Konu: Üst üste ihlaller  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 31.05.2023 19:52
SS yok ama

bu var olmazmı
güzel kardeşim, süren bittiyse bize pm atabilirsin. kafana göre kalkıp gidemezsin, ve mix yaptığında belli ve şuan yönetimi kandırmaya çalışıyorsun O:-) itiraf et fazla uğraşmayalım :D
mix yapmadım telefonumu almadınız bende mesaj attım pizza'nın oraya gelmesini ve gittim ?

#11 - 31.05.2023 19:52
2saatlik sürecim dolmuştu başımda kimse yoktu telefonumuda almadınız. telefondan arkadaşımı aradım çıktım gittim. Karolina feliski adlı admine rapor attığımda rol yapılmıyor ise 2saat sürecinizde dolduysa çıkabileceğimi söylemişti

ah benim güzel kardeşim, bari yönetimi kandırmaya çalışma..
Sen ciddi misin? Orada saat 19:55 Sen dışarıda benim ssimi aldığında 20:38 arada ki farkı idrak edebildin mi? 40dakika sonra başımı boş bırakıyorsunuz ve sen bile dışarı çıkmışsın
birisi varmı diye çıkıyoruz, hadi pm atmadın okey ama sq atıp arkadaşını seste çağırıp bir şey demeden gitmene ne diyeçeksin? O:-)

#12 - 31.05.2023 19:54
sq mi samptime açık olsa kanka sq mi atıyorum ne yapıyorum görürdün sq atsam 15saniye sonra oyuna girmem değil mi ?
https://streamable.com/6qshx3 videoda belli zaten oyuna hemen giriş sağladığım şimdi ne bulacaksın?

#13 - 31.05.2023 19:55
sq mi samptime açık olsa kanka sq mi atıyorum ne yapıyorum görürdün sq atsam 15saniye sonra oyuna girmem değil mi ?
https://streamable.com/6qshx3 videoda belli zaten oyuna hemen giriş sağladığım şimdi ne bulacaksın?
arkadaşın geldikten sonra mı oyuna giriyorsun? :D tamam kanka sonuçlanmasını bekle zaten ne yaptığın ortada admin kararını verir  :garip:

#14 - 31.05.2023 19:57
biz seninle role girmeden sq atıyorsun, daha sonra arkadaşın geldiğinde bizimle yine role girmeden pm atmadan tavşan gibi zıplaya zıplaya arkadaşının yanına gidiyorsun :D üstüne üstlük maske takıp Rk'lı olduğun halde sıkmaya devam ediyorsun >:( bence yaptıgın şeyler çok belli degil mi sencede forza g  :manifdog

#15 - 04.06.2023 01:24
sonuçlanabilirmi

#16 - 06.06.2023 19:41
Terrance Marcelus yaptığı ihlal ve yönetimi kandırma sebebiyle cezalandırılacak.