Konu: DM  (Okunma sayısı 309 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2023 19:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo Crawford @Monky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alfrad Hersberg  @Q1R4

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deatmach

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş kafasına göre herkese sıkıyor Pizza stack'in önünde sit 6 atmış bir şekilde aracım ile birlikte oturup öylece kendimce takılıyordum, Taaki arkadaş gelip bir anda sıkana kadar sıkıp beni düşürdü, polisler gelip silahıma el koydu silahımın iadesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/984865714538156082/1110601950078177312/sa-mp-020.png

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın iadesini ve arkadaşın ceza almasını talep ediyorum

#1 - 23.05.2023 19:19
savastayiz dostum dmlik bir durum yok bulundugun olusumun guncel durumundan haberdar olmaman beni ilgilendirmiyo

#2 - 23.05.2023 19:20
bulundugun olusumdan daha yeni cikis saglamissin silah kaybettin diye iade almak icin admin kandirmaya yonelik davranislarda bulunmanda sacma
ref sikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=145307.0

#3 - 23.05.2023 19:21
savastayiz dostum dmlik bir durum yok bulundugun olusumun guncel durumundan haberdar olmaman beni ilgilendirmiyo

Oluşum üyeleri ile olduğum veya görüldüğüm her hangi bir kanıt göster de tamam diyelim kanka sabah NC attım daha

#4 - 23.05.2023 19:22
bulundugun olusumdan daha yeni cikis saglamissin silah kaybettin diye iade almak icin admin kandirmaya yonelik davranislarda bulunmanda sacma
ref sikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=145307.0
Oluşumda olduğumdan OOC olarak bilgin var Ic olarak nerden bildiğini ben merak ediyorum Ayrıca oluşumdan çıkmamın sebebi bu değil ve alakasıda yok açıkcası sen benim onlardan  olduğumu nerden bildiğini göster kanka.

#5 - 23.05.2023 19:23

Oluşum üyeleri ile olduğum veya görüldüğüm her hangi bir kanıt göster de tamam diyelim kanka sabah NC attım daha
dostum diğer şikayette gördüğün üzere diğer arkadaşlarım tarafından vuruluyorsun ve sürekli olarak aracınla aktif savaşta hood etrafında gezinip motele falan giriyorsun zaten takipteydim hood etrafında sürekli olarak gezdiğin kısımlarıda kaydım açık olan kısımlardan alıp ekleyeceğim

#6 - 23.05.2023 19:26

dostum diğer şikayette gördüğün üzere diğer arkadaşlarım tarafından vuruluyorsun ve sürekli olarak aracınla aktif savaşta hood etrafında gezinip motele falan giriyorsun zaten takipteydim hood etrafında sürekli olarak gezdiğin kısımlarıda kaydım açık olan kısımlardan alıp ekleyeceğim

Eklemeni bekliyorum kanka.

#7 - 23.05.2023 19:27

Ve ayrıca diğer şikayeti gördüğün halde neden o zaman tekrar gelip sıkmak istedin?

#8 - 23.05.2023 19:48
Jamal adlı karakteri (Drogomir) Idlewood'da yerde yaralı olarak gördüğümü onaylıyorum. Ona ateş edilirken veya daha öncesini görmedim. Sadece onu bir sivilin söylemiyle yaralı olarak buldum ve sadece bunun hakkında şahitliğimi onaylıyorum.

#9 - 23.05.2023 22:08
DETAYLI SAVUNMA

Gün içerisinde sürekli olarak aracınla hood etrafında gezip info aldığından söz etmiştim, buna dair video kayıtlarımı karıştırdım ve bir kaçında video kaydında olduğumu fark ettim. Zaten takibe öğlen ilk vurulduğunda alınıyorsun daha sonrasında vurulmana rağmen RK'lı halde araç kullanarak aktif savaşta korkusuzca gezmeye devam ediyorsun. Bir kere en başta senin yaptıkların bir ihlal yolundan geçmekte. Öğlen vuruluyorsun fakat benim karakterim vurulduğunun bilincinde değil çünkü vurulduğun esnada ben bulunmuyordum. Seni vurmaya gelmeden öncede araç kullanıp geziyorsun, vurmaya geldiğimde ise yaralı olduğuna dairde bir emote görmememden kaynaklı direkt olarak inip ateş açıyorum. Vurduğum sırada şikayeti açmadan önce zaten oluşumda bulunuyordun muhtemelen, şikayeti açmadan önce çıkıp NC atıyorsun zaten bu durumdan bağımsız olduğunuda söyledin.

Sabah-öğle saatlerinde vurulduktan sonra daha RK süren bitmemişken araç kullanarak hood etrafında korkusuzca gezmeye devam ediyorsun;
Spoiler: GösterGizle

Akşam saatlerinde tekrardan hood etrafında araçla gezmene karşın denk geliyorum;

En sonunda ise tekrar sokağa doğru geliyorsun, beni görüp geri dönüyorsun. Ardından aracınla Pizza Stack'e doğru gidiyorsun. Bende koşarak gelip Motel tarafına bakarken aracını fark ediyorum. Motorumu alıp geliyorum ve ateş açıyorum.