunu gördüm, aradaki boşluktan geçmeye çalıştım. Kullandığım araca göre yol dardı, ben çoktan geçtiğimden aracın sağ tarafı eğik duvarda kaldı. Araç sola doğru yatarak ilerledi ve aradan geçti. Ben burada bir ihlal göremiyorum, takla mı atmışım? Bir yere mi çarpmışım? Hayır, aracım sola doğru yatmış çünkü geçtiğim kısım geniş değil. Eğik duvara sağ tekerleklerim çıkmış, ben ise oradan geçiyorum. Nancy Widmer adına hiçbir problem göremiyorum. Ben aradan geçince arkamdan geldi, o da aradan geçti. Üstelik onun altındaki Sultan model bir araç, daha elverişli. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. FBI Truck'lara çarptığımı düşünüyorsan yanılıyorsun, ya lagın vardır ya da başka bir durum. Videonda da gördüğün gibi bir an FBI Truck aşağı düşüyor fakat tekrar eski konumuna spawnlanıyor. Dar bir aradan geçerken aracın sağ kısmı eğik duvara çıktı, sola doğru yattı. (tam değil, yer ile temas olmadı) FBI Truck'lara da çarpma durumu olmadı. Bir sorun göremiyorum. Copbait yapıp iğneleyici konuşmanla bir yere varamazsın. Umarım 1000CC motoru arazi motoruyla karşılaştıracak kapasitede değilsindir.  :D

Video 10 dakikadan uzun süre, sanırım öncesini de paylaşabilir. Mesela kanala 2 kere uçtuğunu :D
https://streamable.com/2zd5wc

Bu arada, merak etme. Beni üzebilecek kapasitede hiç değilsin, üzülmene gerek yok. Oyunumu oynuyorum.
« Son Düzenleme: 14.06.2023 05:34 Lhansent »

#24 - 14.06.2023 05:21
bana bos ileti atma diyip "savunma" diye attigin ileti daha bos  ::) allah sabir versin pdde oynamayan diger kesime
İnan bana değersiz birisin benim için.

#25 - 14.06.2023 05:24
tuh ya forum adi Lhansent olan kisi icin hicbir degerim yok, tanrim... bununla ben ne yapacagim? bu aciyla yasanir mi?
51 level oyuncusun az itibarın olsun. Komik ve acınası durumdasın. Kişisel problemin varsa Lhansent#5232, yazabilirsin.

#26 - 14.06.2023 05:27
Bir şikayetten bütün sunucu PD'ye karşı içini dökmüş. Sakin olun arkadaşlar. Bu bir şikayet, PD'ye karşı dert dökme yeri değil.

#27 - 14.06.2023 05:34
adminleri de düşünün 5 sayfa ileti okuyacaklar. bence yeterli, iyi sabahlar hepinize

hyp

*
v3 Oyuncusu
#28 - 14.06.2023 05:35
Kendisinin IC bir durum üzerine bu denli kinlenmesine anlam veremedim, ufak miktarda bir ceza kestim diye sabahtandır peşimdesin. Sorun yok, rol bu.

Motorla yol üzerinden kanala uçup bu durumdan şikayetçi olmakta ayrıcalık tabii.. 1000CC motor olunca yoldan kanala atlanabiliyor mantığındasın sanırım.

Kanala giriş yaparken FBI Truck'ların girişte olduğunu gördüm, aradaki boşluktan geçmeye çalıştım. Kullandığım araca göre yol dardı, ben çoktan geçtiğimden aracın sağ tarafı eğik duvarda kaldı. Araç sola doğru yatarak ilerledi ve aradan geçti. Ben burada bir ihlal göremiyorum, takla mı atmışım? Bir yere mi çarpmışım? Hayır, aracım sola doğru yatmış çünkü geçtiğim kısım geniş değil. Eğik duvara sağ tekerleklerim çıkmış, ben ise oradan geçiyorum. Nancy Widmer adına hiçbir problem göremiyorum. Ben aradan geçince arkamdan geldi, o da aradan geçti. Üstelik onun altındaki Sultan model bir araç, daha elverişli. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. FBI Truck'lara çarptığımı düşünüyorsan yanılıyorsun, ya lagın vardır ya da başka bir durum. Videonda da gördüğün gibi bir an FBI Truck aşağı düşüyor fakat tekrar eski konumuna spawnlanıyor. Dar bir aradan geçerken aracın sağ kısmı eğik duvara çıktı, sola doğru yattı. (tam değil, yer ile temas olmadı) FBI Truck'lara da çarpma durumu olmadı. Bir sorun göremiyorum. Copbait yapıp iğneleyici konuşmanla bir yere varamazsın. Umarım 1000CC motoru arazi motoruyla karşılaştıracak kapasitede değilsindir.  :D

Bu arada, merak etme. Beni üzebilecek kapasitede hiç değilsin, üzülmene gerek yok. Oyunumu oynuyorum.
Alıntı
Ben burada bir ihlal göremiyorum, takla mı atmışım? Bir yere mi çarpmışım? Hayır, aracım sola doğru yatmış çünkü geçtiğim kısım geniş değil.
İhlal göremiyorum? ÖDSMASDÖDMDASÖZCXMZXC ben buna kahkaha patlattım, çarptığın bariz şekilde gözüküyor, ayrıca bana şikayetin varsa gidip şikayeti aç. Burada bana tatava yapma, sana kinli olduğum falan yok. İstediğim gibi şikayet açabilirim. Başka bir rolde olan ss'i de alıp buraya atman aşırı komik. Ayrıca dostum, evet aracını hiç çarpmamışsın. ÖDASMASDMCXZ https://cdn.discordapp.com/attachments/1099838632036147360/1118367952736108574/FSDDSAD.png, sonuçlanabilir. Ayrıca samp oynamaktan gözlerin görmüyor artık, bir doktora görün veya samp'a bu kadar vakit ayırma.  ::) ::) ::) ::) ::)

#29 - 14.06.2023 05:38

Alıntı
Ben burada bir ihlal göremiyorum, takla mı atmışım? Bir yere mi çarpmışım? Hayır, aracım sola doğru yatmış çünkü geçtiğim kısım geniş değil.
İhlal göremiyorum? ÖDSMASDÖDMDASÖZCXMZXC ben buna kahkaha patlattım, çarptığın bariz şekilde gözüküyor, ayrıca bana şikayetin varsa gidip şikayeti aç. Burada bana tatava yapma, sana kinli olduğum falan yok. İstediğim gibi şikayet açabilirim. Başka bir rolde olan ss'i de alıp buraya atman aşırı komik. Ayrıca dostum, evet aracını hiç çarpmamışsın. ÖDASMASDMCXZ https://cdn.discordapp.com/attachments/1099838632036147360/1118367952736108574/FSDDSAD.png, sonuçlanabilir. Ayrıca samp oynamaktan gözlerin görmüyor artık, bir doktora görün veya samp'a bu kadar vakit ayırma.  ::) ::) ::) ::) ::)
Asosyal esprisi falan, değil mi? İyiymiş, Lhansent#5232. Sosyalimdir aslında, tanısan seversin. Aracımın hasarlı olduğu orada FBI Truck'a çarptığımı kanıtlamıyor. Gördüğün gibi benim attığım video da aracım hasarlı. :) Videoda da göründüğü gibi, FBI Truck arkaya savruluyor fakat hemen geri spawlanıyor, neden? Çünkü çarpmadım, klasik SA:MP fiziği. Ben aradan geçtim, araç sola doğru yattı. Hepsi bu, size göre gelip FBI Truck'a kafa attım, güzel senaryo. İstersen uzatmayalım, hayırlı sabahlar dilerim. 6 sayfa gereksiz ileti geldi, yetkili kişilere saygımız olsun.