Konu: DM  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.05.2023 17:21
Merhaba dostum, bu olaydan sonra zaten sizinle savaşmaya giriyoruz. Kendiniz en başta bana ateş açtığınız için. Eğer ki tarihlere bakarsan anlayabilirsin. Savunmam bu ise sonuçlanabilir.
Ne anlatıyorsun kanka :D Tarihe bakın cartı curt, sana diyorum ki savaştayız sen savaşın ortasına atlayıp sıkıyorsun sonra düşüncede şikayet açıyorsun. Cidden yazık sana, @Stromae sonuçlanabilir.
Eğer orada sıksaydım elimde silah gözükürdü, araçtan indim boş boş durdum geldiniz durduk yere sıktınız. Elimde silah yok savaşın ortasına atladın diyorsun? Ne bu yalanın
Kardeşim yalan atmayı kesermisin? Sıkanlar arasında sende vardın, Dm falan yok savaştayız diyorum sana sıktıysak bile haklıyız çünkü savaşta olduğumuz kişilerin yanındasın hiçmi gerçek hayatta çete savaşı görmedin? Örnek atayım hemen;

Dakika 1:00'da sadece bir adamı öldürecekler fakat o adamı öldürmek için sivillerinde ölümünü riske atıyorlar, bu kanıttan sonrada daha yazmazsan sevinirim, çünkü boş yapıyorsun. İyi forumlar.

#11 - 20.05.2023 17:26
Biraderim, sana bak güzel bir şekilde soru soracağım, bana insan gibi cevap ver. Rolü siliyorsun, ccmy atıyorsun ve sonra şikayet açıyorsun. Sen kimi kandırıyorsun? Allah için biraz açık ol, kimi kandırıyorsun sen ya? Senin boş palavralarını yiyecek tiplemeler değiliz biz, tamam mıdır kardeşim benim? Git şimdi birileri beni boş yere vurdu, şöyle yaptı diye şikayet aç. İC'de babalık tasla, forumda süt dökmüş kediye dön. Biraz erkek ol, yaptıysam yaptım de.

#12 - 20.05.2023 17:32

Yönetimi kandırmıyorum.
Ben nasıl ceza aldıysam burada sizinde almanız gerektiğini düşünüyorum.

#13 - 20.05.2023 17:37

Yönetimi kandırmıyorum.
Dostum sizin ile savaşta değildik bize sıktınktan sonra zaten savaşa girdin burada şahit olarak birliğin bütün üyelerini çağırıp şikayet açabilirim. Sadece 10 kişilik bir birlikte r19'sun ve nefes alana şikayet açıyorsun yanlış anlamada bebek falanmısın? Senin boş şikayetlerin yüzünden susturma almak istemiyorum artık, bilgisayardan kalkda dışarda top falan oyna kankam milleti jailletmek zevkin olmuş, bu konuda haklı olmasam elimi klavyeye sürmezdim. @Stromae  artık sonuçlansın en erken şekilde, kişinin admin kandırmaktan ceza almasını istiyorum. İyi forumlar.

#14 - 20.05.2023 17:37
 :-X
« Son Düzenleme: 20.05.2023 17:39 Sucukluyumurta34 »

#15 - 20.05.2023 17:38
Şikayet sonuçlanabilir.

#16 - 20.05.2023 17:44

Yönetimi kandırmıyorum.
Senin düşünceni kimse düşünmüyor, herkesin oyun zevkini yerlere seren birini ciddiye almam. Başka şikayetteki ssleri toplayıp buraya yollama, sizin ile savaştayız.

#17 - 21.05.2023 13:40

Arkadaşına söyle o hileyi silsin, DM atıcaksak adam akıllı atalım

#18 - 21.05.2023 13:48

@Stromae Siz savaşta değilsiniz diye sıkmadık, hooda baskın atıp düşürdüler.

Birlik yönetimindekilerine ve bize sıktılar, siz hala savaşta değilsiniz diyorsunuz. Sizin dediğiniz sözü dinledim, bu eleman hala bize sıkıyor. Ağzımı bozduracak bu çocuk bana, sizi umursamıyor ve hala sunucuda mı tutuyorsunuz? OOC ticaret yapıp AK-deagle çeken bi arkadaşımız bu, açtığım şikayetlere ne diye bakılmıyor acaba? OOC ticaret-hile her şeyi kullanıyorlar hala hiçbir şey yapılmıyor, AK ve Deagle'ın silinmesini arz ediyorum, aynı şekilde shotgunda. Arkadaşlar böyle devam edecekse de ban yemesini istiyorum, günde 3-4 şikayet açmaktan bıktım arkadaşa, o sunucuda DM atmaya sıkılmadıı. Kanı hızlı kaynıyor diyelim.  :garip: :garip:
« Son Düzenleme: 21.05.2023 13:58 etaraybill »

#19 - 25.05.2023 17:40
Herhangi bir ihlal yok, iki çete savaşının arasında kalmış karakteriniz.