Konu: Üst üste ihlaller  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2023 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Terrance_Marcelus @Forza_g   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Harden @meteesz @yaGız

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde bağlantı koparmak, YKİ, PG, Mixing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş esirimiz, dışarıya çıkıyoruz daha sonra bu arkadaşımız dışarıya çıkıp /sq atıyor. Neyse, bu bir anda oyuna giriyor ve ne hikmetse arkadaşının aracına koşup binip gidiyorlar. Arkadaşının gelmesini beklediğini belli ediyor zaten. Ve arkadaş yaralı olduğu halde vurulduğu halde rahatça çatıdan atlayıp gidiyor :D Ve seste oldukları belli, Mix yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almasını istiyorum  :-\

« Son Düzenleme: 31.05.2023 18:55 Buryy »

#1 - 31.05.2023 18:53
Şahitlik onay, mix yapma ayıp be.

#2 - 31.05.2023 18:56
Şahitliğimi onaylıyom.

#3 - 31.05.2023 19:00
Şahitlik onay.

#4 - 31.05.2023 19:41
2saatlik sürecim dolmuştu başımda kimse yoktu telefonumuda almadınız. telefondan arkadaşımı aradım çıktım gittim. Karolina feliski adlı admine rapor attığımda rol yapılmıyor ise 2saat sürecinizde dolduysa çıkabileceğimi söylemişti

#5 - 31.05.2023 19:46
2saatlik sürecim dolmuştu başımda kimse yoktu telefonumuda almadınız. telefondan arkadaşımı aradım çıktım gittim. Karolina feliski adlı admine rapor attığımda rol yapılmıyor ise 2saat sürecinizde dolduysa çıkabileceğimi söylemişti
At kanka adminin öyle dediğinin ss'ini.

#6 - 31.05.2023 19:48

ah benim güzel kardeşim, bari yönetimi kandırmaya çalışma..

#7 - 31.05.2023 19:50
SS yok ama

bu var olmazmı

#8 - 31.05.2023 19:51
SS yok ama

bu var olmazmı
güzel kardeşim, süren bittiyse bize pm atabilirsin. kafana göre kalkıp gidemezsin, ve mix yaptığında belli ve şuan yönetimi kandırmaya çalışıyorsun O:-) itiraf et fazla uğraşmayalım :D

#9 - 31.05.2023 19:51

ah benim güzel kardeşim, bari yönetimi kandırmaya çalışma..
Sen ciddi misin? Orada saat 19:55 Sen dışarıda benim ssimi aldığında 20:38 arada ki farkı idrak edebildin mi? 40dakika sonra başımı boş bırakıyorsunuz ve sen bile dışarı çıkmışsın