Karakterim ilah değil, ilah rolü de yapmıyorum. 2 aydır Garza birliğindeyim ve bunca olaya rağmen ilk kez silahıma davrandım. Poschevo birliği karakterime rolde mermi bıraktılar. Karşılık vermedim. Çünkü başka bir yerdeydik ve kalabalıklardı. Kasparov birliği kendi bölgelerinde karakterime uyuşturucu madde verdi, abartı olmasa da işkence yaptılar karakterime, karşılık vermedim. Çünkü onların bölgesiydi ve kalabalıklardı.
Ama siz, karakterime karşı Garza hoodunda böyle bir rol sergiliyorsunuz. Kendi hoodumda olduğum için, sivil bir karaktere biraz sert çıkış yapmam da gayet doğal bir şey. Ki, sert çıkışım da onca konuşmadan sonra "İki katını alırım. Neyse, kaybol sen." bu cümlenin sonucunda tekme ve yumruk attınız. Ayrıca mekanda hesap ödemeden gidenlerden veya eksik hesap ödeyenlerden iki katıyla aldığımız da doğrudur. Valachi, Mongols, Kasparov ve birkaç tane sivil karakterden bu şekilde hesabı aldık. Valachi üyeleri bile(DOC üyeleri) hesabı ödemeden gittiklerinde, iki katını istediğim de sorun çıkartmadan hesabı ödeyip kapatıyorlar. Ama sizin sivil karakteriniz, Garza hoodunda karakterime tekme, yumruk sallıyor. Garza hoodunda karakterime tekme, yumruk sallarsan silahlı bir şekilde karşılığını alman ve hatta CK bile olman gayet normal, olağan karşılıktır.
Zamanında benzer bir şikayet yariscimafyasi'na açılmıştı. Admin kararı alıntıda olduğu gibiydi.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144081.msg1007125#msg1007125Esteban Orlando, Garza(Don Of City) birliği üyesi. Bu birlik oyuncularına karşı herhangi bir şekilde agresif role yapamaz, ihbar bile edemezsiniz. Size olan üstünlüklerini kabul etmelisiniz.
Küçük bir ekleme: Bölgedeki diğer karakterler, karakterimi polise ihbar ettiler. İhbarlarının geçersiz olmasını talep ediyorum.
Şikayet sonuçlanabilir, daha fazla bir şey yazmayacağım.