@Natu seni buraya etiketlememin sebebi bu değil, PD girmeyi düşünüyordum ve üzerimdeki silahı satacaktım. Şikayeti oluştururkende defalarca bahsettiğim gibi hiçbir illegal role girmedim, silahımı kimseye göstermedim ki bunun üzerine arkadaş kural ihlali yaparak ilk önce bizi pd ile role soktu devamında ise bizi silahlı göstererek silah kaybı yaşamama neden oldu
@izmirsefiri dediği gibi ihlaller zincirine sebebiyet verdi.
O pm farklı bir konu, olayla bir alakası yok hatta pm bile değil, discord mesajı ama sürekli alt tab attığım için pmler ile karışmış. Görebileceğin gibi ardı ve sonu olmayan bir pm, senin zannettiğin gibi bir durum olsa olayın öncesi veya devamı olurdu değerli dostum. Pd girerken neylere dikkat edeceğimi biliyorum, teşekkürler.
((Defalarca ihtar veriliyor inmen için)) dediğin kısımda ben afk'dım, OOC bir durumdan ötürü. O yüzden dediğinlede pek bağlaşmıyor.
Şikayet PD üyelerine açılmamıştır, sadece bahsi geçen kişinin önüne atladığı pd aracına ve o an hastane önünde yine bahsi geçen arkadaşın gelip kulaklarına fısıldayıp bizi araçtan indirmeye çalıştıran kişiye açılmıştır. PD sadece kişinin size aktardıkları dolayısıyla şahit olarak yazılmıştır.